2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

akşam randevum var canım iş çıkışı daha ilk zamandan bıktırmayım dedim :) bekleyeyım bakalım aksama kadar inşalah iyidir de sıkıntı olmaz.
Bende hep öyle düsünüyorum arayipta on kere biseyi doktoruma sormayayim yoksa bikar ve ilgilenmez dogru düzgün diye

Hadi bakalim hayirlisi olsun.. Gelismelerini bekliyoruzzzzz...

kızlar benim dün akşam randevum vardı . 9 tane falan yumurtam oluşmus ve degerlerim çok iyiymiş doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok şimdilik dedi. Bugün yine randevum var. Pazartesi günü yumurtalarım toplanacakmış. Benim için dua edin biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı. Gelişmelerden haberdar ederim.

Canım maşallah ne güzel çok sevindim. Birbirimizi en iyi anlayanlar bizleriz burda hep birlikte aynı heyecanları yaşıyoruz. Sen biraz önden gidiyorsun ama gözümüz kulağımız sende :) Dualarımızı da hepimiz için ediyoruz tüm bebiş bekleyenlere allah en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah.

Masallah canim ne güze haber bu.
Kacinci günün olucak simdi yani yumurta toplama islemin? Yani adetin kacinci günü olmus olucak? Hep bunu merak ediyorum da
Ay cok heyecanli ya.. Rabbim cümlemizin kucaklarini saglikli evlatlarla doldursun aaaamin

Aramiza hosgeldin canim. Güzelce düsünüp arastirip icine yatan bir klinik ve önemli olan güvendigi bi dokotora karar vermek. Allah bu yolda bizim yar ve yardimcimiz olsun.. Paylasimlarini bekliyoruz
Amin cnm amin inşallah bi baslayim da her kadememi yazicam araştırıyorum simdi adanadan bakıyorum hatayda oldugum icin ramazan bitmeden tam karar vermiş olurum herhalde :)

Dualrimiz seninle canim. Insallah hersey cok guzel gider. Yasadiklarini paylas bizimle :)

amin cnm inşallah

Selam kızlar cumartesi günü randevum vardı yumoşlarım oluşmuş kan testi verdi eşime ve bana bugun onları yaptırdık . pazar aksamı saat 23.30 da çatlatma iğnesini oldum bugun hiçbirşey yok boş gün yarın sabah saat 10.30 da yumurtalarım toplanacak ve eşim sperm ornegi verecek çok heyecanlıyım. İnşaallah rabbim emeklerimizi boş çıkartmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…