2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

tebrikler hayırlı olsun.
baş popo uzunluğuna göre hesaplanan haftadır o.
oluyor böyle bebeğin gelişmesi hızlı veya yavaş olmasına göre gebelik haftasında düzeltmeler hep oluyo.
yani benim bebeklerimin de hesaplanan haftaları SAT a göre hesaplanandan farklı.

Benim sata göre zaten intiharlık:) bide zaten tüp bebek olduğu için onu önemsemedim de ama biraz şu durumda korktum bişeyler yapabileceksem yapayım diye sizlere sordum.

Benim sata göre zaten intiharlık:) bide zaten tüp bebek olduğu için onu önemsemedim de ama biraz şu durumda korktum bişeyler yapabileceksem yapayım diye sizlere sordum.
intiharlık derken?:))
bence dr. una güven.bundan sonrasında senin yapabileceğin bişey yok.
bebişin büyüyecek Allahın izni ile.Dr.un da gelişimini takip edecek.
Hepimizin tüp bebekten dolayı SAT a gör hesaplamalarında kayma var.
ama asıl olan dr. un ultrason muayenesinde gelişimine göre hesaplanan gebelik haftası

aramızda detaylı ultrasona giren var mı?
veya ne zamana planlandı drç unuz tarafından?
20. haftalarda olanlarımız çok az gerçi.
19.-23. haftalar arası girmemiz gerekekn ayrıntılı ultrason.Perinatoloji uzmanı bakacak.
Ben bugün soracağım bakalım ne zamana randevu al diyecek?

Günaydın canım gebeliğin hayırlısı olsun 3 günden birşey olmaz takma kafana gebelik elde etmişsin , keyfini sür

Hanimlar ozellikle 16. Haftasini gecenler bana bi el atin. Ben 19. Haftanin icindeyim. Kasimlarimda keamplar oluyor. Karnima gobek cevresine anlik igne batiyormus gibi biseyler oluyor. Daha yeni dr.daydik biktim artik ne zaman muayeneye gidip gelsem iki gun sonra bisey cikiyor. Sizin de boyle agrilariniz var mi bazen karnim da sertlesiyor gerginlesiyor. Bilen varsa bisey soyley8n nolur.

. Ben de haftaya alacam randevu 12. Haftada girdigimde 20. Haftadanda gel gecirme demisti

Kramp varsa büyük ihtimalle kalsiyum veya magnesium eksikliğindendir. Doktoruna telefonla söyle ilaç önerebilir canım

canım benim de göbek çevremde ani kramplar ve kasılmalar oluyodu dr a gittiğimde tahlil sonuçlarından şüphelendi dahiliyeye gönderdi böbreğim büyümüş o da göbek çevresinde ve sağ tarafımda ağrı ve kasılma yapıyomuş... bilmiyorum aynı şeylerden mi bahsediyoruz ama söylemek istedim..

Canım dayanılmayacak gibi olsa zaten dr.una söylerdin o da dikkate alırdı.
Bunun dışındaki ağrılar gebelikte rutindir.
Dün bütün gün karnım ağrıdı yer yer adet sancısına benziyordu.
karnım kasıklarım daha çok ağrıyor artık bu haftalarda.Bacağıma vuruyor.
ben ilk gebeliğimden aşinayım bu ağrılara.
Hep böyle geçirdim çünkü.
bebeklerin büyümesi hızlandıkça rahim hızla genişliyor biliyorsun.
Doğal olarak ta bize ağrı olarak yansıyor.
Ben seni birazcık evhamlı görüyorum bu konuda.
Biraz daha raha ol lütfen.

Bu arada detaylı ultrason randevumu da aldım.
cuma günü gireceğim inşallah..
inş güzel sağlıklı haberlerini alırım

Tatlim ara ara bende de oluyor kramp.esas bel agrisi bitiriyor beni.belim resmen orta yerinden ikiye ayriliyor.dr.bana osteocare diye bi hap verdi.bi aydir kullaniyorum.kalsiyum ve magnezyum destegi.belki faydasi oluyordur.istersen bi danis doktoruna.doktora sorarken cekiniyosan ki ben oyleyim gereksiz mesguliyet yaratmayayim diyorum sekreterine soyle.bi musait zamanda siz sorsaniz ben sizden ogrensem falan diyorum

Ayy hadi insallah bakalim.hayirli haberlerle gelirsin.ikiz gebelik maddi manevi zor derlerdi nedenini anlamaya basliyorum.detayli ultrasonda sordum.tek gebeligin iki kati fiyat verdiler.ne yapalum.hayirlisi artik.sukur var bi sekilde odeyecegiz.alah olmayanlara yardim etsin

evet pahalı malesef.
300 tl vereceğim ben de.
malesef masraflarımız fazla.
dediğin gibi bir şekilde denkleştirebiliyoruz buna da şükür.
sağlıklı olduklarının haberini alalım da para da gözümde yok.
sen ne zaman gireceksin?ne kadar ücret istediler?perinatoloji uzmanı mı dr. un?

canim ilk ve sikintili bir surec baslangic gecirdigim icin bir de neyin neden kaynaklandigini bilmedigim icin tedirgin oluyorum. Bu haftaya kadar raporluyudum. Bugun ise de basliyorum. Su int. Hem iyi hem kotu bisey. Baktim biraz karindaki gerginlik igne batma hissine filan cok iyi seyler yazmamislar . Arastirsan bir turlu arastirmasan diger turlu neyse hayirlisi artik.
ayrintili da da guzel haberler alirsin ins.

canim o dedigin ilaci 3. Ayin bitiminde verdi kullaniyorum hic oyle yogun bel ve bacak agrisi yasamadim. Bu agrilar rahimde keselerin oldugu yerde ve vajina da hissettigim agrilar oldugu icin tedirgin oluyorum.
Dr.umla cok iyiyim aklima gelen herseyi soruyorum kadinin huyunu yillardir biliyorum artik neye kizar kizmaz. Hatta herseyi watsaapptan yaziyorum cevapliyor ciddi bisey sormussam geri ariyor hatta duaun gecen ilac ismi soyledi ben onun soyledigini esime mesaj atarken ona geri attim boyle gulucuklu smileli filan mesajlasiyoruz bildigin :) ama dedim ya huyunu biliyorum. Cok olumsuz ya da sıkinti olabilecek ama bunun icinde benim yapabilecegim bisey olmadiginda genelde soylemiyor stres olmayim diye. Olumsuzluklari dile getirmiyor pek .Ya gel bakayim diyecek ki bugun gitmem imkansiz yada onemsemeyecek.

Yok tatlim benim bulundugum yerde perinatoloji uzmani yok.bi ultrason merkezinde baktiracagim.kadin dogumcu bi arkadasim tavsiye etmisti. 400 tl ucreti.2 saat kadar suruyor dediler.cuma doktorumda randevum var. Tamam git derse o zaman randevuyu alacagim.benim gittigim iki doktorda biz bir sikinti gorursek gondeririz diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…