Folik asit ilacım bitti zaten canım.Doktora özellikle söyledim bittigini.Üc aydan sonra ona devam ettirmiyoruz bu ilacı veriyoruz dediBenim eşimede eczane gyno ferro sanol vermiş bende kansızlık çıktı kansılıkta gebeler bı işacı kullanıyolarmış ama içinde folikte var iki katı folik kullanmak sakıncalı olmaz mı
Eczanede sorup ona göre alırım canım.Evet devlette esleri almiyorlar malesef biz de mecburen devlete gidiyoruz.Bir kere özele gittik.Devlette iki kere esimi aldilar onum icin de muayene saatinim bitmesine yakin gittik.Cok kötü bir sey eslerin o anda yanimizda olmamasi.
Benim eşim de Allah razi olsun yardimci oluyor ve ne istesem alıyor.İsteklerim degisiyo genelde :) Dondurma,ayva,cilek,yesil elma cok
istedim.Digerleri aklima gelmiyor :)
La Lune canım elevitin icinde domuz jelatini oldugunu söylüyorlar.Hamile arkadaslarim arastirmisti öyle söylemislerdi.Onun yerine doktora decavit demir ilacini yazdırdilar.
Evet üç ay bitiminde kesiyorlarmış ben doğuma kadar kullanacagız sanıyordum.Folik asit ilacım bitti zaten canım.Doktora özellikle söyledim bittigini.Üc aydan sonra ona devam ettirmiyoruz bu ilacı veriyoruz dedi
Canım bence senin kızın olacak içime öyle dogdu:)Hadi başka şeyler konuşalım havamız dağılsın. Bebekler hissediyor unutmayın.
Evet cinsiyet tahminlerini alalım mı? Bizim kontrol pazartesi belki bir tahmini olur doktorun.
Bana ayrıca demir ilacı vermedi canım bu ilacın icinde var dedi.Devletteki doktora da söyleyecegim gerek var mi diye.TahlilleEvet üç ay bitiminde kesiyorlarmış ben doğuma kadar kullanacagız sanıyordum.
Başladın mı demir hapına? Sanırım kabızlık yapıyormuş.
Anladım doğrudur benimde az kalmıştı zaten folik bidaha almam gyno ferroyla devam ederim bu ilaç dışında bişey kullanıyo msn decavit falanFolik asit ilacım bitti zaten canım.Doktora özellikle söyledim bittigini.Üc aydan sonra ona devam ettirmiyoruz bu ilacı veriyoruz dedi
Yok canim doktor vermedi,ama tahlil de yapmadi dogrusu bunun icinde var ihtiyacini karsilar dedi.Ama devletteki doktor önceki tahlilerde degerlerim iyi demisti bilemedim simdi ben deAnladım doğrudur benimde az kalmıştı zaten folik bidaha almam gyno ferroyla devam ederim bu ilaç dışında bişey kullanıyo msn decavit falan
Aynen salatalık. Kiloyla yiyorum, zaten içim yanıyor harika oluyor buz gibi.Kızlar ben en çok salatalık havuç ve ayva yiyorum. Süt yumurta bu yaşıma kadar tüketmedim. Ev yemeklerinden nefret ediyorum. Dün eşim biber dolması yaptı zorla hatrı olsun diye bi tane yedim. Fındık ceviz falan da yemiyorum. Salatalık olmazsa yaşayamm. Bi de canım karpuz çekti. Bulduk yedim. Bu aralar her yer şeftaliii benim için ama bulamadık... Madem suyunun iyi olduğumu bilmiyodum içerim ben de bundan sonra
Ayy çok sağol canım yaa. Reklamlarda bile içim kız çocuklara gidiyor.Canım bence senin kızın olacak içime öyle dogdu:)
Süt ürünü tüketmeyecekmişsin öncesinde ve sonrasında iki saat.Bana ayrıca demir ilacı vermedi canım bu ilacın icinde var dedi.Devletteki doktora da söyleyecegim gerek var mi diye.Tahlille
degerime bakar belki yazar.Kabizlik da cok
zor bi kere cok zorlandim ve karnim cok agrimisti cok korktum.Basiniza gelirse zorlamayin diyeyim utanarakİlaca henüz baslamadim bugün aldim.sabah tok karnina günde bir tane diyor.
Nerdeydin canım sen? Biz ıspartada manavdan aldık çileği. Eşim de dondurulmuş erik buldu. Gerçeği gibi değil ama idare eder işte.Salatalık ben de severek yiyorum bu ara.Kac günde heo cacık yedim :) Karpuz canım cekmez insallah buralarda bulmak cok zor.İnternettw hamileler icin bi site vardı sanki öyle kalmıs aklimda belki seftaliyi bulabilirsin internette canim. Aserip yiyememek cok zor.Ben de cilegi zorr buldum
Aaa o zaman kahvaltıyı yapıp iki saat sonra almalı.Okul zamanı zor olacak ama dikkat etmeli boşuna icmeyelim.Canım biz Bitlis'in ilcesindeyiz küçük bir yer.Eşim manavdan istedi öyle getirdiler.Erik benim de aklıma geliyor da çok istemiyor gibiyim şimdilik :) Ay ben bi de hep limon yemek istiyorum öyle böyle değil :)Aynen salatalık. Kiloyla yiyorum, zaten içim yanıyor harika oluyor buz gibi.
Ayy çok sağol canım yaa. Reklamlarda bile içim kız çocuklara gidiyor.
Hayırlısı.
Süt ürünü tüketmeyecekmişsin öncesinde ve sonrasında iki saat.
Ben çok su içiyorum kabız olmamak için. Bol bol da komposto. Umarım kötü etkilemez beni. Zaten yeterince gaz sancım var.
Yaa ben de gaz yapmaz diye duydum.Bi arkadaşım hamileyken rahatlatiyo diye içiyordu bebisinde çok gaz problemi yok çok şükür.Günde bi tane çok mu olur?Decavit te demir ilacı ama altarneti varsa onun yerini tutuyorsa neden olmasın ama esin tıbbi açıdan bakmıştırSlm kızlar çok maden suyu içmek ilerde bebekte çok gaz yapıyormuş öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Benm doktorum da bana elevit yazdı domuz yağı muhabbetini ben de duydum eşime alma dedim ama eşim kızdı biraz medikal bişey sonuçta herseye kulak asma dedi bu arada eşim de doktor o yüzden ben alicam. Bi de en son çarşamba günü kontrolumuz vardı doktorum erkeğe benziyor dedi ama tam da net değil dedi inşallah hayırlısı olur.
Aaa o zaman kahvaltıyı yapıp iki saat sonra almalı.Okul zamanı zor olacak ama dikkat etmeli boşuna icmeyelim.Canım biz Bitlis'in ilcesindeyiz küçük bir yer.Eşim manavdan istedi öyle getirdiler.Erik benim de aklıma geliyor da çok istemiyor gibiyim şimdilik :) Ay ben bi de hep limon yemek istiyorum öyle böyle değil :)
Meyve ye canım. Hem bebeğe faydalı hem kiloya.Kızlar bana doktor kan ilacını 16. Haftada başlayalım şimdi gerek yok dedi folic asitindr artık bir faydası yok dedi. Canım internetteki siteyede balacağım şimdi. Kızlar bi de benim 2 saatte bir öidem kazınıyor. Az yemek yiyorum öğünlerde ama önceden bu öğünle akiam ederdim. İimdi sürekli açım.... Bu da canımı sıkıyor.
La lune seninle aramızda 3 gün var. Acaba hangimizin bebişi daha sabırsız olacak. Gerçi benim bebişim sabırlı olsa da anası sabırsız sezeryanla erkendenn gelsin der... Sen normsl doğum mu düşünüyorsun?Aynen salatalık. Kiloyla yiyorum, zaten içim yanıyor harika oluyor buz gibi.
Ayy çok sağol canım yaa. Reklamlarda bile içim kız çocuklara gidiyor.
Hayırlısı.
Süt ürünü tüketmeyecekmişsin öncesinde ve sonrasında iki saat.
Ben çok su içiyorum kabız olmamak için. Bol bol da komposto. Umarım kötü etkilemez beni. Zaten yeterince gaz sancım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?