Amin amin amiinn inşallah canım hepimiz bir avazda doğuralıö sağlıklı minnoşlarıöız olsun acısız ağrısız doğumlarımız olsun inşallah cümlemizin duaları kabul olsunKadir gecemiz mubarek olsun kizlarr. Bugun edilen dualar kabul olur. Dualarda birbirimizi unutmayalim. Insallah hepimiz bir avazda sorunsuz saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz. Onlarda bizlere hayirli evlat olurlar. Bizde insallah mükemmel anneler oluruz.
Asla hazir degilim tabikidee2 haftaya gelir miymiş ?? Niye öyle dedi tatlım hazırlıklı mısın bari ben daha hazır değilim özellikle kıl tüy mevzusunda
Canım ben daha hic girmedim nst ye o yüzden bilemiyorum ama biraz daha dayan bebis biraz daha tombik olsun da öyle gelsinKızlar dün kontrolüm vardı Nst de yine sancım vardı dr muayene etti ve bir parmak açiklik olduğunu söyledi iki hafta öncesinde de yumuşama var demişti ilk doğumum olacak dr dinlenmemi söyledi sizce iki üç hafta zaman kazanabilme ihtimalim var mi yoksa doğum çok yakın mıdır
Canim benimKızlar dün kontrolüm vardı Nst de yine sancım vardı dr muayene etti ve bir parmak açiklik olduğunu söyledi iki hafta öncesinde de yumuşama var demişti ilk doğumum olacak dr dinlenmemi söyledi sizce iki üç hafta zaman kazanabilme ihtimalim var mi yoksa doğum çok yakın mıdır
Aynen tatlım yaa diyorumki acilen doguma gidersem bana hemen jilet getirinnnAsla hazir degilim tabikideebasi iyice asagi inmis birde agrilarim basladi ondan oyle tahmin ediyor sanirim. O mevzuyu hic sorma cati muayenesinden once halletmem gerek ama yinede hic sevmem ama son zamanlarda evde permatik bulundurmak gerekcek
Canım hiç nırmalde ağrın sancın yok mı kasılmaların falan belki yavaş açılıyordur bi kaç hafta daha durur bebiş az hareket et :)) nst de sancı cıktıysa bnce sürekli yat ne kadar durursa o kadar kar içerdeeKızlar dün kontrolüm vardı Nst de yine sancım vardı dr muayene etti ve bir parmak açiklik olduğunu söyledi iki hafta öncesinde de yumuşama var demişti ilk doğumum olacak dr dinlenmemi söyledi sizce iki üç hafta zaman kazanabilme ihtimalim var mi yoksa doğum çok yakın mıdır
Ya bende kac gundur onla ilgili yazilar okuyorum kafayi yemis durumdayim doktorum bi sonraki randevuda veya hazir degislen sonrakinde yapariz muayeneyi ztn gec yapmak iyi erken yapinca bebek uyarildigindan dogumu erken baslatabiliyo dedi. Ama agrisi sizisi nasi olur cok merk ediyorummAynen tatlım yaa diyorumki acilen doguma gidersem bana hemen jilet getirinnnson aylarda ağda riskli zaten cok hassas olunuyor ağdaya yanaşmıyorum o yüzden
Yav o çatı muayenesende elle nasıl anlıyorlar açıklığı yumuşamayı anlamıyorum
Ağrı sızı olcağını pek sanmıyorum canm iki parmakla muayene ediliyor diye biliyorumYa bende kac gundur onla ilgili yazilar okuyorum kafayi yemis durumdayim doktorum bi sonraki randevuda veya hazir degislen sonrakinde yapariz muayeneyi ztn gec yapmak iyi erken yapinca bebek uyarildigindan dogumu erken baslatabiliyo dedi. Ama agrisi sizisi nasi olur cok merk ediyorumm
Ay ona bağırıyorsa o hiç doğuramazzzzCan'lar bende bugün kontrole gittim miniğim büyümüş nstye girdim sancım çıkmadı iki hafta sonra gelirsin çatı muayenen olabilir dedi ama çok korkuyorum ondan ben beklerken içerdeki bayanın sesini duydum bağırıyodu ne oluyo dedim muayene ediyo dedi kız.valla bildiğin bağırıyodu
Canim benim
Nst de sancim cikmadi acikligi da henuz konteol etmedi onu nasil yapiyor? Ama ulttasonda benegin durusuna gore iki haftaya gelir dedi zaten 38e kadar gelisim tamamlanir merak etme smdi bile dogsa kuveze girmez dedi senin de haftan dolayisiyla sorun cikcahini sanmam ama tabi ne kadar dursa iyi. Banada cok hareket etme bebk iyice yola girmesin dedi
Hem kasiklarimda hissediyordum sanki adet olacak gibi hem de karnimin üstünde elimi gezdirdigimde oluşan toparlanmayi bu da sanciyi tetikleyen bişeymis.şimdi dinleniyorum progestana başladım igne vuruldum tek istediğim şu zamanın dolmasi ve çok erken olmamasiCanım hiç nırmalde ağrın sancın yok mı kasılmaların falan belki yavaş açılıyordur bi kaç hafta daha durur bebiş az hareket et :)) nst de sancı cıktıysa bnce sürekli yat ne kadar durursa o kadar kar içerdee
Yanında biri var mı tatlım temizliğini yapcak yakının falan bnce cok hafeket rtmezsen bu süreyi uzatırsın bayaa düşünelim iyi olsun en azından 38 e kadar gelmen iyi olur yavruşumu kucağına alır çıkarsınHem kasiklarimda hissediyordum sanki adet olacak gibi hem de karnimin üstünde elimi gezdirdigimde oluşan toparlanmayi bu da sanciyi tetikleyen bişeymis.şimdi dinleniyorum progestana başladım igne vuruldum tek istediğim şu zamanın dolmasi ve çok erken olmamasibebeğimle aynı anda hastaneden çıkmak istiyorum
annem yanimda çok şansliyim eşim de çok yardımci oluyor sağolsun.insallah uzar o kadar :)Yanında biri var mı tatlım temizliğini yapcak yakının falan bnce cok hafeket rtmezsen bu süreyi uzatırsın bayaa düşünelim iyi olsun en azından 38 e kadar gelmen iyi olur yavruşumu kucağına alır çıkarsın
Valla şanslısın tatlım maşallah :) sağlıkla gelsin de bebiş şu saatten sonra küvoze girmez herhaldeannem yanimda çok şansliyim eşim de çok yardımci oluyor sağolsun.insallah uzar o kadar :)
Geçmiş olsun canımmKizlar benim bugun sol kasigimda kasilmalar oldu kendimi cok kotu hissettim. Sanirim yalanci kasilmalardi orta şiddette igne batmasi gibi çekilme kasilma gibi. Uzun surdu maalesef yürüyünce geciyordu fakat agri o kadar yordu ki yatmak istiyordum. Simdi agri olan kasigin üstüne yatiyorum gecti cok sukur.
Ayy maşallah şeker mi var ??Kızlar benim prensesim 31 haftalik ama 34 haftalik gözüküyor şimdi ben hangisine göre doğum yapcam doktora sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?