- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.901
Merkezden bildir diyorlar böyle şeyleri biliyorsun ondan dedim canımPapatyam transferden kaynaklansaydi ilk gün de olmaz mıydı? Bilmiyorum ya..geçti şimdi ama(
Evet atmistim canim yok haftaya carsamba kontrol um ayin 2sinden beri bekliyorum merakla ense kalinligina burun kemigine bakilacak kipir kipir oynadigini gorurum insaAllah bu kez:)2 yıl geçmiş cnm son kullanma tarihi aslında karton kutusunda yazıyodur ama atmışındır büyük iht onu. İstersen kullanma bozulmuş olabilir o. Senin kontrolün bgn diilmiydi
Badem yagida tuylenme yapiyor diye hatirliyorum ozon yagi nasil cok yararli onuda arastirin derimKakao yağı işe yarıyomuş ama biraz karartıyomuş diye duydum cnm sürülen yerleri. Doğumdan sonra göbek inince farkediliyomuş. Kakao yağı badem yağı karıştır öyle sür istersen biraz dengelenmiş olur belki.
Araştırdıkça daha çok karışıcak:))Ben biraz daha araştırayım şu krem olayını kafam karıştı :)
Aa badem yağı tüylenmemi yapıyoBadem yagida tuylenme yapiyor diye hatirliyorum ozon yagi nasil cok yararli onuda arastirin derim
Kesin görürsün cnm belki cinsiyetni bile görürsünEvet atmistim canim yok haftaya carsamba kontrol um ayin 2sinden beri bekliyorum merakla ense kalinligina burun kemigine bakilacak kipir kipir oynadigini gorurum insaAllah bu kez:)
Hala jele devam mı ediyosun cnm. 10.haftada bıraktırdılar bana iğneyi jeli. Kanama, leke yada batman yoksa bırak dediler bende bıraktım.Kızlar bu saatlerde böyle yığılıyorum kanepeyebirazdan crinone jel yapıp duş alacam duşakabinde uyumasam bari
Canım gözün aydın hayırlı olsun bebişin(ya da bebişlerin :) ) inş...Kızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
Hayırlı olsun canım :)Kızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
canim nasıl değerler sence insallh devamı da gelir Allahin izniyleHayırlı olsun canım :)
Daha da dikkat et kendine artık
Bebislere iyi bak
Tebrikler canimm, degerin gayet iyi bence, insallah iki gun sonra da ikiye katlarsa super demektir. Allah tamamina erdirsinKızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
Kuzucum bi turlu yazmaya firsat bulamadim ama dun coook sevindim mesajini okuyunca, en muhtesem kombinasyon cikmis sansina 1 kiz 1 erkeeekKesin görürsün cnm belki cinsiyetni bile görürsünçikolata mı yesen gitmeden
İnsallh cnm saolasin pazartesi günü tekrarliycam Allah nasip ederseTebrikler canimm, degerin gayet iyi bence, insallah iki gun sonra da ikiye katlarsa super demektir. Allah tamamina erdirsin
Pazar yap canim aklin karismasin, hastanelerin acillerinde bakiolarİnsallh cnm saolasin pazartesi günü tekrarliycam Allah nasip ederse
Canım doktor reçete ye yazmış bugün bide pazartesi ve öbür pazartesi ben fransdayim cnm pazar günü kapalı olur yapmazlarPazar yap canim aklin karismasin, hastanelerin acillerinde bakiolar