- 21 Ocak 2014
- 84
- 77
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.921
tebrik ederim, inşallah devamı gelir.. ikiz tutunmada genelde hcg değeri 2 katından fazla artış oluyor ama bu da kesin ikiz anlamına gelmiyor, kese görmeden kaç tane olduğu anlaşılamaz diyor dr lar.. iki katına çıksın ve sağlıkla yoluna devam et inşallah..ikiz üçüz Allah bilirKızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
Hayırlı olsun diyelim cnm :) 10-12 gün sonra keseleri görürsün inşallah. Büyük iht yrndan sonra tekrar test yapılıcak artışa bakmak içinKızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
Gayet güzel değerin canım ama artış da önemlicanim nasıl değerler sence insallh devamı da gelir Allahin izniyle
İnşallah cnm saolasin Allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin karnım ağrıyor ınsallah normaldir bazen adet ağrısı gibi oluyorGayet güzel değerin canım ama artış da önemli
o da artar allahın izniyle zaten çok güzel değer
Allah tamamına erdirsin senin de hepimizin de :)
Pazartesi tekrarliycam canım insaAllahHayırlı olsun diyelim cnm :) 10-12 gün sonra keseleri görürsün inşallah. Büyük iht yrndan sonra tekrar test yapılıcak artışa bakmak için
Canım değer artsın da inşallah ikiz tek gerçekten farketmez ultrasonda hayırlsı ile goruyum inşallah karnim Ağrıyor ınsallah normaldirtebrik ederim, inşallah devamı gelir.. ikiz tutunmada genelde hcg değeri 2 katından fazla artış oluyor ama bu da kesin ikiz anlamına gelmiyor, kese görmeden kaç tane olduğu anlaşılamaz diyor dr lar.. iki katına çıksın ve sağlıkla yoluna devam et inşallah..ikiz üçüz Allah bilir
pazar günü acilde de yaptırabilirsin, eğer istersen
Canım böyle abartılacak Bi belirti yok yani arasıra kasiklarim ağrıyordu genelde sol kasigim dün çok şiddetli ydi çok şükür geçti bugün de adet ağrısı gibi ağrılar var insllah normaldir hayırlısı neyse o olsunzahidem70 canım hayirli olsun.Allah tamamına erdirsin..belirti yaşadın mi? Anlatır misin biraz..
Hala jele devam mı ediyosun cnm. 10.haftada bıraktırdılar bana iğneyi jeli. Kanama, leke yada batman yoksa bırak dediler bende bıraktım.
Cnm bnm çoook teşekkür ederimKuzucum bi turlu yazmaya firsat bulamadim ama dun coook sevindim mesajini okuyunca, en muhtesem kombinasyon cikmis sansina 1 kiz 1 erkeeekyerim onlari beeen. Allah nazarlardan esirgesin kuzucum saglikla gelsinlrr insallahh
Cokkk sevindim canım haber de vermeyince aklım sende kaldıBende gorundum hemde iki doktora içim rahat etsin diye durumumuz iyi alaka şükürler olsun ama hala o karartıyı cozemediler bence diğer bebişimdi gelişmedi öyle kaldı herseyin hayirlisi kızlarpapatya1655
InsaAllah canim tabisiiii bittersiz olmaz artik muayene onceleri:)Kesin görürsün cnm belki cinsiyetni bile görürsünçikolata mı yesen gitmeden
Ben tum hepsine devam ediyorum progestan clexana jel estrofem folbiol coraspin decavit onumuzdeki hafta keser jel harici jeli uzun sure kullandirttiriyor canim hatta progestani keserse bile ben bir hafta gb kesmemeyi dusunuyorum:)))Hala jele devam mı ediyosun cnm. 10.haftada bıraktırdılar bana iğneyi jeli. Kanama, leke yada batman yoksa bırak dediler bende bıraktım.
Bende gunduz muhakkak uyumaya calisiyorum canim uyuyup buyuyelim :)))Yine uyumuşum kızlar uyku geri döndü ıhlamur yapıp içicem şimdi :)
Gozun aydin canim insaAllah boyle iyi devam eder gecmiste kaldi diye dusun ve bebisini Rabbime emanet etBende gorundum hemde iki doktora içim rahat etsin diye durumumuz iyi alaka şükürler olsun ama hala o karartıyı cozemediler bence diğer bebişimdi gelişmedi öyle kaldı herseyin hayirlisi kızlarpapatya1655