2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

yaşım 36 3. olucak inşallah.2.ciyi kaybettim=( bi tane oğlum varr 13 yaşındaa

Kızlar benimde yaşım 26 hiç beklemiyordum ama oldu galiba 6. Haftamdayım daha 3 aylık evliyim..

ANNE ADAYLARIMIZ

Öncelikle kocamaaaan Maşallah

bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@Ysmn_d 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016

G gulsu-0172
kardeşimiz bebişini 5 haftalıkken kaybetti malesef , Allah'ım sabır versin , yeni bebiş daha nasip etsin inşallah..

B burcucuk9112 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016
Canixim 2.bebiş 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?

SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016
M mev_mel ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016

E Esrasezgin 3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi : 21.07.2016

miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :) Milagros_34 3.bebiş , sürpriz deneme , yaş : 34 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?

Benim hesaplarıma göre 5 ağsts 2016 ama dahs dr a gitmedim ultrasonda görmedim beta hgc testinde 6 haftaşık cıktı

Kızzzz benim doğum 11 değil 7 ağustos

arkadaşlar merhaba.ben de aranıza katılmak istedim.4 aralıkta gebe olduğumu öğrendim.şu an 5 haftalık hamileyim.bugün yaptırdığım beta hcg 1830 çıktı..sizce değer normal mi

Kızlar benimde yaşım 26 hiç beklemiyordum ama oldu galiba 6. Haftamdayım daha 3 aylık evliyim..
Canim bende daha 2 aylik evliyim benim de 6 haftalik.. Cok erken oldu diye uzulmustum ama taa ki bugun bebegimin kalp atislarini duyana kadar hayirli olsun canim

Canim bende daha 2 aylik evliyim benim de 6 haftalik.. Cok erken oldu diye uzulmustum ama taa ki bugun bebegimin kalp atislarini duyana kadar hayirli olsun canim
Cok saol canım sennde hayırlı olsun valla en az iki sene diyodum iki seneden önce olmaaz çok hazırlıksız yakalandm ama nasip böyleymiş

xiexie canımmm evet küçücük minicik bi kese gördük doktor 4+4 dedi bu kadar küçükken görünmesini beklemiyordum doğrusu çok şükür on gün sonra gel bakalım kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi ona da şaşırdım bakalım hayırlısıyla inşallahhhhh alırız hepimiz kucağımıza

Benim hesaplarıma göre 5 ağsts 2016 ama dahs dr a gitmedim ultrasonda görmedim beta hgc testinde 6 haftaşık cıktı
tamam canm ekledim hemen :)

Kızzzz benim doğum 11 değil 7 ağustos
pardon canm ya neden öyle yazmışım ki bilemedim k.bakma hemen değiştim :)
Hanimlar gaz sorunu yaşayan var mi? Karnim şiş sanki 3-4 aylik ;-)
olmaz mı benm de şiş oluyor ama sabah uyandığımda sıfırlanıyo

Gözün aydın darısı başıma salı günü kalp atışı için gideceğz inş...
hadi inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruz :)

arkadaşlar merhaba.ben de aranıza katılmak istedim.4 aralıkta gebe olduğumu öğrendim.şu an 5 haftalık hamileyim.bugün yaptırdığım beta hcg 1830 çıktı..sizce değer normal mi

meraba canım hayırlı olsun bebeğin :) ben beta değerlerinden anlamıyorm hiç ama anlayan arkadaşları cevap vericek inşallah dimi goooody :)
Kizlarrrr folik asit almayi unutmusum bugun

canm folik asitin olduğu yiyeceklerden yiyorsan çok birşey olmaz sanrm unuttun diye ertesi gün sakın iki tane içme canm .
ayy canm bende bi görsem şu keseyi bi duysam şu kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…