2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Amin amin amiinn inşallah canım hepimiz bir avazda doğuralıö sağlıklı minnoşlarıöız olsun acısız ağrısız doğumlarımız olsun inşallah cümlemizin duaları kabul olsun

2 haftaya gelir miymiş ?? Niye öyle dedi tatlım hazırlıklı mısın bari ben daha hazır değilim özellikle kıl tüy mevzusunda
Asla hazir degilim tabikidee basi iyice asagi inmis birde agrilarim basladi ondan oyle tahmin ediyor sanirim. O mevzuyu hic sorma cati muayenesinden once halletmem gerek ama yinede hic sevmem ama son zamanlarda evde permatik bulundurmak gerekcek

Kızlar dün kontrolüm vardı Nst de yine sancım vardı dr muayene etti ve bir parmak açiklik olduğunu söyledi iki hafta öncesinde de yumuşama var demişti ilk doğumum olacak dr dinlenmemi söyledi sizce iki üç hafta zaman kazanabilme ihtimalim var mi yoksa doğum çok yakın mıdır

Canım ben daha hic girmedim nst ye o yüzden bilemiyorum ama biraz daha dayan bebis biraz daha tombik olsun da öyle gelsin

Canim benim
Nst de sancim cikmadi acikligi da henuz konteol etmedi onu nasil yapiyor? Ama ulttasonda benegin durusuna gore iki haftaya gelir dedi zaten 38e kadar gelisim tamamlanir merak etme smdi bile dogsa kuveze girmez dedi senin de haftan dolayisiyla sorun cikcahini sanmam ama tabi ne kadar dursa iyi. Banada cok hareket etme bebk iyice yola girmesin dedi

Asla hazir degilim tabikidee basi iyice asagi inmis birde agrilarim basladi ondan oyle tahmin ediyor sanirim. O mevzuyu hic sorma cati muayenesinden once halletmem gerek ama yinede hic sevmem ama son zamanlarda evde permatik bulundurmak gerekcek
Aynen tatlım yaa diyorumki acilen doguma gidersem bana hemen jilet getirinnn son aylarda ağda riskli zaten cok hassas olunuyor ağdaya yanaşmıyorum o yüzden
Yav o çatı muayenesende elle nasıl anlıyorlar açıklığı yumuşamayı anlamıyorum

Canım hiç nırmalde ağrın sancın yok mı kasılmaların falan belki yavaş açılıyordur bi kaç hafta daha durur bebiş az hareket et :)) nst de sancı cıktıysa bnce sürekli yat ne kadar durursa o kadar kar içerdee

Ya bende kac gundur onla ilgili yazilar okuyorum kafayi yemis durumdayim doktorum bi sonraki randevuda veya hazir degislen sonrakinde yapariz muayeneyi ztn gec yapmak iyi erken yapinca bebek uyarildigindan dogumu erken baslatabiliyo dedi. Ama agrisi sizisi nasi olur cok merk ediyorumm

Ağrı sızı olcağını pek sanmıyorum canm iki parmakla muayene ediliyor diye biliyorum

Can'lar bende bugün kontrole gittim miniğim büyümüş nstye girdim sancım çıkmadı iki hafta sonra gelirsin çatı muayenen olabilir dedi ama çok korkuyorum ondan ben beklerken içerdeki bayanın sesini duydum bağırıyodu ne oluyo dedim muayene ediyo dedi kız.valla bildiğin bağırıyodu

Ay ona bağırıyorsa o hiç doğuramazzzz
Benim dr 36 da bakıo nst ye.. çatıyı erken yapmıyor bebk uyarılır erken gelir diye
Nst sadece sancıya mı bakılıyor ??

Nst de sanciyi görünce eldivenleri takti hemen bende panik başladı tabii :> çünkü iki hafta önce yine aynı şeyi yaptiginda parmakla kontrol ettiğinde kendimi kasmıştım ve ağrı olmuştu o zaman yumuşama var demişti.kendimi kasınca bebeğimi riske atiyorum diye kendime kizmiştim.bu seferinde o paniği çabuk attim üzerimden ve serbest biraktim çok daha rahat ettim zaten birkaç saniyede dr işini hallediyor.tek endisem zaman. umarim dinlenerek bu zamani uzatabilirim.

Hem kasiklarimda hissediyordum sanki adet olacak gibi hem de karnimin üstünde elimi gezdirdigimde oluşan toparlanmayi bu da sanciyi tetikleyen bişeymis.şimdi dinleniyorum progestana başladım igne vuruldum tek istediğim şu zamanın dolmasi ve çok erken olmamasi bebeğimle aynı anda hastaneden çıkmak istiyorum

Yanında biri var mı tatlım temizliğini yapcak yakının falan bnce cok hafeket rtmezsen bu süreyi uzatırsın bayaa düşünelim iyi olsun en azından 38 e kadar gelmen iyi olur yavruşumu kucağına alır çıkarsın

Kizlar benim bugun sol kasigimda kasilmalar oldu kendimi cok kotu hissettim. Sanirim yalanci kasilmalardi orta şiddette igne batmasi gibi çekilme kasilma gibi. Uzun surdu maalesef yürüyünce geciyordu fakat agri o kadar yordu ki yatmak istiyordum. Simdi agri olan kasigin üstüne yatiyorum gecti cok sukur.

annem yanimda çok şansliyim eşim de çok yardımci oluyor sağolsun.insallah uzar o kadar :)

Geçmiş olsun canımm
Yalancı kasılmalar başladı hadi hayırlısı
Bndd daha bişe yok şimdilikk

Kızlar benim prensesim 31 haftalik ama 34 haftalik gözüküyor şimdi ben hangisine göre doğum yapcam doktora sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…