2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

C
Selam kızlar cumartesi günü randevum vardı yumoşlarım oluşmuş kan testi verdi eşime ve bana bugun onları yaptırdık . pazar aksamı saat 23.30 da çatlatma iğnesini oldum bugun hiçbirşey yok boş gün yarın sabah saat 10.30 da yumurtalarım toplanacak ve eşim sperm ornegi verecek çok heyecanlıyım. İnşaallah rabbim emeklerimizi boş çıkartmaz.
Canim ya cok heyecanli. Dua ediyoruz tabi ki. Allah isteyen herkese verir inşallah :) esinden de mi kan tahlili . Ben tedaviye gittigimde esim olmayacak. O yuzden sordum. Doktorum sadece sperm icin cagiracagiz demisti. Esinden bi kez mi sperm istediler.

C

Canim ya cok heyecanli. Dua ediyoruz tabi ki. Allah isteyen herkese verir inşallah :) esinden de mi kan tahlili . Ben tedaviye gittigimde esim olmayacak. O yuzden sordum. Doktorum sadece sperm icin cagiracagiz demisti. Esinden bi kez mi sperm istediler.
evet cnm eşimdende kan tahlili istediler oda yarın sperm verecek kanlar genetik için falandı heralde devlet hastanesınde yaptırdık onları orası çok yüksek fiyatları diye bakalım yarın yaşıcaz inşaallah iyi olurda işe gelirim stresim o :)

Kac yumos olusmustu senin . Yunurta nasil toplaniyor onu cok merak edyorum. Yaz bize buradan. :) Allah yolunu acik etsin
valla bi gittiigmde 10 taneyi cnm hepsi çok güzeldi onun üstüne iğne falan oldum ama bilmiyorum çokta sormuyorum çünkü sarıyorum ben size yarın bir bir yazıcam bakalım korkuyorum ama ya :)

Selam kızlar cumartesi günü randevum vardı yumoşlarım oluşmuş kan testi verdi eşime ve bana bugun onları yaptırdık . pazar aksamı saat 23.30 da çatlatma iğnesini oldum bugun hiçbirşey yok boş gün yarın sabah saat 10.30 da yumurtalarım toplanacak ve eşim sperm ornegi verecek çok heyecanlıyım. İnşaallah rabbim emeklerimizi boş çıkartmaz.

Bizde en az senin kadar heyecanliyiz canim.. Sen simdi narkozun etkisindesindir muhtemelen... :-) hakkinda hayirlisi canim benim.. Haberlerini bekliyoruzzzzz..

Cnm nerelere kayboldun merak ettim :))
Çok şükur ii keyifler tedavide de bu gaz devam etsem süper olurHoppa

Sen nasılsın kullandın mi d vitaminini

Dahatedaviye baslamadigimizdan yazicakbiseyler bulamiyorum :-) ama umutsuz olma'yi merak ettim dogrusu.. Napti aceba ...

Bende iyiM hamd olsun canim

Evet evet basladim kullanmaya insallah depolarimiz dolar tedaviye kadar

Canim d vitamini doktr mu verdi yoksa kendin mi kullaniyorsun. Ben d vitaminine baktirmadim. Baktirsam mi acaba
canım benim 2. tedavimde doktor b ve d vitaminlerini ayda bir yaptırman lazım demişti. ama ben ihmal ettim bu günlerde kolum çok uyuşuyor diye doktora gittim meğer d vitaminim neredeyse sıfırlanmış şimdi yükleme yaptı doktor kullanıyorum mecburen tedbir olsun sen de baktır derim

canım benim 2. tedavimde doktor b ve d vitaminlerini ayda bir yaptırman lazım demişti. ama ben ihmal ettim bu günlerde kolum çok uyuşuyor diye doktora gittim meğer d vitaminim neredeyse sıfırlanmış şimdi yükleme yaptı doktor kullanıyorum mecburen tedbir olsun sen de baktır derim
Tamam canim sagol. Ben de baktircam en kisa zamanda

Canim d vitamini doktr mu verdi yoksa kendin mi kullaniyorsun. Ben d vitaminine baktirmadim. Baktirsam mi acaba

Canim ben triodum icin dahiliye gitmistim. Tüp bebek tedavisi olmak istiyorum diyince, bana vitamin D ye bakalim oda önemli tedavi icin demisti. Ve bakti kanda. Simdi ilac aliyorum haftada 20.000 lik önerdi doktorum. Onu iciyorum. Sende muhakkak ve hemen baktir gerekirse ilaca basla en azindan insallah agustosa kadar yüklensin vücuduna

X