2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben tum hepsine devam ediyorum progestan clexana jel estrofem folbiol coraspin decavit onumuzdeki hafta keser jel harici jeli uzun sure kullandirttiriyor canim hatta progestani keserse bile ben bir hafta gb kesmemeyi dusunuyorum:)))
Bende korka korka bıraktım cnm ama en çok hiboru ve proluton depotu bıraktırdığına sevindim. İğneler zulüm:)

Selam kızlar nasılsnız
Kimsenin mide bulantısı yok galiba. Bir de üzerine grip oldum. Mecburen ilaç verdi doktor.
Ben varım canim bi topikte yalnızım saniyorum...bulanti cekiyorum sürekli 11. Haftama girecegim ama hic degisiklik yok umarim 12. Haftadan sonra geçer...pek bi sey de yiyemiyorum o yüzden

zahidem70 zahidem70 hayirli olsun canim. Allahim saglikli gebelikler.nasip etsin
esma73 esma73 bi sikinti olmamasina sevindim canim
Benim gobek aksamlari almis basini gidiyor kizlar. Bir yandan seviniyorum biryandanda ilerde nasil olcak acaba diye endiseleniyorum
Yarin hstanemizde kokteyl var. Ona katilcaz ins.tum tedavi surecinde ki hastalari davet ettiler diye biliyorum. Ins. Ikiz anneleride gelir de muhabbet ederim diyorum:-) belki bikac tuyo verirler.
Gitmisken doktor amcamiz bebislerimizide gosterse oyle mutlu olcamki. Ozledim sipalari. Esim bile bir gorseydik diyip duruyor ikigundur

teşekkür ederim cnm cinsiyetleri belli olmadimi daha ben sordum erken dedi S sulltan bir erkenden cinsiyetleri öğrenen M MissBbs oldu
Ben yakin zamanda gitmedim canimm.11.jaftadaydim sanirimm . Oyuzden soylemedi bise. Gwlecek randevmda jaftaya ins. Soyler die.umit ediyorum.bu arada uykudan uyanmis yarim gozle.yaziyorumm .ne yazdigimida kontrol etmeye gucum yok.ins.okunuyordur:-)

Ben yakin zamanda gitmedim canimm.11.jaftadaydim sanirimm . Oyuzden soylemedi bise. Gwlecek randevmda jaftaya ins. Soyler die.umit ediyorum.bu arada uykudan uyanmis yarim gozle.yaziyorumm .ne yazdigimida kontrol etmeye gucum yok.ins.okunuyordur:-)
Okunuyor cnm herseyin hayirlisi

dmthly dmthly Günaydın canım
Kızlar hamileliğim boyunca oluyordu da dün daha da şiddetli çarpıntı m oldu soluma yatmak işkence yatamiyorum da hafif mitral yetersizliği var önceden de bıçak batiriliyormus gb oluyordu nefes de alamıyorum sizede oldumu hiç böyle carpinti

Günaydın kızlar :)
Biz bugün uyuyamadik
midem bulanıyor hem de çok çok
Bir rahatsızlık hissi hep
Miniklerim erken başladı uyutmamaya
S sulltan bebisleri görürsen haber ver canımcım
lale99 lale99 benimde sola yattığımda daraldığım oluyor ama düz de uyuyamıyorum mecbur dönüyorum sola

Tünaydın kızlar benim de dünden beri baş ağrım vardı şimdi biraz biraz hafifledi ama geçmedi. İlaç ta almak istemedim biraz daha yatıyım belki geçer :KK43:

Merhaba kızlar belki hatırlarsınız tüp bebekle hamile kalmıştım ve 7+4 kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum.bugün kürtaj olalı 22.günüm ve ben 3-4 gündür aynı hamileliğimdeki gibi belirtiler vardı.psikolojiktir diye önemsemedim akşam baya bi sol kasığımda batmalar olunca sabah idrar testi yaptım ve 2 cizgi cıktı. Polikistik over olduğum için 7 yıldır hiç hamile kalamadığım için korunmadık zaten olmaz diye, kürtajdan 1 hafta sonra ilişkiye girdik acaba hamile olsbilirmiyim yoksa diğer hamilelikteki hormanlar hala düşmemişmidir böle bişey yaşayan varmı??

Merhaba kızlar belki hatırlarsınız tüp bebekle hamile kalmıştım ve 7+4 kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum.bugün kürtaj olalı 22.günüm ve ben 3-4 gündür aynı hamileliğimdeki gibi belirtiler vardı.psikolojiktir diye önemsemedim akşam baya bi sol kasığımda batmalar olunca sabah idrar testi yaptım ve 2 cizgi cıktı. Polikistik over olduğum için 7 yıldır hiç hamile kalamadığım için korunmadık zaten olmaz diye, kürtajdan 1 hafta sonra ilişkiye girdik acaba hamile olsbilirmiyim yoksa diğer hamilelikteki hormanlar hala düşmemişmidir böle bişey yaşayan varmı??
Canim benim
daha önce tup bebek tedavisi sonrası kendiliğinden hamile kalan bir sürü yakınımda insan oldu
Kürtaj sonrası doktorun korunma önermesi lazımdı 2_3 ay kadar ne olursa olsun

hatta bu biz doğum yaptıktan sonra da böyle (allah nasip edrse) süpriz Bebisler gelebilir böyle böyle
Eski hormon mudur hiç bilmiyorum
birde kan testi yaptır arayla artıyorsa mucizen gelmiştir ne güzel olur :)
Bu gün git ilkini yaptır bence

Günaydın kızlar :)
Biz bugün uyuyamadik
midem bulanıyor hem de çok çok
Bir rahatsızlık hissi hep
Miniklerim erken başladı uyutmamaya
S sulltan bebisleri görürsen haber ver canımcım
lale99 lale99 benimde sola yattığımda daraldığım oluyor ama düz de uyuyamıyorum mecbur dönüyorum sola
Dünden beri bende sıkıntılı yim ve biraz önce ilk lavaboya götürecek kadar şiddetli mide bulantısı yaşadım sıktım kendimi acı su geldi..Şu zamandan sonra başlar mi ki ne güzel atlattim diyordum.
Miden bulaninca kusuyor musun canım

X