- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Ne güzel ilk denemende tutmuş darısı bize olur inşallah. Yazın için çok teşekkürler gerçekten olumlu yazılara ihtiyacımız Var. Allah Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar size belki umut olur yaşadıklarım. 5 senelik evliyim 2.5 senedir bebek istiyorduk . Benim 1 tüpüm tıkalı ve eşimde infertilite vardı.Kullanmadığım ilaç tedavisi yapmadığım kür kalmadı 2 aşılama denedim en sonunda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.1. denemede hamile kaldım israel aruhta tedavi gördüm cok iyi bir drum ve başarılı bir ekibi var. Tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar çok doğru alınmış bir karar veriyorsunuz umut, zaman ve para kaybı daha fazla yaşamaya gerek yok.Rabbim hepinizin tedavisini hayra cevirsin insallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
Tamam canim sagol ben de baktırayimm devlette bakarlar mi acaba. Baska hangileeine baktirdin hangi testleri yaptirdin. Kizamikcik yaptırmayı dusunuyorun ben bir de.Cnm ben kendim gittim bütün vitamin değerlerime baktirdim demirle d vitamini düşüktü onların ilaçlarını kullandım o yüzden..
Tedaviye başlamadan baktirmak lazım...
Tamam canim en kisa zamnda baktiracagim. :)Canim ben triodum icin dahiliye gitmistim. Tüp bebek tedavisi olmak istiyorum diyince, bana vitamin D ye bakalim oda önemli tedavi icin demisti. Ve bakti kanda. Simdi ilac aliyorum haftada 20.000 lik önerdi doktorum. Onu iciyorum. Sende muhakkak ve hemen baktir gerekirse ilaca basla en azindan insallah agustosa kadar yüklensin vücuduna
Amin canim insallah Rabbim kucaklarimizi doldursunNe güzel ilk denemende tutmuş darısı bize olur inşallah. Yazın için çok teşekkürler gerçekten olumlu yazılara ihtiyacımız Var. Allah Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Evet aynen baktirmak lazim... Ben inan hic bilmiyordum.. Triod icin bakicam doktorum diyince d vitamind eönemli dedi..Cnm ben kendim gittim bütün vitamin değerlerime baktirdim demirle d vitamini düşüktü onların ilaçlarını kullandım o yüzden..
Tedaviye başlamadan baktirmak lazım...
Kızlar ama dikkat etmek lazim d vitamini fazla oluncada zararliymiş
Ben bu doktorları anlamıyorum. Bana da hiç bir şey söylenmedi. Direk adetin 2. Günü gelin başlayalım dendi. Açıklama bilgilendirme Yok. zaten biz öğrendiğimizde şoktaydık hiçbir fikrim yoktu soracak soru gelmedi aklıma . Her şeyi burdan öğreniyorum.
arkadaşlar size belki umut olur yaşadıklarım. 5 senelik evliyim 2.5 senedir bebek istiyorduk . Benim 1 tüpüm tıkalı ve eşimde infertilite vardı.Kullanmadığım ilaç tedavisi yapmadığım kür kalmadı 2 aşılama denedim en sonunda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.1. denemede hamile kaldım israel aruhta tedavi gördüm cok iyi bir drum ve başarılı bir ekibi var. Tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar çok doğru alınmış bir karar veriyorsunuz umut, zaman ve para kaybı daha fazla yaşamaya gerek yok.Rabbim hepinizin tedavisini hayra cevirsin insallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
ben de geldim.şu an reglimin 3.günü.bir sonraki regl ile başlıcam.nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu ama maalesef tek yumurta döllenmedi ve tedavim yarıda kaldı.pko lu olduğum için dozajda kontrollü gittik.sonucunda 2 yumurta büyüdü 1 tane toplandı o da kalitesiz çıktı.
aralıkta dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı.4 senelik evliyiz.2,5 senedir bebek istiyoruz.samsun medicalparkta tedavi olacağım
Ihmal etme ;-)Tamam canim en kisa zamnda baktiracagim. :)
Tamam canim ne zaman istersen sorabilir sin drun biri sizin çocuğunuz olmaz dedi ne goz yasi döktük yani herkesin olur insallah sonucta bu cani Allahim yaratiyorÖncelikle gecmis olsun arkadasim. Rabbim sana en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cümlemizede insallah. Hadi bakalim biri daha eklendi listemizesenin muhtemelen tedavin kismetse ne zaman baslar? Ekliyeyim listeye
Tamam canim sagol ben de baktırayimm devlette bakarlar mi acaba. Baska hangileeine baktirdin hangi testleri yaptirdin. Kizamikcik yaptırmayı dusunuyorun ben bir de.
ben de geldim.şu an reglimin 3.günü.bir sonraki regl ile başlıcam.nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu ama maalesef tek yumurta döllenmedi ve tedavim yarıda kaldı.pko lu olduğum için dozajda kontrollü gittik.sonucunda 2 yumurta büyüdü 1 tane toplandı o da kalitesiz çıktı.
aralıkta dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı.4 senelik evliyiz.2,5 senedir bebek istiyoruz.samsun medicalparkta tedavi olacağım
Herseyi hep doktor kontorlünde yapmak lazim bence.. Ben simdi ilacimi iciyorum insallah Allahin izniyle faydasi olur. Tekrar baktirmayi düsünüyorum tedaviden önce
Tamam canim ne zaman istersen sorabilir sin drun biri sizin çocuğunuz olmaz dedi ne goz yasi döktük yani herkesin olur insallah sonucta bu cani Allahim yaratiyor
Cnm valla ben burdaki polikinlige gidip Dr a söyledim vitaminlere baktirmak istiyorum diye o seçti birde benim.kolestrol yüksek inş bi sıkıntı olmaz..
Kızamıkçık neymis benim tahlilde öyle bişey yok
İnş bu tedavin hayırlı güzel sonuçlar alırsın. ....
Eet cnm aynen bana 1 ampul yeter dedi ben adet olunca tahlil yaptıracağım ozaman yine baktiririm olmazsa yine kullanacağım.... sonuca göre yani
Evet canim aynen..
Saka maka 7. aya giriyoruz ya insallah... Heyecan dorukta