2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben bu doktorları anlamıyorum. Bana da hiç bir şey söylenmedi. Direk adetin 2. Günü gelin başlayalım dendi. Açıklama bilgilendirme Yok. zaten biz öğrendiğimizde şoktaydık hiçbir fikrim yoktu soracak soru gelmedi aklıma . Her şeyi burdan öğreniyorum.

arkadaşlar size belki umut olur yaşadıklarım. 5 senelik evliyim 2.5 senedir bebek istiyorduk . Benim 1 tüpüm tıkalı ve eşimde infertilite vardı.Kullanmadığım ilaç tedavisi yapmadığım kür kalmadı 2 aşılama denedim en sonunda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.1. denemede hamile kaldım israel aruhta tedavi gördüm cok iyi bir drum ve başarılı bir ekibi var. Tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar çok doğru alınmış bir karar veriyorsunuz umut, zaman ve para kaybı daha fazla yaşamaya gerek yok.Rabbim hepinizin tedavisini hayra cevirsin insallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.

Ne güzel ilk denemende tutmuş darısı bize olur inşallah. Yazın için çok teşekkürler gerçekten olumlu yazılara ihtiyacımız Var. Allah Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar ben pkoluyum uzun süredir çocuk düşünüyoruz 4yıl olmuştur herhalde 2 tüp bebek denemem. Var ama olmadı birincisi yumurta toplama işleminden sonra transfer yapıldı tek emriyo ikinci denemem iki emriyoyla yapıldı dondurulmuşlar la Temmuz adetimle Yada Ağustos adetimle 3 denemeyi yapmak istiyoruz dondurulmuş emriyolarla inş bu sefer tutar kıxlar benide aranıza alır mısınız

Cnm ben kendim gittim bütün vitamin değerlerime baktirdim demirle d vitamini düşüktü onların ilaçlarını kullandım o yüzden..
Tedaviye başlamadan baktirmak lazım...
Tamam canim sagol ben de baktırayimm devlette bakarlar mi acaba. Baska hangileeine baktirdin hangi testleri yaptirdin. Kizamikcik yaptırmayı dusunuyorun ben bir de.

Tamam canim en kisa zamnda baktiracagim. :)

ben de geldim.şu an reglimin 3.günü.bir sonraki regl ile başlıcam.nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu ama maalesef tek yumurta döllenmedi ve tedavim yarıda kaldı.pko lu olduğum için dozajda kontrollü gittik.sonucunda 2 yumurta büyüdü 1 tane toplandı o da kalitesiz çıktı.

aralıkta dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı.4 senelik evliyiz.2,5 senedir bebek istiyoruz.samsun medicalparkta tedavi olacağım

Cnm ben kendim gittim bütün vitamin değerlerime baktirdim demirle d vitamini düşüktü onların ilaçlarını kullandım o yüzden..
Tedaviye başlamadan baktirmak lazım...
Evet aynen baktirmak lazim... Ben inan hic bilmiyordum.. Triod icin bakicam doktorum diyince d vitamind eönemli dedi..

Neden canim? Aslinda sen herseyi sor canim. Kendine bi liste hazirla ilac adina kadar herseyi sor tek tek. Kimi doktor icin rutin is olmus sanirim. Ablatmaya aciklamaya gerek duymuyo baslicaz deyip geciyo. O yüzden öyle bi doktorada sen soru yagmuruna tut.. Dibine kadar sor ben mesela hazirlicam listemi ve banada slinda 2. günü gel dedi adetin ama ben bi ön görüsme istedim ve sorucaklarimi hazirlicam tek tek

Canim rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin. Yazdiklarin icin cok tsk ederiz. Bize tüyolar verebilirsen mutlu oluruz tedavi öncesi esnasi ve sonrasi icin dikkat etmemiz gerekenleri yazarsan sevkniriz

Öncelikle gecmis olsun arkadasim. Rabbim sana en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cümlemizede insallah. Hadi bakalim biri daha eklendi listemize senin muhtemelen tedavin kismetse ne zaman baslar? Ekliyeyim listeye

Öncelikle gecmis olsun arkadasim. Rabbim sana en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cümlemizede insallah. Hadi bakalim biri daha eklendi listemize senin muhtemelen tedavin kismetse ne zaman baslar? Ekliyeyim listeye
Tamam canim ne zaman istersen sorabilir sin drun biri sizin çocuğunuz olmaz dedi ne goz yasi döktük yani herkesin olur insallah sonucta bu cani Allahim yaratiyor

Tamam canim sagol ben de baktırayimm devlette bakarlar mi acaba. Baska hangileeine baktirdin hangi testleri yaptirdin. Kizamikcik yaptırmayı dusunuyorun ben bir de.

Cnm valla ben burdaki polikinlige gidip Dr a söyledim vitaminlere baktirmak istiyorum diye o seçti birde benim.kolestrol yüksek inş bi sıkıntı olmaz..
Kızamıkçık neymis benim tahlilde öyle bişey yok

İnş bu tedavin hayırlı güzel sonuçlar alırsın. ....

Herseyi hep doktor kontorlünde yapmak lazim bence.. Ben simdi ilacimi iciyorum insallah Allahin izniyle faydasi olur. Tekrar baktirmayi düsünüyorum tedaviden önce

Eet cnm aynen bana 1 ampul yeter dedi ben adet olunca tahlil yaptıracağım ozaman yine baktiririm olmazsa yine kullanacağım.... sonuca göre yani

Tamam canim ne zaman istersen sorabilir sin drun biri sizin çocuğunuz olmaz dedi ne goz yasi döktük yani herkesin olur insallah sonucta bu cani Allahim yaratiyor

Canimben öyle doktorlara pek icim isinmiyo. Yani sonucta Allah isterse olur. Sen elinden geleni yapican. Tüp bebekte sonucta Allah dilerse tutar o evlada nasip bicen bu dünyada raabbim. Öyle düsünmeyen doktorlara itima etmiyorum acikcasi ve iicimde isinmiyo. Biz elimizden geleni yapariz ama veren Allahdir diyen doktor benim sempatimi kapmistir

Transferden sonra kac gün yattin canim? Kac gün sonra "normal" hayatina döndün ve nelerden sakindin?

Evet canim aynen..

Saka maka 7. aya giriyoruz ya insallah... Heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…