- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.881
Ihlamur içine de bal ve limon koy canım bir güzel sabaha iyi olursun insallah :)Başım ağrıyor sanırım şifayı kaptım ıhlamur içsem bebeğe zararı olmaz dimi?
Valla turnayı gözünden vurdumBaşım ağrıyor sanırım şifayı kaptım ıhlamur içsem bebeğe zararı olmaz dimi?
Çok teşekkür ederim cnm
Amin cnm inşallah sizinde gönlünüzdekini versin çok güzel ve değişik bi duyguAyyy ne tatlı olurlar..yakışıklı bir prensle süslü bi prenses...Maşallah onlara...Mevlam gönlüne göre verdi..hayırlı olsun inş...
Aslında bende karar verememiştim acıbademe gittiğimde dermatoloğa girmişti annem bende yanına sıvışıp sordum o da lierac tavsiye edebilirim dedi. Açıkçası bilmiyorum hangisi en iyisi. Eczacıda bio oil dedi. Hepsinden mi alsam bi gün birini bi gün birini karar veremedim. Ben beyaz tenliyim ve ergenlikte kalçalarımda çatlak olmuştu ztn bide bu kdr erlen kaşınmaya başlayınca korktum. Ne yaparsan yap genetikmiş ztn. Bol su içmek ve yağ/krem kullanımı belki biraz azaltabiliyomuşGünaydın kızlar
Alice in Wonderland tabiki günde bir bardak ıhlamur falan bitki çayı ne içersen iç bir bardak iç diyorlar canım
Benim iştahım kesilmişti ama yeniden açıldı sanırım
M MissBbs göbeğim kaşınmaya başladı , ama göğüslerde bişey yok henüz mustela mi lierac mi bioil mi karar veremedim sen nasıl seçtin canjmcim
embriyo faliyete başlamış demekki, yapışmaya çalışıyordurGünaydın kızlar...bu sabah şiddetli mide bulantısı ve baş ağrısıyla uyandım.halsizlik ve ateş basması cabası..bi yarım saat sürdü.şimdi hafif baş ağrısı var..bugün transferin 2 günu..üsüttum sanırım..bi aksilik olmamıştır di mi bebise..
Canim benim transfer sonrasi bişey de olabilir merkezi ara Haber ver benceGünaydın kızlar...bu sabah şiddetli mide bulantısı ve baş ağrısıyla uyandım.halsizlik ve ateş basması cabası..bi yarım saat sürdü.şimdi hafif baş ağrısı var..bugün transferin 2 günu..üsüttum sanırım..bi aksilik olmamıştır di mi bebise..
Uzuldum simdiBenim doktorum açık sütten emin olamıyoruz tavsiye etmiyorum dedi canım
Dun bi ara oldu ve gecti canim pembe de degilde kirmizi korkutuyor beni her ikiside olmasin tabidee.Az kaldi randevu gunume :)Canım benim korkma rahat ol eğer için rahat değilse doktorumu ara rendevu iste bu senin en doğal hakkın tatlım ama pembeye dönüşmesin yeterki allahhhhh muhafaza...
Gunaydin canimGünaydın kızlar ya bnm göğüslerimde kaşınmalar başladı çatlak olmasından çok korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum badem yağı ve lierac almıştım onları sürmeye başladım. Sizde de oluyo mu göbek yada göğüste
2 yıl geçmiş cnm son kullanma tarihi aslında karton kutusunda yazıyodur ama atmışındır büyük iht onu. İstersen kullanma bozulmuş olabilir o. Senin kontrolün bgn diilmiydiGunaydin canim
Benimde gobusumde hafifden kasinmalar basladi su donemden sonra baslamaliymisiz sanirim.Bende lierac almistim iki sene oldu cok az kullandim ama acildi bir kere acaba kullanmaya devam etsemmi o kremi son kullanma tarihi yazmiyor
Kakao yağı işe yarıyomuş ama biraz karartıyomuş diye duydum cnm sürülen yerleri. Doğumdan sonra göbek inince farkediliyomuş. Kakao yağı badem yağı karıştır öyle sür istersen biraz dengelenmiş olur belki.Ben de şimdiden çatlaklar için Bepanthol cilt kremi ve kakao yağı aldım umarım işe yarar