- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Canım bebeğini kaybetmissin şimdi gördüm çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun. Dualarım herkes için Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Dilerim herkes sağlıkla kavuşur yavrusunaAmin canim inşaAllah tez zamanda hayırlısıyla. . Allah kimseye yaşatmasin canim Rabbim korusun..
Amin canim benim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasin. . Çok zor.. Dua edermisin bana canım hamilesin duan kabul olur ismim hatice Kübra önce hayırlısıyla rahmimdeki perdeden kurtulmak sonrada sağlıklı sihatlı evlatlarim olsun istiyorum.. Yoksa bu acı başka türlü dinmicek..Canım bebeğini kaybetmissin şimdi gördüm çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun. Dualarım herkes için Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Dilerim herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna
Tabi ki dua ederim canım Allah büyüktür sabırlı ol inşallah sağlığına da bebegine de kavusacaksin ben de çok sabrettim çok dua ettim kaç ay bekledim sonunda tüp bebekle hamile kalabildim ama hala diken ustundeyiz en ufak bi şey içimi kemirmeye yetiyor. Yani seni çok iyi anlıyorum ama bu öyle bişey ki tamamen Allahın takdiri bizim tek yapmamız gereken inanmak ve bol bol dua etmek..Amin canim benim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasin. . Çok zor.. Dua edermisin bana canım hamilesin duan kabul olur ismim hatice Kübra önce hayırlısıyla rahmimdeki perdeden kurtulmak sonrada sağlıklı sihatlı evlatlarim olsun istiyorum.. Yoksa bu acı başka türlü dinmicek..
Amin canim Allah razı olsun Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. İnşaAllah canım benim insaAllah kavusurum hayırlı zamanda ben de bebeğime. . Dualarında unutma canım beni çok ihtiyacım var..Tabi ki dua ederim canım Allah büyüktür sabırlı ol inşallah sağlığına da bebegine de kavusacaksin ben de çok sabrettim çok dua ettim kaç ay bekledim sonunda tüp bebekle hamile kalabildim ama hala diken ustundeyiz en ufak bi şey içimi kemirmeye yetiyor. Yani seni çok iyi anlıyorum ama bu öyle bişey ki tamamen Allahın takdiri bizim tek yapmamız gereken inanmak ve bol bol dua etmek..
Hadi başka şeyler konuşalım havamız dağılsın. Bebekler hissediyor unutmayın.
Evet cinsiyet tahminlerini alalım mı? Bizim kontrol pazartesi belki bir tahmini olur doktorun.
Limon mu?Ağzım sulandı. Bende pek severim suya limon atıp içmeyi. Bebeğe zararı olur mu bilemediğim için içmiyorum.
Evet canım normal düşünüyorum. Son ayda bol bol hurma tüketip, hastaneden önce sıcak duşla vs desteklemeyi planlıyorum. Ama tabii doktorun çatı muayenesi vs de önemli. Aslında imkan olsa ben suda doğurmak isterim.
Ben daha demir ilacına başlamadım. Başlasam da süt peynir faşan yemediğim için sorun olmsz... Demir ilacı iştah açıyormuş diyoşar. Farklılık var mı siz de
Allahım once sana sonra da dogacakmeleklerine sağlık versin.derdini veren dermanını da verir o yüzden sıkma kendini gelecekteki güzel günleri duşun canimAmin canim benim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasin. . Çok zor.. Dua edermisin bana canım hamilesin duan kabul olur ismim hatice Kübra önce hayırlısıyla rahmimdeki perdeden kurtulmak sonrada sağlıklı sihatlı evlatlarim olsun istiyorum.. Yoksa bu acı başka türlü dinmicek..
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun.. bu dönemde kendini strese sokmamaya çalış tez zamanda sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..Allah bin ker
Razı olsun canım. . Rabbim kimseye böyle aci yasatmasin.. İnşaAllah tez zamanda rahmimdeki perde alınır ben de hamile kalırım Rabbim inşaAllah sağlıcakla evladımi kucağıma almak nasip etsin insaAllah gözümün yaşı dinsin..
benim iznim yoktu zaten calismaya devam :) ustelik islerde yogun olsun Rabbim sabrini veruyor hemde calisinca vakit geciyor.benimde bulantim ve bas agrim devam ediyorKızlar bugün okullar açıldı, nasıl zor geldi gitmek anlatamam.Tüm gün zor dayandım nasıl çalışıcam bu dönem dedim.Eve geldiğimde bayılacak gibiydim kıpırdayamadım. Bir de grip yeniden buldu beni geçmedi bir türlü. Kemiklerim sızlıyo resmen.
Sizler naptınız bugün, alışabildiniz mi?
K kaskas12 canım gerçekten öyle mi yaa, ben yine tedirgin oldum.Bu hafta hep diken üstünde geçecek anlaşılan.
Amin canim Allah razı olsun Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. İnşaAllah canım benim insaAllah kavusurum hayırlı zamanda ben de bebeğime. . Dualarında unutma canım beni çok ihtiTabi ki dua ederim canım Allah büyüktür sabırlı ol inşallah sağlığına da bebegine de kavusacaksin ben de çok sabrettim çok dua ettim kaç ay bekledim sonunda tüp bebekle hamile kalabildim ama hala diken ustundeyiz en ufak bi şey içimi kemirmeye yetiyor. Yani seni çok iyi anlıyorum ama bu öyle bişey ki tamamen Allahın takdiri bizim tek yapmamız gereken inanmak ve bol bol dua etmek..
Amin canim inşaAllah Allah razı olsun.. İnşaAllah canım hayırlısıyla Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..Allahım once sana sonra da dogacakmeleklerine sağlık versin.derdini veren dermanını da verir o yüzden sıkma kendini gelecekteki güzel günleri duşun canim
Allah razı olsun.. İnşaAllah Rabbim tez zamanda önce şu rahmimdeki perdeden kurtulmak nasip etsn sonra da tez zamanda yavrumu versin kucağıma ..Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun.. bu dönemde kendini strese sokmamaya çalış tez zamanda sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..
cok uzuldum Rabbim yar ve yardimcin olsun sabrini versin ve en kısa zamanda guzel gunlere kavustursun bebislerinleAmin canim
Allah razı olsun.. İnşaAllah Rabbim tez zamanda önce şu rahmimdeki perdeden kurtulmak nasip etsn sonra da tez zamanda yavrumu versin kucağıma ..
Amin canim inşaAllah duani eksik etme benden olurmu ismim hatice Kübra edersen çok sevinirim. Sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim bana dacok uzuldum Rabbim yar ve yardimcin olsun sabrini versin ve en kısa zamanda guzel gunlere kavustursun bebislerinle
En önde sen varsın sanırım canım. Bizim doktor emin olamayınca bir şey söylemedi. Kaldı Mart 14e. Ama ben ultrasonda bir pipi gördüm sanki.Cumartesi günü cinsiyeti öğrenmek için kontrole gidicez kızlar çok heyecanlıyımm nasıl geçicek vakittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?