2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok teşekkür ederim cnm inşallah en kısa zamanda sizden de müjdeleri bekliyoruz

Günaydın kızlar ya bnm göğüslerimde kaşınmalar başladı çatlak olmasından çok korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum badem yağı ve lierac almıştım onları sürmeye başladım. Sizde de oluyo mu göbek yada göğüste

Günaydın kızlar

Alice in Wonderland tabiki günde bir bardak ıhlamur falan bitki çayı ne içersen iç bir bardak iç diyorlar canım
Benim iştahım kesilmişti ama yeniden açıldı sanırım
M MissBbs göbeğim kaşınmaya başladı , ama göğüslerde bişey yok henüz mustela mi lierac mi bioil mi karar veremedim sen nasıl seçtin canjmcim

Günaydın canlar bizde uyandık :) bende mustela almayı düşünüyorum çok araştırdım aklımda lierac da vardı ama mustela daha etkili diyorlar...

Günaydın kızlar...bu sabah şiddetli mide bulantısı ve baş ağrısıyla uyandım.halsizlik ve ateş basması cabası..bi yarım saat sürdü.şimdi hafif baş ağrısı var..bugün transferin 2 günu..üsüttum sanırım..bi aksilik olmamıştır di mi bebise..

Aslında bende karar verememiştim acıbademe gittiğimde dermatoloğa girmişti annem bende yanına sıvışıp sordum o da lierac tavsiye edebilirim dedi. Açıkçası bilmiyorum hangisi en iyisi. Eczacıda bio oil dedi. Hepsinden mi alsam bi gün birini bi gün birini karar veremedim. Ben beyaz tenliyim ve ergenlikte kalçalarımda çatlak olmuştu ztn bide bu kdr erlen kaşınmaya başlayınca korktum. Ne yaparsan yap genetikmiş ztn. Bol su içmek ve yağ/krem kullanımı belki biraz azaltabiliyomuş hiç bişey kesin çözüm diilmiş ne yazıkkı

embriyo faliyete başlamış demekki, yapışmaya çalışıyordur
ayaklarını sıcak tutu mutlaka.. telaşlanma! içeride herkes ne yapacağını çok iyi biliyor

Canim benim transfer sonrasi bişey de olabilir merkezi ara Haber ver bence
Tabi bebisde yaramazlık yapıyor olabilir
Sadece ateslenmemeye çalışmalısin :)
M MissBbs Alice in Wonderland
Yanına mutlaka nemlendirici de kullanmak lazımmış kızlar yağ _nemlendirici _ ve kremlerden biri
Benim yapımda çok müsait maalesef
Catlatma ya

Benim gibi kararsızlar için bir gün biri bir gün biri daha mantıklı

Canım benim korkma rahat ol eğer için rahat değilse doktorumu ara rendevu iste bu senin en doğal hakkın tatlım ama pembeye dönüşmesin yeterki allahhhhh muhafaza...
Dun bi ara oldu ve gecti canim pembe de degilde kirmizi korkutuyor beni her ikiside olmasin tabidee.Az kaldi randevu gunume :)

Gunaydin canim
Benimde gobusumde hafifden kasinmalar basladi su donemden sonra baslamaliymisiz sanirim.Bende lierac almistim iki sene oldu cok az kullandim ama acildi bir kere acaba kullanmaya devam etsemmi o kremi son kullanma tarihi yazmiyor

Gunaydin canim
Benimde gobusumde hafifden kasinmalar basladi su donemden sonra baslamaliymisiz sanirim.Bende lierac almistim iki sene oldu cok az kullandim ama acildi bir kere acaba kullanmaya devam etsemmi o kremi son kullanma tarihi yazmiyor
2 yıl geçmiş cnm son kullanma tarihi aslında karton kutusunda yazıyodur ama atmışındır büyük iht onu. İstersen kullanma bozulmuş olabilir o. Senin kontrolün bgn diilmiydi

Ben de şimdiden çatlaklar için Bepanthol cilt kremi ve kakao yağı aldım umarım işe yarar
Kakao yağı işe yarıyomuş ama biraz karartıyomuş diye duydum cnm sürülen yerleri. Doğumdan sonra göbek inince farkediliyomuş. Kakao yağı badem yağı karıştır öyle sür istersen biraz dengelenmiş olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…