Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr. açısından çoook şanslısın:))canim ilk ve sikintili bir surec baslangic gecirdigim icin bir de neyin neden kaynaklandigini bilmedigim icin tedirgin oluyorum. Bu haftaya kadar raporluyudum. Bugun ise de basliyorum. Su int. Hem iyi hem kotu bisey. Baktim biraz karindaki gerginlik igne batma hissine filan cok iyi seyler yazmamislar . Arastirsan bir turlu arastirmasan diger turlu neyse hayirlisi artik.
ayrintili da da guzel haberler alirsin ins.
canim o dedigin ilaci 3. Ayin bitiminde verdi kullaniyorum hic oyle yogun bel ve bacak agrisi yasamadim. Bu agrilar rahimde keselerin oldugu yerde ve vajina da hissettigim agrilar oldugu icin tedirgin oluyorum.
Dr.umla cok iyiyim aklima gelen herseyi soruyorum kadinin huyunu yillardir biliyorum artik neye kizar kizmaz. Hatta herseyi watsaapptan yaziyorum cevapliyor ciddi bisey sormussam geri ariyor hatta duaun gecen ilac ismi soyledi ben onun soyledigini esime mesaj atarken ona geri attim boyle gulucuklu smileli filan mesajlasiyoruz bildigin :) ama dedim ya huyunu biliyorum. Cok olumsuz ya da sıkinti olabilecek ama bunun icinde benim yapabilecegim bisey olmadiginda genelde soylemiyor stres olmayim diye. Olumsuzluklari dile getirmiyor pek .Ya gel bakayim diyecek ki bugun gitmem imkansiz yada onemsemeyecek.
Hanimlar ozellikle 16. Haftasini gecenler bana bi el atin. Ben 19. Haftanin icindeyim. Kasimlarimda keamplar oluyor. Karnima gobek cevresine anlik igne batiyormus gibi biseyler oluyor. Daha yeni dr.daydik biktim artik ne zaman muayeneye gidip gelsem iki gun sonra bisey cikiyor. Sizin de boyle agrilariniz var mi bazen karnim da sertlesiyor gerginlesiyor. Bilen varsa bisey soyley8n nolur.
. Ben de haftaya alacam randevu 12. Haftada girdigimde 20. Haftadanda gel gecirme demisti
ben de durumlar hiç iç açıcı değil canım 171 boyundayım 77 kiloyla tedaviye başladım, şimdi 15 hftalık oldu bebeğim ve ben 85 kilo oldum ama ilaçları bıraktığımdan beri kilo almadım yememe içmeme de dikkat ediyorum artık inşallah bu aylarda kilo almamaya çalışıcam ama alsam da napim artık bebeğime bi zararı olur diye korkuyorum yoksa benim umrumda deği napim veririm doğumdan sonra
kilolarımız yakınmış ama ben daha hızlıyım 53le tedaviye başladım. 55de hamileliği öğrendim şuan taaaammm 61 kiloyum tabi bunlar sabah aç karna kilolarım gece yatarken basküle bakmıyorum bile kafamı çeviripKızlar yaaa kilo takibi yapıyor musunuz ben çok kilo almaktan çok korkuyorum 59 ile başladım en sonki kontrolümde 3 kilo almıştım 62 oldum ozaman 14 haftalıktım.şimdi 63 kilo olmuşumdur diye düşünüyorum. sizde durumlar nasılll
hiç duymamıştım.Kızlarr benim için çok erken ama bebeğin gazının olmaması için birşey duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
"Bebek doğar doğmaz gazı alınmış bir çay kaşığı maden suyu verildiğinde bebeğin gaz sancısı olmuyormuş"
Bunu duyan oldumu acaba ? (Yukarıda belirttiğim gibi ne kadar doğrudur bilmiyorum)
İki tanıdığım bebeklerine uyguladıklarını ve bebeklerinde hiç gaz sancısı olmadığını söylediler.hiç duymamıştım.
benim oğlum çok gazlıydı ve uykusu da çok azdı.
sabaha kadar uyumazdı.ne yaparsak yapalım:))
umarım bu bebişlerim gazssız ve sancısız olur.
tabi sizlerinkiler de hanımlar..
şimdi ben tecrübeli olduğum için başıma gelecekleri az çok biliyorum.
ve de gazlı bir bebkle sabahlamanın ne demek olduğunu daaa:))
Yok öyle bisey hurafe bunlarSlm kizlar bende tüp bebekle hamile kaldim mesafe uzak olduğu için tüp bebek doktoruna devam etmiyorum bulunduğum yerde bi kafin dogumcuya gidiyorum daha erken olduğu için ona sormadim ama merak da ediyorum size sorayim dedim cvplarsaniz sevinirim tüp bebekle hamile olanlara normal doğum yaptirmiyolarmis zor elde edildiği için sezaryan yapiyolarmis diye okudum sizin bilginiz varmi
Tabi cnm onlar hangi kromozomu tasiyorlarsa o anda o olur bizimle alakasi yokmus zaaten ben hala aserip asermedigimin farkinda değilim :) bide portakali tuzlayip yiyosun cok fenaa merak ettim simdihayırlı evlatlar olsunlar inşallah canım sağlıklı olsunlarda öncelikle ben o tatlı ekşi konusundan bişe anlamadım ya.. ilk aşerdiğim şey hayatımda ağzıma sürmediğim baklava oldu ondan sonra da tatlı geçmedi desem yeridir boğazımdan çikolatayı çok severdim şimdi hiç canım istemiyo tam tersine limonu yiyorum portakal yer gibi kabuğunu soyup az tuzlayıp. limonu da hiiç bu kadar severek yememiştim daha önce. eşim kız diye ölüyordu valla ama napalım yapcak bişe yok sonuçta cinsiyeti ondan alınan sperm belirliyo benimle alakası yok
Cnm gecmis olsun onemli birşey degilmis. Kasinti varmiydi cnm mantar neden olusurmus.kızlar geçen hafta su gibi akıntım var demiştim mantardanmış. suyumda azalma yok çok şükür.
gebelerın %70 inde mantar oluyormuş fitil verdi doktorum