-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.941
Bende korka korka bıraktım cnm ama en çok hiboru ve proluton depotu bıraktırdığına sevindim. İğneler zulüm:)Ben tum hepsine devam ediyorum progestan clexana jel estrofem folbiol coraspin decavit onumuzdeki hafta keser jel harici jeli uzun sure kullandirttiriyor canim hatta progestani keserse bile ben bir hafta gb kesmemeyi dusunuyorum:)))
Ben varım canim bi topikte yalnızım saniyorum...bulanti cekiyorum sürekli 11. Haftama girecegim ama hic degisiklik yok umarim 12. Haftadan sonra geçer...pek bi sey de yiyemiyorum o yüzdenSelam kızlar nasılsnız
Kimsenin mide bulantısı yok galiba. Bir de üzerine grip oldum. Mecburen ilaç verdi doktor.
Clexanin muadili sanirim hibor evet o fena morardim baya:)Bende korka korka bıraktım cnm ama en çok hiboru ve proluton depotu bıraktırdığına sevindim. İğneler zulüm:)
Benim bulaniyor canim ama oyle aman aman degil bende korkuyorum grip olmamak icin meyva tuketmeye calisiyorum ama meyvadan da tiskindimSelam kızlar nasılsnız
Kimsenin mide bulantısı yok galiba. Bir de üzerine grip oldum. Mecburen ilaç verdi doktor.
Ben yakin zamanda gitmedim canimm.11.jaftadaydim sanirimm . Oyuzden soylemedi bise. Gwlecek randevmda jaftaya ins. Soyler die.umit ediyorum.bu arada uykudan uyanmis yarim gozle.yaziyorumm .ne yazdigimida kontrol etmeye gucum yok.ins.okunuyordur
Okunuyor cnm herseyin hayirlisiBen yakin zamanda gitmedim canimm.11.jaftadaydim sanirimm . Oyuzden soylemedi bise. Gwlecek randevmda jaftaya ins. Soyler die.umit ediyorum.bu arada uykudan uyanmis yarim gozle.yaziyorumm .ne yazdigimida kontrol etmeye gucum yok.ins.okunuyordur
Canim benimMerhaba kızlar belki hatırlarsınız tüp bebekle hamile kalmıştım ve 7+4 kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum.bugün kürtaj olalı 22.günüm ve ben 3-4 gündür aynı hamileliğimdeki gibi belirtiler vardı.psikolojiktir diye önemsemedim akşam baya bi sol kasığımda batmalar olunca sabah idrar testi yaptım ve 2 cizgi cıktı. Polikistik over olduğum için 7 yıldır hiç hamile kalamadığım için korunmadık zaten olmaz diye, kürtajdan 1 hafta sonra ilişkiye girdik acaba hamile olsbilirmiyim yoksa diğer hamilelikteki hormanlar hala düşmemişmidir böle bişey yaşayan varmı??
Dünden beri bende sıkıntılı yim ve biraz önce ilk lavaboya götürecek kadar şiddetli mide bulantısı yaşadım sıktım kendimi acı su geldi..Şu zamandan sonra başlar mi ki ne güzel atlattim diyordum.