2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Papatyam transferden kaynaklansaydi ilk gün de olmaz mıydı? Bilmiyorum ya..geçti şimdi ama:KK43:(
Merkezden bildir diyorlar böyle şeyleri biliyorsun ondan dedim canım
Yoksa bende arkadaşlar gibi düşünüyorum bebis faaliyete geçmiş gibi geldi :)
Bol bol dinlen moralini yüksek tut canımcim bebisi sev konuş
ay hadi inşallah :)

2 yıl geçmiş cnm son kullanma tarihi aslında karton kutusunda yazıyodur ama atmışındır büyük iht onu. İstersen kullanma bozulmuş olabilir o. Senin kontrolün bgn diilmiydi
Evet atmistim canim yok haftaya carsamba kontrol um ayin 2sinden beri bekliyorum merakla ense kalinligina burun kemigine bakilacak kipir kipir oynadigini gorurum insaAllah bu kez:)

Kakao yağı işe yarıyomuş ama biraz karartıyomuş diye duydum cnm sürülen yerleri. Doğumdan sonra göbek inince farkediliyomuş. Kakao yağı badem yağı karıştır öyle sür istersen biraz dengelenmiş olur belki.
Badem yagida tuylenme yapiyor diye hatirliyorum ozon yagi nasil cok yararli onuda arastirin derim

Kesin görürsün cnm belki cinsiyetni bile görürsün :KK76:çikolata mı yesen gitmeden:KK49:
Kuzucum bi turlu yazmaya firsat bulamadim ama dun coook sevindim mesajini okuyunca, en muhtesem kombinasyon cikmis sansina 1 kiz 1 erkeeek:KK200::nazar::emir_bebek::emir_bebek:yerim onlari beeen. Allah nazarlardan esirgesin kuzucum saglikla gelsinlrr insallahh:KK19:

X