- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.921
Çok çok geçmiş olsun canım. .genetiğe gönderdiniz mi sorun neymiş. .bende çarşamba günü kalp atışı için gittim ama Dr bebeği karından göremedi alttan baktı ve gördük ama kalan atışı henüz baslamamisti küçük olduğu için. Dr geç döllenme olabilir dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. .Sonuç ne olur hiç bilmiyorum. Rabbin yardimcimiz olsunMerhaba yeniden herkese. Burda beraber tedavi surecimizi iyi ve kötü sonuclarimizi paylaşmıştık. Maasallah bircogunuzun doğumuna az kalmış.bebegim beni terk etmeseydi bir haftamiz kalacacakti doğuma :-( . kurtajda 4 ay sonra yeniden transfer yapıldı ama o da 5. Haftada dustu maalesef :-( çok uzgunum. Dua ederseniz bana çok mutlu olurum. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin canım.hucre bulunamadığı için bakilamamis . gönlünü ferah tut duyarsin inşallah .Çok çok geçmiş olsun canım. .genetiğe gönderdiniz mi sorun neymiş. .bende çarşamba günü kalp atışı için gittim ama Dr bebeği karından göremedi alttan baktı ve gördük ama kalan atışı henüz baslamamisti küçük olduğu için. Dr geç döllenme olabilir dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. .Sonuç ne olur hiç bilmiyorum. Rabbin yardimcimiz olsun
Inşallah canım. .o kadar farklı bir ruh halindeyim ki herseye duyarsız oldum gibi. .sen de gönlünü ferah tut inşallah doğal yolla Rabbim nasip ederAmin canım.hucre bulunamadığı için bakilamamis . gönlünü ferah tut duyarsin inşallah .
Çok zor canım.hız ve morfoloji sıfır :-(Inşallah canım. .o kadar farklı bir ruh halindeyim ki herseye duyarsız oldum gibi. .sen de gönlünü ferah tut inşallah doğal yolla Rabbim nasip eder
Allahtan ümit kesilmez canım hersey ol demesine bakıyor inşallah ta mucizesi gelir. .Esin ilaç filan kullaniyor mu tüp bebek tekrar düşünür müsünüz bilmiyorum ama bu süreçte bitkisellerle takviye yapabilirsiniz. .Rabbim gönlümüze göre versin insallahÇok zor canım.hız ve morfoloji sıfır :-(
Canım peki size normal tüp bebek mi mikroenjeksiyon mu uygulanıyorÇok zor canım.hız ve morfoloji sıfır :-(
İnşallah canım.mikro yapıldı bize ama nasip olmadiCanım peki size normal tüp bebek mi mikroenjeksiyon mu uygulanıyor
Bu gibi durumlarda mikro daha uygun diye okumuştum.İnşallah tez zamanda sende bebeğine kavusursun
Caniiimmm..ne yaptin? Tahlil verdiniz mi? Nasil gidiyo tedavi?İnşallah canım.mikro yapıldı bize ama nasip olmadi