2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim de ablam böyle diyor işte annelik bu zaten hep koruma endişesi...
Hadi başka şeyler konuşalım havamız dağılsın. Bebekler hissediyor unutmayın.
Evet cinsiyet tahminlerini alalım mı? Bizim kontrol pazartesi belki bir tahmini olur doktorun.
Ayy hadi konuşalım.Erkek de kız da baş göz üstüne tabi de sanki kız daha ağır basıyor bende.Geçen gün rüyamda altın gördüm eşim bakmış kız bebeğe işaretmis,hayırlısı bakalım.Ama erkek bebekler de pek bi sevdiriyordu kendini.Sen de kız hissediyomussun bakalım ne olacak

Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah.yarın benim de kontrolüm var 2 li test ben de dusunmuyorum ama iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Hayirli gunler kizlar.. Akinti sebebiyle doktorumu aradim bana vajinadan alinan bir fitil onerdi. Kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Kullanan arkadaslar rica etsem deneyimlerini yazabilir mi?
Telefonda hemen ilac vermesinin sebebi ne ki acaba. Ben doktora gittim akintim cok dedim alttan muayene etti olur o akinti onemli bsy gozukmuyor dedi. Sonra benim icim eahat degil dedim kultur yapti anca oyle. Ilac falan da vermedi akinti olmasi normal koruyucu o akinti dedi.

Bu arada doktor bana artık bu ilacı kullan diyip gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi.Kan ilacıymış.İçinde demir+ folik asit+ b12 vitamini var. Senin vitamin ihtiyaçlarını da karşılayacak bu,genelde doğuma kadar tavsiye ediyorum dedi.Siz de kullanıyordu musunuz ya da yeni ilclarinizi da paylaşın olur mu?

Kızlar ben rüyamda altın yüzük pembe lif ve en son annemin bana beyaz dantel örtüler aldığını gördüm. Ben kıza yoruyorum ama ilk olduğu için hepsi kabulüm yeter ki sağlıklı olsun iki cinsinde ismi hazır nasılsa

İsim işi cok zor,biz hiçbir şey belirlemedik.İki cinsten de sağlıkla,hayirla nasip etsin Rabbim ikisinin de tadı ayrı sanki :) Siz ne düsünüyorsunuz isim olarak?

İsim işi cok zor,biz hiçbir şey belirlemedik.İki cinsten de sağlıkla,hayirla nasip etsin Rabbim ikisinin de tadı ayrı sanki :) Siz ne düsünüyorsunuz isim olarak?
Canım erkek olursa mehmet arslan kız olursa ışıl deniz ya da ipek deniz düşünüyoruz rabbim nasip ederse ..

Hadi başka şeyler konuşalım havamız dağılsın. Bebekler hissediyor unutmayın.
Evet cinsiyet tahminlerini alalım mı? Bizim kontrol pazartesi belki bir tahmini olur doktorun.
Benim de randevum pazartesi. Ve devlet hastanesi olduğu için eşimi almamıştı bir defa.en son gittiğimde benim esim bu mutluluğu hic yasayamayacak mı illa özel.doktora mi gitmemiz lazim girebilmesi için demiştim :) o da bi daha ki gelişinde eşinde gelsin ona da gösterelim dedi :) benim etrafımdakilerin çoğunluğu kız hissediyorum diyor. Özellikle patronun tanıdıgi bi eczacı var ona bi ilaç soracagim dedim hamile misin dedi ve kız dedi. Onun tahminleri yüzde 99 tutuyormuş :)) Onlar tahmin yapıyor ama içimden ilk geçen sağlıklı olsun gerisi boş diyorum :) bende fb hcg ye gore 50 üzeri çıkanlar da kız olma ihtimalinin yuksek olduğunu duydum benimki 91di

Bana elevit ve kan ilacı vereceğini söyledi. Pazartesi tekrar yazarım ama.
Ooo isimler de hazırmış. Biz daha tam karar veremedik.

Hadi yaa devlette almıyorlar mı?
Babaların da görmek hakkı bence. Yazık aşerme sıkıntısına katlanıyorlar. Şimdi bizim babamız nar ve elma almaya gitti.
Günlük neler yiyorsunuz kızlar?

Ben bir avuç badem ceviz kuru üzüm fındık karışımı
Sabah akşam bir bardak süt
Doğal maden suyu bir şişe
Muz ve elma tüketiyorum her gün. Zaten bu ara öğünlere ana öğün de eklenince ağzım boş kalmıyor.

La Lune maalesef devlette almıyorlar ilerleyen zamanlarda bende özele gideceğim ama simdilik boyle idare ediyorum. Benim esim benim bitanem hergun siparişlerim oluyor benimde ama en çok sevdiğim yanı da yemek yapmayı seviyor olması :) eskiden yemek yapar ama etrafı dağıtırdı. Hamileliğimi ogrendigimizden beri herşeyi yapıyor ama günlük beslenme konusunda işteyken unuttuğum çok oluyor. Ve en kötüsü de vitamin yapımı yutamıyorum çok büyük ve ben normalde de hap yutamam pazartesi doktora soracağım

Canım erkek olursa mehmet arslan kız olursa ışıl deniz ya da ipek deniz düşünüyoruz rabbim nasip ederse ..
Cok güzeller canim sağlıkla tasırlar insallah isimlerini.İpek ismini ben de cok seviyorum da esim kabul etmemisti önceden.

Evet devlette esleri almiyorlar malesef biz de mecburen devlete gidiyoruz.Bir kere özele gittik.Devlette iki kere esimi aldilar onum icin de muayene saatinim bitmesine yakin gittik.Cok kötü bir sey eslerin o anda yanimizda olmamasi.
Benim eşim de Allah razi olsun yardimci oluyor ve ne istesem alıyor.İsteklerim degisiyo genelde :) Dondurma,ayva,cilek,yesil elma cok
istedim.Digerleri aklima gelmiyor :)
La Lune canım elevitin icinde domuz jelatini oldugunu söylüyorlar.Hamile arkadaslarim arastirmisti öyle söylemislerdi.Onun yerine doktora decavit demir ilacini yazdırdilar.

Günlük yediklerim aslinda o gün canimın isteyip istememesine göre degisiyor ama en az bir bardak süt iciyorum.ayran tüketmeye calisiyorum yogurt yemek cok sıkıcı geliyor. 1 yumurta tüketiyorum.Muz,elma,ayva,havuc bazen portakal mandalina ara ögün olarak.Kuru yemis baslarda cok tükettim ve cok sıkıldım nedense.Ama yine de sık sık ceviz,kuru üzüm vs.tületmeye calisiyorum.
Her gün aynı olmuyor malesef.

Benim eşimede eczane gyno ferro sanol vermiş bende kansızlık çıktı kansılıkta gebeler bı işacı kullanıyolarmış ama içinde folikte var iki katı folik kullanmak sakıncalı olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…