- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.861
Aaaa aaa süper yaaaa ne güzel haberler bunlar bir prens bi prenses :)Kızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyoduve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.
O günler gelecek mi gelsin ya :)şimdiden bile yarım saat gezemiyorum. hemn dinleniyorum bir yerde.
ben 20.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum inşallh canım. zaten tek bir yerden alcam muhtemelen herseyi . şimdiden neler olacaginida araştırmaya başlarsam iyi olur. ama bu konuda tecrübeli ( 3 çocuklu ) bır arkadaş var. ona güveniyorum açıkcası.yoksa gurbetteyim.yardım etcek kimsem yok.
hayaller için erken olmaz insallah ccanım ya. başlamak bitirmenin yarısı demişlerbaksana kacıncı haftalara geldik bile
Sevilmeyecek sevinmeyecek gibi olmuyorki canim. Gecen ustumu degistirirken gobek firikigi vermisim haberim yok. Bizimki bi optu .ya napiyon. Gobegimi niye opuyon derken. Ben seni.degil cocuklarimi opuyomki dedi esimO günler gelecek mi gelsin ya :)
20. Haftada almaya başlıycam bende
Daha sonrası için zor canımcim
O kadar göbeğim var ki inanamıyor arkdaşlar daha bu haftada nasıl olur diye
Ama biz çok seviyoruz eşimle
Ayy aynı benimki de diyorum ne kadar çıktı maşallah masallah diyorSevilmeyecek sevinmeyecek gibi olmuyorki canim. Gecen ustumu degistirirken gobek firikigi vermisim haberim yok. Bizimki bi optu .ya napiyon. Gobegimi niye opuyon derken. Ben seni.degil cocuklarimi opuyomki dedi esimBen ay.gobegim cok sisti dedikce ohohhh. Nazar edecen kendine felak nas oku diyip duruyo tek gebeligin 5.ayindayiz.suan sanirim.
Ogunlerde gelecek kucagimiza aldigimiz gunlerde ins. Canim.
Ay benimki cok gazli. Ay bu gece uyutmadi muhabbetlerinide yaomaya.baslayacagiz ins. Sukurler olsunki bugunler bike hayalken gerceklesti cok sukur
Sağol cnm inşallah bizde cinsiyetleri ni ogreniriz
Ay ben razıyım 36, 37 ye canımS sulltanpapatya1655 kızlar biz 3.ayda 5aylık gibiyiz büyük ihtimallede 8.ayda fln doğurucaz zaten. 36-37.haftada doğuyomuş yüzde 90
Alice in Wonderland Günaydın canım çok erken kalıyorum malum jel den sebep ancak girdim ama kulübe
Depot yaptirali buçuk hafta oldu lekelenme başlıyor gbsonrası kanama olmaz İNSAALLAH bir hafta var kontrole geçen kanama olduktan sonrada gitmedim dra çok yoğun gelmediği için çok merak ediyorum Bebeğimi nasıl diye iki hafta bekledim bir hafta daha sabret diyorum kendime
Kızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyoduve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.
Geçmiş olsun cnm bende kansız çıktım kahvaltı da ıhlamur içiyorumBaşım ağrıyor sanırım şifayı kaptım ıhlamur içsem bebeğe zararı olmaz dimi?
Benim doktorum açık sütten emin olamıyoruz tavsiye etmiyorum dedi canımKızlar ben günlük sütü sevemedim açık alıp kaynatıp içiyorum önerilmiyor mu? Açık süt bilginiz var mı?
Ayyy ne tatlı olurlar..yakışıklı bir prensle süslü bi prenses...Maşallah onlara...Mevlam gönlüne göre verdi..hayırlı olsun inş...Kızlarr kontrollerimiz yapıldı fingirdek bi kızımız var kıpır kıpır oynuyoduve bir de ağır abimiz. Erkek için yüzde 99,5 dedi kız için yüzde99. Ama erkeğin pipisini ben bile gördüm:)) ense kalınlıklarımız normal burun kemikleri normal kalp atışları normal hiç bi sorun görülmedi. Biz yine de down sendromu için kromozom testi yaptırmak istedik kan verdik 15 gün içinde sonuçlanıyomuş. Ya çok güzeldi inanamıyorum ve 2 kilo almışım ilk günden bugüne sanırım biraz daha dikkatli olmam lazım çünkü asıl ilk 3 aydan sonra hızlı kilo alınıyomuş.