Canım ocağın 3. De randevuya kadar devam bakalım randevuda ne diyecek inşallah bu bantı bari bırakırımYa cnm ondandir tam olarak bilmiyorum ama kayinvalideme de sordum gobegim killandi diye o da gebelikte olur kizim daha dur o killar uzun bir cizgiye donuscek dedi :) cnm sen ne zmna kadar kullancaksin.
omega 3 almak faydalı.İlacın ne olduğunu bilmiyorum ama kadın doğum doktorun önerdiğine göre vardır bir bildiği diye düşünüyorumarkadaşlar ben simdi yine doktora gittim, kollarım bacaklarım ağrıyo çok yoruluyorum dedim vitamin istedim bi tane vitamin verdi ve ek olarak bi marka var bilmiyorum ismini söylemek uygun mu o yüzden buradan söylemicem ama ecvzanelerde satılan bi marka değil katologla satılan bi markadan omega 3 almamı tavsiye etti hastanenin yanındaki eczaneye getirtmis kendisi alsam mı almasam mı ??
oBende gece 2 kere kalkiyorum tualete su felaket iciyorum 3 litreye yakin sonrada uyuamiyorum esimde cok donuyor korkuyorum ne znn tekmeyi basacak diye :) saga yatabiliyorum sola yatinca belimde bosluk oluşuyor sarkiyor sanki omuzlarim agriyor benim baya bir gobisim cikti kizlaaarrr.......
Ben troid hastasıyım tedaviye başlarken selenyum takviyesine başlamıştım doktor hala. Devam et diyor ama o kadar çok ilaç içiyoruz ki kıyamıyorum bebişe 3 günde 4 günde bir aklıma gelince içiyordum sonra da kestim kendi kendime karabiberde selenyum var diye herşeyde karabiberde kullanıyorum bence sende omega 3 ü doğal almaya çalış derim :)arkadaşlar ben simdi yine doktora gittim, kollarım bacaklarım ağrıyo çok yoruluyorum dedim vitamin istedim bi tane vitamin verdi ve ek olarak bi marka var bilmiyorum ismini söylemek uygun mu o yüzden buradan söylemicem ama ecvzanelerde satılan bi marka değil katologla satılan bi markadan omega 3 almamı tavsiye etti hastanenin yanındaki eczaneye getirtmis kendisi alsam mı almasam mı ??
evet faydalı omega 3 ama bu harici satılan bi ürün katologla satış yapan bi firma güvenemedim açıkcası bi de ben 2 doktora birden gidiyorum gerçi diğer doktorum tahlil sonuçlarımı görmemişti o yüzden ilaç da vermedi bugün gittiğim doktor tahlil sonuçlarıma göre verdi ilaçları tedirgin oldum iste yinede..omega 3 almak faydalı.İlacın ne olduğunu bilmiyorum ama kadın doğum doktorun önerdiğine göre vardır bir bildiği diye düşünüyorum
evet en iyisi doğal yolla almakc anım haklısın zaten kan hapı kullanıyorum vitamin de aldım bugün artık omega 3 almaya gerek yok bol bol balık yiyim bari :):)o
Ben troid hastasıyım tedaviye başlarken selenyum takviyesine başlamıştım doktor hala. Devam et diyor ama o kadar çok ilaç içiyoruz ki kıyamıyorum bebişe 3 günde 4 günde bir aklıma gelince içiyordum sonra da kestim kendi kendime karabiberde selenyum var diye herşeyde karabiberde kullanıyorum bence sende omega 3 ü doğal almaya çalış derim :)
Sana da biraktirir muhtemelen ben bugun degistirdim yine 4 adet bant var ocakta ancak biter. Sen bantlari sor doktoruna ben her gittigimde liste yapiyorum sorcaklarimi unutmiym diye herkes guluyor nine diye napiym :) :)Canım ocağın 3. De randevuya kadar devam bakalım randevuda ne diyecek inşallah bu bantı bari bırakırım
Cnm guzel haberlerle gel insallah bisey degildir hamilelikte akinti cogalirmis renksiz ve kokusuz olmasi onemliymis. Bide jel tikamis olabilir akintilari birakinca da geliyordur bide oyle dusunelim olabilir. Mutlaka bekliyorum haberini cnmcmtesi kontrolum var cnm sorucam bakalım meraktayım çok fena size de yazarım
Cnm guzel haberlerle gel insallah bisey degildir hamilelikte akinti cogalirmis renksiz ve kokusuz olmasi onemliymis. Bide jel tikamis olabilir akintilari birakinca da geliyordur bide oyle dusunelim olabilir. Mutlaka bekliyorum haberini cnm
canım o listeyi bende yapıyorum.çıkınca şunuda sorsaydım bunuda dememek için.Sana da biraktirir muhtemelen ben bugun degistirdim yine 4 adet bant var ocakta ancak biter. Sen bantlari sor doktoruna ben her gittigimde liste yapiyorum sorcaklarimi unutmiym diye herkes guluyor nine diye napiym :) :)
bende daha doktora gitmedimarkadaşlar ben simdi yine doktora gittim, kollarım bacaklarım ağrıyo çok yoruluyorum dedim vitamin istedim bi tane vitamin verdi ve ek olarak bi marka var bilmiyorum ismini söylemek uygun mu o yüzden buradan söylemicem ama ecvzanelerde satılan bi marka değil katologla satılan bi markadan omega 3 almamı tavsiye etti hastanenin yanındaki eczaneye getirtmis kendisi alsam mı almasam mı ??
Gecmiş olsun canım aynısıni ben de yaşamıştım.Eskisi gibi tutamiyorum artik :)Ayy ben az once hapsurdum ve bi anda azicik altima kacirdim
Canım gerçekten çok sanslisin benim hala bulantılarim kusmalarim devam inan 6. Haftadan beri böyle hiç bitecek gibi değil inşallah güzel bir hamilelik geçirirsinya arkadaşlar,
cumartesi 7.haftam bitecek 8.haftaya gireceğim ama ne mide bulantısı ne mide yanması ne göğüs acıması bene hiç birşey yok,
sadece regl sancısı ve bel ağrısı ara ara, bugünde batmalarım çok kasıklarıma o kadar, pazartesi doktora gidicem kontrolüm var ama tedirginim, böyle olanlar oldu mu hiç aranızda
Bütbebeklere alacağınız beşiklerle ilgili fikirler nelerdir kızlar?
20. hafta ve sonrasında yavaş yavaş ne alacağımıza karar vermemiş gerekiyo.
özellikle ikiz gebe olanlar olarak hazırlıklı olmalıyız biraz daha erkence.
sallanan mı sallanmayan mı.
park yatak mı mobilya karyola mı?
ne alacaz?
ben oğluma basit bir saalanır karyola almıştım.3-3.5 yaşa kadar kullandık.sonra baza aldım.
ama bu park yatakları çok öneriyorlar aklım karıştı.
Bütün bebeği olan arkadaşlarım eninde sonunda park yatak alacaksın diğerlerilerin hiç uğraşma diyorlar böle cibinlikli olanları falan var onu da şıklaştırmışlar direk ondan alıyım diyorum gerçi bnm için erken biraz ama yıllarca bekleyince herşey önceden düşünülmüş oluyorbebeklere alacağınız beşiklerle ilgili fikirler nelerdir kızlar?
20. hafta ve sonrasında yavaş yavaş ne alacağımıza karar vermemiş gerekiyo.
özellikle ikiz gebe olanlar olarak hazırlıklı olmalıyız biraz daha erkence.
sallanan mı sallanmayan mı.
park yatak mı mobilya karyola mı?
ne alacaz?
ben oğluma basit bir saalanır karyola almıştım.3-3.5 yaşa kadar kullandık.sonra baza aldım.
ama bu park yatakları çok öneriyorlar aklım karıştı.
Sizede oluyormu arada kendi kendime sırıtıp hamileyim diyorum bazen şaka gibi geliyor hala
Hoşgeldin aramıza canım allh tamamina erdirsin insallah.
Cnm benimde tiroid sorunum var 3 senedir ilac kullaniyorum. Hamile kalinca bile dr kestirmedi aynen devam bide saatinde al dedi bebek icin onemliymis bende 4 tane ilac + igne kullaniyorum. Bence kesmemelisin ilacini.o
Oyyyy maşallah bnin hiç göbek yok üstüne biraz zayıfladım benzim sarı ve çirkinleştiğimi görüyorum bariz kızım olcak sanırım, suyu hiç içemiyorumm maalesef
Ben troid hastasıyım tedaviye başlarken selenyum takviyesine başlamıştım doktor hala. Devam et diyor ama o kadar çok ilaç içiyoruz ki kıyamıyorum bebişe 3 günde 4 günde bir aklıma gelince içiyordum sonra da kestim kendi kendime karabiberde selenyum var diye herşeyde karabiberde kullanıyorum bence sende omega 3 ü doğal almaya çalış derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?