2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ovulasyon testi de adete 3- 4 gün kala iki çizgide aynı koyuluktaysa yanii ovulasyon daki gibi o zaman gebelik vardık. Silik olmayacak tam ikiside aynı koyulukta olmalı. .
Ben adet olmayi beklediğim gün aksami yapmistim ikincisi ole koyu diildi silik cikti ama hamileymisim sonra kan tahlilinde de cikti zaten

ben biraz erken yaptım galiba 3-4 gün sonra bi daha yapayım...hayırlısı artık..3 gecedir ateş basmasından uyuyamıyorum size böyle olmuş muydu geceleri?
Valla benimkiler de en belirgin olanı bir anda acikiyordum ve elim ayağım bosaliyordu. Çok acikiyordum. Ama bazen hiç belirti olmaz sonradan başlar. . Hayırlısı umarım hamilesindir :)

Ben adet olmayi beklediğim gün aksami yapmistim ikincisi ole koyu diildi silik cikti ama hamileymisim sonra kan tahlilinde de cikti zaten
sevindim canım bunu görünce..benimki de baya silik adetimde daha var baya..umarım değişir..

Gözün aydın canım.Ozaman aynı haftalardayız.benimde ultrasona göre bugün 6+4.Darısı benim başıma..
ismetbeyinbiricikhanimi
Aynen canım bana da doktor ultrasondan ölçerek söyledi çok iyi ozaman bebislerimiz bir olacak oyyy Rabbim sana da nasip etsin inşaAllah hayırlısıyla minigini ve kalp atışlarını gör insaAllah çok şükür Rabbime çok güzel bir duygu

Bulantilariniz başladımı benim sanki kahvaltıdan sonra böyle dipten bir hissediliyor gibi ama çok az.. kalp atımı ni göremedim daha perşembe tekrar gideceğim. .

Bende var bulantı. Sürekli küçük küçük atıştırıyorum.çok uzun süre aç kalırsan bulantı çok rahatsız eder iyice aç kalırsın.
Baktın bulantı var hemen 2-3 kraker at ağzına.

Amin canım hayırlısı ile ilk üç ayı atlatıp zevkle geçecek olan üç aylara gelsek.
Önümüzde ikili test stresi var Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.

TE="ecrinny, post: 44706082, member: 720811"]sevindim canım bunu görünce..benimki de baya silik adetimde daha var baya..umarım değişir..[/QUOTE]
Eger yenise ondan belli olmuo dur beta hcg düşüktür sen bide sabah ilk idrarinla yap daha ıyiymis die duydum Rabbim kalbine goreverdin

Kızlar ben çok kötüyüm bugün kusmaktan mahvoldum nerdeyse 10. Cuyu kustum şimdi acil e gitces serum takcaklar varmı böyle olan
Midem bomboş ne yersem ne içersem 10 dk sonra çıkarıyorum

Kızlar ben çok kötüyüm bugün kusmaktan mahvoldum nerdeyse 10. Cuyu kustum şimdi acil e gitces serum takcaklar varmı böyle olan
Çok geçmiş olsun bulantilariniz ne zaman başladı. .

Ben de öyleydim canım, su bile içemiodum. 6. haftanın sonlarında hafif hafif artarak 8. ve 9. haftalarda zirve yaptı, bir süre devam etti, 10. haftanın bitiminde azalmaya başladı, şimdi hala hafif bulanıo ama o kadar zor günler geçirdikten sonra bu bulantılar şikayet edilecek boyutta değil yani. Sanırım 12. haftada tamamen bitiomuş.

İnşallah canım.. Bugün kan vermeye gittim 32643 çıktı. bu değere göre kalp atışını bile duymam söz konusu ama bekliyorum. her şeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…