2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
tebrik ederim, inşallah devamı gelir.. ikiz tutunmada genelde hcg değeri 2 katından fazla artış oluyor ama bu da kesin ikiz anlamına gelmiyor, kese görmeden kaç tane olduğu anlaşılamaz diyor dr lar.. iki katına çıksın ve sağlıkla yoluna devam et inşallah..ikiz üçüz Allah bilir :emir_bebek::emir_bebek:
pazar günü acilde de yaptırabilirsin, eğer istersen :KK66:

Kızlar hamiş anneler benim transferimin 11ci günü bugün kan degerim 163 çıktı sizce nasıl 3cu gun embryosu ıkitane transfer olmuştu
Hayırlı olsun diyelim cnm :) 10-12 gün sonra keseleri görürsün inşallah. Büyük iht yrndan sonra tekrar test yapılıcak artışa bakmak için

tebrik ederim, inşallah devamı gelir.. ikiz tutunmada genelde hcg değeri 2 katından fazla artış oluyor ama bu da kesin ikiz anlamına gelmiyor, kese görmeden kaç tane olduğu anlaşılamaz diyor dr lar.. iki katına çıksın ve sağlıkla yoluna devam et inşallah..ikiz üçüz Allah bilir :emir_bebek::emir_bebek:
pazar günü acilde de yaptırabilirsin, eğer istersen :KK66:
Canım değer artsın da inşallah ikiz tek gerçekten farketmez ultrasonda hayırlsı ile goruyum inşallah karnim Ağrıyor ınsallah normaldir

Son düzenleme:
zahidem70 zahidem70 canım hayirli olsun.Allah tamamına erdirsin..belirti yaşadın mi? Anlatır misin biraz..
Canım böyle abartılacak Bi belirti yok yani arasıra kasiklarim ağrıyordu genelde sol kasigim dün çok şiddetli ydi çok şükür geçti bugün de adet ağrısı gibi ağrılar var insllah normaldir hayırlısı neyse o olsun

Hala jele devam mı ediyosun cnm. 10.haftada bıraktırdılar bana iğneyi jeli. Kanama, leke yada batman yoksa bırak dediler bende bıraktım.

Tatlışım özellikle sordum doktoruma dediki tüp bebek merkezi ne zaman bırak dediyse o zaman bırakalım dedi genelde 12.haftada coraspin,folbiol ve crinone jel bırakılıyor dedi birde doktorum çok not alıyor hastaları hakkında benim kullandığım ilaçlar vs hep hasta dosyamda not olarak yazıyor muhtemelen 28 ekimde gittiğimde bırak diyecek :)

zahidem70 zahidem70 canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin değerin maaşallah çok iyi artsın inşallah bizim bebişlere kardeş geliyor darısı kese ve kalp atışı duymana inşallah canım...

Kuzucum bi turlu yazmaya firsat bulamadim ama dun coook sevindim mesajini okuyunca, en muhtesem kombinasyon cikmis sansina 1 kiz 1 erkeeek:KK200::nazar::emir_bebek::emir_bebek:yerim onlari beeen. Allah nazarlardan esirgesin kuzucum saglikla gelsinlrr insallahh:KK19:
Cnm bnm çoook teşekkür ederim :KK200: dünden beri çok garip hissediyorum valla hala hayal gibi:KK68:

Bende gorundum hemde iki doktora içim rahat etsin diye durumumuz iyi alaka şükürler olsun ama hala o karartıyı cozemediler bence diğer bebişimdi gelişmedi öyle kaldı herseyin hayirlisi kızlar papatya1655 papatya1655
Cokkk sevindim canım haber de vermeyince aklım sende kaldı
Olabilir canım kanama alanı olmasinda
Bununla geçmiş olsun :)

Kesin görürsün cnm belki cinsiyetni bile görürsün :KK76:çikolata mı yesen gitmeden:KK49:
InsaAllah canim tabisiiii bittersiz olmaz artik muayene onceleri:)
Netten de arastirdim badem yagi icin tuylenme yapabilir diyor canim.Kremlerin yaninda bol su ve dusu oneriyor dr lar.Hatta arkadasim hic kremsiz catlaksiz dogumunu yapti ama genetik yatkinliga da bakiyor bu is ben yatkinim malesef

Hala jele devam mı ediyosun cnm. 10.haftada bıraktırdılar bana iğneyi jeli. Kanama, leke yada batman yoksa bırak dediler bende bıraktım.
Ben tum hepsine devam ediyorum progestan clexana jel estrofem folbiol coraspin decavit onumuzdeki hafta keser jel harici jeli uzun sure kullandirttiriyor canim hatta progestani keserse bile ben bir hafta gb kesmemeyi dusunuyorum:)))

Bende gorundum hemde iki doktora içim rahat etsin diye durumumuz iyi alaka şükürler olsun ama hala o karartıyı cozemediler bence diğer bebişimdi gelişmedi öyle kaldı herseyin hayirlisi kızlar papatya1655 papatya1655
Gozun aydin canim insaAllah boyle iyi devam eder gecmiste kaldi diye dusun ve bebisini Rabbime emanet et:KK36:

X