- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Yan
Canim ya insallah bu kez hersey cok guzel olur. Allahim yuzunu guldursun. Destek alman cok iyi olur. Destek sart bence de. Ben de c9k heyecanliyim korkuyorum. Zor bir surec tabi ki. Hepimizin yolu acik olsun insallah
aaaaaaamin...Hayırlı cumalar ark lar
Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Gönlümüzün muradıni çok bekletmeden hayirlisiyla bizede nasip etsin
Amin cnm inşallah :) hayırlı cumalar..Hayırlı cumalar ark lar
Kızlar merhaba bugun e2 kan verdim ve sonucuma internetten baktım değerım 887,07 çıkmış iğnenin 4. günündeyim bilen varmı ne durumdayım.
AMin canım ağzın bal yesin Allahım dualarımızı kabul etsin. İsteyen herkese nasip etsin inşaallahHayırlı cumalar ark lar
Kızlar merhaba bugun e2 kan verdim ve sonucuma internetten baktım değerım 887,07 çıkmış iğnenin 4. günündeyim bilen varmı ne durumdayım.
Baktım canım sağolasın.Canim benim bi bilgim yok ama buraya bi bak..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/e2-degeri-kac-olmali.275155/
Bende hep öyle düsünüyorum arayipta on kere biseyi doktoruma sormayayim yoksa bikar ve ilgilenmez dogru düzgün diyeakşam randevum var canım iş çıkışı daha ilk zamandan bıktırmayım dedim :) bekleyeyım bakalım aksama kadar inşalah iyidir de sıkıntı olmaz.
Canım maşallah ne güzel çok sevindim. Birbirimizi en iyi anlayanlar bizleriz burda hep birlikte aynı heyecanları yaşıyoruz. Sen biraz önden gidiyorsun ama gözümüz kulağımız sende :) Dualarımızı da hepimiz için ediyoruz tüm bebiş bekleyenlere allah en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah.kızlar benim dün akşam randevum vardı . 9 tane falan yumurtam oluşmus ve degerlerim çok iyiymiş doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok şimdilik dedi. Bugün yine randevum var. Pazartesi günü yumurtalarım toplanacakmış. Benim için dua edin biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı. Gelişmelerden haberdar ederim.
kızlar benim dün akşam randevum vardı . 9 tane falan yumurtam oluşmus ve degerlerim çok iyiymiş doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok şimdilik dedi. Bugün yine randevum var. Pazartesi günü yumurtalarım toplanacakmış. Benim için dua edin biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı. Gelişmelerden haberdar ederim.
Amin cnm amin inşallah bi baslayim da her kadememi yazicam araştırıyorum simdi adanadan bakıyorum hatayda oldugum icin ramazan bitmeden tam karar vermiş olurum herhalde :)Aramiza hosgeldin canim. Güzelce düsünüp arastirip icine yatan bir klinik ve önemli olan güvendigi bi dokotora karar vermek. Allah bu yolda bizim yar ve yardimcimiz olsun.. Paylasimlarini bekliyoruz
Dualrimiz seninle canim. Insallah hersey cok guzel gider. Yasadiklarini paylas bizimle :)kızlar benim dün akşam randevum vardı . 9 tane falan yumurtam oluşmus ve degerlerim çok iyiymiş doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok şimdilik dedi. Bugün yine randevum var. Pazartesi günü yumurtalarım toplanacakmış. Benim için dua edin biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı. Gelişmelerden haberdar ederim.
amin cnm inşallahCanım maşallah ne güzel çok sevindim. Birbirimizi en iyi anlayanlar bizleriz burda hep birlikte aynı heyecanları yaşıyoruz. Sen biraz önden gidiyorsun ama gözümüz kulağımız sende :) Dualarımızı da hepimiz için ediyoruz tüm bebiş bekleyenlere allah en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah.