2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aaaa aaa süper yaaaa ne güzel haberler bunlar bir prens bi prenses :)
Allah gönlüne göre verdi canım benim çok mutlu oldum
topiğimizin ilk cinsiyetleri hayırlı olsun herkese artik birer birer arkadan geliriz inşallah :)
S sulltan esma73 ay hadi sıra sizde inşallah

O günler gelecek mi gelsin ya :)
20. Haftada almaya başlıycam bende
Daha sonrası için zor canımcim
O kadar göbeğim var ki inanamıyor arkdaşlar daha bu haftada nasıl olur diye
Ama biz çok seviyoruz eşimle

O günler gelecek mi gelsin ya :)
20. Haftada almaya başlıycam bende
Daha sonrası için zor canımcim
O kadar göbeğim var ki inanamıyor arkdaşlar daha bu haftada nasıl olur diye
Ama biz çok seviyoruz eşimle
Sevilmeyecek sevinmeyecek gibi olmuyorki canim. Gecen ustumu degistirirken gobek firikigi vermisim haberim yok. Bizimki bi optu .ya napiyon. Gobegimi niye opuyon derken. Ben seni.degil cocuklarimi opuyomki dedi esim Ben ay.gobegim cok sisti dedikce ohohhh. Nazar edecen kendine felak nas oku diyip duruyo tek gebeligin 5.ayindayiz.suan sanirim.
Ogunlerde gelecek kucagimiza aldigimiz gunlerde ins. Canim.
Ay benimki cok gazli. Ay bu gece uyutmadi muhabbetlerinide yaomaya.baslayacagiz ins. Sukurler olsunki bugunler bike hayalken gerceklesti cok sukur

Ayy aynı benimki de diyorum ne kadar çıktı maşallah masallah diyor
Her akşam bebislerle konuşuyor öpüyor Bebisler doğunca taniyacakmis onu birde bir yerde okumuş
bebislere sevgisini veriyormuş
Allaha binlerce sukurler olsun hep hayaldi bunlar hep ozendigimiz şeylerdi :)
Allahım olmayan herkese versin insqllah
Kesin 5 aylık varım
Ay uyutmasinlar hiç önemli değil beklerim ben başlarını kuzularimin

Ben dün dışarı çıktım kızlar öyle dolaşmadim da cok oturup yemek yedik
Sonra arkadaşım geldi aksam
Ve Gece hiç uyumadım hala da uyuyamıyorum
Kasiklarim ağrıyor ve pembe kanamam geri döndü 1 damlacık ama tabi kızdım kendime
Tabi gene korktum

Sağol cnm inşallah bizde cinsiyetleri ni ogreniriz

M MissBbs hayırlı olsunn, gözün aydın
Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da sağlıkla al!

Çok teşekkür ederim kızlar

Mutlu haberler alan kizlar hayirli olsun....okuyorum da surekli yazamiyorum,uzak takipci oldum burada :)benim su ilginc test sonuclarim cokti lupus anti mitokondriyal ve anti nükleer testleri negatif çıkmış haftaya perşembe doktora gidicem sonuclarimi gostermeye eger eroen degilse ikili testi de yaptiricam...cok merak ediyorum bebisimi her gun bakasim var ultrasonda...mide bulantilarim azaldi gibi hafiften ama bende hala göbis yok cok fazla...ikiz annelerininki cikmis anlasilan...

Canım benim korkma rahat ol eğer için rahat değilse doktorumu ara rendevu iste bu senin en doğal hakkın tatlım ama pembeye dönüşmesin yeterki allahhhhh muhafaza...

Ayyyyu harika bir haber maaşallah ben sana dedim biri kız biri oğlan olacak diye bir taşla 2kuş vurdun valla helal olsun rabbim nazardan saklasın kromozom testini bende düşünüyorum canım :)

Ayyy ne tatlı olurlar..yakışıklı bir prensle süslü bi prenses...Maşallah onlara...Mevlam gönlüne göre verdi..hayırlı olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…