- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
Doktor ilaç verdi mi canim. Peki neden öyle dedi ki doktor.. Rabbim inşaAllah herseyi yoluna koysun üzülme canim bol bol asr süresini oku benim şu sıralar dilimden düşmüyor. .Yok kanamam olmadı ama adet olcak gibi ağrım vardı karnimda normalde haftayaydi kontrol bizde durmadık gittik iyki gitmişiz( zaten haftaya ikili test olcak hem kayseride olur hemde güzel bi doktora görünüruz çok zor bi duygu ( bi an once gitmek istiyorum....
Geçmiş olsun neden düşük tehliken varmış acabaYok kanamam olmadı ama adet olcak gibi ağrım vardı karnimda normalde haftayaydi kontrol bizde durmadık gittik iyki gitmişiz( zaten haftaya ikili test olcak hem kayseride olur hemde güzel bi doktora görünüruz çok zor bi duygu ( bi an once gitmek istiyorum....
Evet canim oyle gerci son aylara dogru bile bebegini kaybedenler oluyor malesef.. Ama ilk 3 ay cok onemli ozellikle 12. Haftada cok dikkatli olmak gerekiuormjs. Hareketleri en aza indirip bardak almak icin bile uzanmamak gerekiyormus bagin kopma ihtimali oldugundan..Kızlar biraz araştırma yaptımda 12.haftadan sonra düşük riski %3e düşüyomuş önemli olan 12.haftayı atlatmak galiba tabi takdiri ilahi ilerleyen dönemlerde de olabilir ama pek nadirmiş ben şimdi 10.haftadayım şu 2 haftada geçse diyorum
Hadi ya nasıl o kdr dikkat edebilirz ki sonuçta evin günlük işini tutuyorum benEvet canim oyle gerci son aylara dogru bile bebegini kaybedenler oluyor malesef.. Ama ilk 3 ay cok onemli ozellikle 12. Haftada cok dikkatli olmak gerekiuormjs. Hareketleri en aza indirip bardak almak icin bile uzanmamak gerekiyormus bagin kopma ihtimali oldugundan..
Öyle miii, evet buralar kışın çok soğuk ama yazın baya güzel. Biz de aslen Bitlisliyiz.Bir de gelişmiş olsaydı ne iyi olurdu.Siz galiba Bitlisin ilçesinde görev yapıyorsunuz . Şimdi bayagi soğuktur oralar Allah kolaylik versin . Bende Gaziantep'te oturuyorum . Ama aslen Bitlis Ahlatlıyım yazları genelde orda yazlıkta geçiriyoruz . Çok güzel bir nimet oluyor
Çok üzüldüm, Allah sabırlar versin.Rabbim nasip etmiş inşallah yine nasip eder sağlıkla alırsınız kucağınıza.Rabbim dermansız dert vermesin tedavini ol, duanı et Rabbim ol diyince oluyor biliyorsun.Hayırlı,sağlıklı,mutlu yavruların olsun en yakın zamanda inşallah.Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Dikkat et canım kendine, stres de yapma unutma bebişleri stres daha çok etkiliyormuş. Dua et, neşeli neşeli konuş onunla tutunsun inşallah sana.Dualarim herzaman seninle inan çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar anne olursun sende bana dua et bizde bugün doktora gittik düşük riskim varmış eşim izin aldı apar topar izne gidiyoruz yarın ben kendime üzülüyorum seni okudum oturdum ağladım( ne kadar heycanlandin beklediğini gördüm çünkü ama herseyde Hayır vardır kendini üzme sakin ...
Canım kontrolünü yapmışssın, iyi çıkmış sonuçlar çok şükür çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Su olayına değinmişsiniz katılıyorum.Bugün okuldaydım susuz kalınca hem başım hem karnım ağrıdı. Bolca içince azaldı sanki. İlaçlardan Feramat kan ilacı mı? ben de kan ilacımı demir olduğu için ayarlayamıyorum akşam içiyorum,doktora da henüz soramadım.Bir de doktorun verdiği ilaçları sormuştuAskInihan feramat ve decavit verdi. Günde 1 er tane. Demir hapını sabah al dedi bende gece yatmadan alsam olur mu diye sordum. Tamam dedi. Gündüz sıkıntı yapabiliyormus.
Kızlar bugün okullar açıldı, nasıl zor geldi gitmek anlatamam.Tüm gün zor dayandım nasıl çalışıcam bu dönem dedim.Eve geldiğimde bayılacak gibiydim kıpırdayamadım. Bir de grip yeniden buldu beni geçmedi bir türlü. Kemiklerim sızlıyo resmen.
Sizler naptınız bugün, alışabildiniz mi?
K kaskas12 canım gerçekten öyle mi yaa, ben yine tedirgin oldum.Bu hafta hep diken üstünde geçecek anlaşılan.
Dua ettim de ederim de hayırlısı buymuş canım inşallah daha sağlıklı daha da güzel daha da aklı şansı bol harika bi evladı tez zamanımda kucağında görüverirsin zaten teslimiyetçisin belli gönlünü böyle güzel tut en kısa zamanda bizi güzel haberlerle sevindiriceksin inanıyorumAmin canim duani eksik etme
Doktor ilaç verdi mi canim. Peki neden öyle dedi ki doktor.. Rabbim inşaAllah herseyi yoluna koysun üzülme canim bol bol asr süresini oku benim şu sıralar dilimden düşmüyor. .
Amin canim inşaAllah duani eksik etme benden canım çok zor bazen dayanacak gücüm kalmıyor. . Duaya çok ihtiyacım var inşaAllah Rabbim benim de kucagimi doldurur hayırlısıyla inşaAllahÖyle miii, evet buralar kışın çok soğuk ama yazın baya güzel. Biz de aslen Bitlisliyiz.Bir de gelişmiş olsaydı ne iyi olurdu.
Çok üzüldüm, Allah sabırlar versin.Rabbim nasip etmiş inşallah yine nasip eder sağlıkla alırsınız kucağınıza.Rabbim dermansız dert vermesin tedavini ol, duanı et Rabbim ol diyince oluyor biliyorsun.Hayırlı,sağlıklı,mutlu yavruların olsun en yakın zamanda inşallah.
Dikkat et canım kendine, stres de yapma unutma bebişleri stres daha çok etkiliyormuş. Dua et, neşeli neşeli konuş onunla tutunsun inşallah sana.
Canım kontrolünü yapmışssın, iyi çıkmış sonuçlar çok şükür çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Su olayına değinmişsiniz katılıyorum.Bugün okuldaydım susuz kalınca hem başım hem karnım ağrıdı. Bolca içince azaldı sanki. İlaçlardan Feramat kan ilacı mı? ben de kan ilacımı demir olduğu için ayarlayamıyorum akşam içiyorum,doktora da henüz soramadım.
oyy çok panikledim şimdi.Allah kazasız belasız atlatmayı nasip etsin diyelim,annelik ne zormuş.Aytiryaki evet kizlar 12. Hafta cok onemli bir sekilde hareketlerinizi minimize etmeye calisin 1 hafta sabir. Benim 12. Haftamda butun buyuklerim ayni uyariyi yapti bana o yuzden dogruluk payi vardir diye dusunuyorum
Evet bi ilac verdi ama başlamadım progesteron mu ne yanlış bakmadim Sam çok fazla yan etkisi oluyomus ..bakalım kayseride de aynı şeyi solerlerse başlarım .ilk an uzulduk ama şimdi biraz iyiyiz ..çok şükür okurum hepimiz için iyi gecelrr....
Üzülme desek de üzüleceksin, elbette acısız atlatmak çok zor ama inançlı insansın mutlaka vardır bunda da bir hayır unutma.Allah sağlıklı evlatlarla doldursun kucağını tez zamanda canım.Amin canim inşaAllah duani eksik etme benden canım çok zor bazen dayanacak gücüm kalmıyor. . Duaya çok ihtiyacım var inşaAllah Rabbim benim de kucagimi doldurur hayırlısıyla inşaAllah
Razı olsun canım. . Rabbim kimseye böyle aci yasatmasin.. İnşaAllah tez zamanda rahmimdeki perde alınır ben de hamile kalırım Rabbim inşaAllah sağlıcakla evladımi kucağıma almak nasip etsin insaAllah gözümün yaşı dinsin..Dua ettim de ederim de hayırlısı buymuş canım inşallah daha sağlıklı daha da güzel daha da aklı şansı bol harika bi evladı tez zamanımda kucağında görüverirsin zaten teslimiyetçisin belli gönlünü böyle güzel tut en kısa zamanda bizi güzel haberlerle sevindiriceksin inanıyorum
Amin canim Rabbim sizlerden razı olsun hepiniz bugün yüreğime su serptiniz ayrı ayrı. . Rabbim kimseye büyük küçük evlat acısı yaşatmasin. . Muhakkak var bunda da bir hayir inşaAllah yavrum beni cennette karşılar kendimi böyle teselli ediyorum.. sizlere de dua ediyorum Rabbim hepinize sağlıcakla yavrulariniza kavuşmak nasip etsin.Üzülme desek de üzüleceksin, elbette acısız atlatmak çok zor ama inançlı insansın mutlaka vardır bunda da bir hayır unutma.Allah sağlıklı evlatlarla doldursun kucağını tez zamanda canım.
Progestanı bende kullanıyrm 2 ay olcak 12.hafta dolunca kullanmayı bırakıcakmışımEvet bi ilac verdi ama başlamadım progesteron mu ne yanlış bakmadim Sam çok fazla yan etkisi oluyomus ..bakalım kayseride de aynı şeyi solerlerse başlarım .ilk an uzulduk ama şimdi biraz iyiyiz ..çok şükür okurum hepimiz için iyi gecelrr....
Amin canim Rabbim sizlerden razı olsun hepiniz bugün yüreğime su serptiniz ayrı ayrı. . Rabbim kimseye büyük küçük evlat acısı yaşatmasin. . Muhakkak var bunda da bir hayir inşaAllah yavrum beni cennette karşılar kendimi böyle teselli ediyorum.. sizlere de dua ediyorum Rabbim hepinize sağlıcakla yavrulariniza kavuşmak nasip etsin.
Evet canım demir ilacı, yatmadan aldım bir problem olmadı. Decavit de bugün gelecek.Öyle miii, evet buralar kışın çok soğuk ama yazın baya güzel. Biz de aslen Bitlisliyiz.Bir de gelişmiş olsaydı ne iyi olurdu.
Çok üzüldüm, Allah sabırlar versin.Rabbim nasip etmiş inşallah yine nasip eder sağlıkla alırsınız kucağınıza.Rabbim dermansız dert vermesin tedavini ol, duanı et Rabbim ol diyince oluyor biliyorsun.Hayırlı,sağlıklı,mutlu yavruların olsun en yakın zamanda inşallah.
Dikkat et canım kendine, stres de yapma unutma bebişleri stres daha çok etkiliyormuş. Dua et, neşeli neşeli konuş onunla tutunsun inşallah sana.
Canım kontrolünü yapmışssın, iyi çıkmış sonuçlar çok şükür çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Su olayına değinmişsiniz katılıyorum.Bugün okuldaydım susuz kalınca hem başım hem karnım ağrıdı. Bolca içince azaldı sanki. İlaçlardan Feramat kan ilacı mı? ben de kan ilacımı demir olduğu için ayarlayamıyorum akşam içiyorum,doktora da henüz soramadım.
Grip ekstra yorgunluk vermiştir canım ya. İnsan alışıyor. Ben 6 da kalkiyorum 7 de okul başlıyor. Hem daha kolay doğum yaparız çalıştıkça.Kızlar bugün okullar açıldı, nasıl zor geldi gitmek anlatamam.Tüm gün zor dayandım nasıl çalışıcam bu dönem dedim.Eve geldiğimde bayılacak gibiydim kıpırdayamadım. Bir de grip yeniden buldu beni geçmedi bir türlü. Kemiklerim sızlıyo resmen.
Sizler naptınız bugün, alışabildiniz mi?
K kaskas12 canım gerçekten öyle mi yaa, ben yine tedirgin oldum.Bu hafta hep diken üstünde geçecek anlaşılan.
Amin canim inşaAllah tez zamanda hayırlısıyla. . Allah kimseye yaşatmasin canim Rabbim korusun..Amiiin canım.Senden de Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi cennette karşılar yavrun. Moralini topla, tedavini ol, duanı et canım.Her şey biz insanlar için.Allah aynı acıyla sınamasın seni de inşallah.
Aynen yazın çok güzel . Kışını hiç yaşamadım ama her yaz gidiyoruz . Allah kolaylik versin ya kesin çok soğuktur burasi böyle ise orayı düşünemiyorumÖyle miii, evet buralar kışın çok soğuk ama yazın baya güzel. Biz de aslen Bitlisliyiz.Bir de gelişmiş olsaydı ne iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?