Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anesteziden hep korkarim ama sonra uyaninca birde bakmissin hersey bitmis
Film gibi kopukluk oluyo tuhaf bisii
Listeye eklenmek isteyenler?
Eet bende hep korkarım ama uyanınca leyla oluyo ya insan kafa güzel tedavi boyunca hep o modda olsak fena olmaz
Tabi ki ii benn Ayy çok heycanli oldu listemiz bile var artık
Ağustos adetim ayin 13 gibi olur histeroskopiden bi aksaklık olmazsa
Rumuz..........................Muhtemelen TG
arydsm ...................14./15. Agustos
A azee13 ......................8.Agustos
kiwicik ......................8.Agustos
akgUvercin ..............13.Agustos
En hayirli sonuclar alma duasi ile...
Leylaki ne leyla... Ben bi keresinde anestezi almadan sakinlestirici verdiler cok heycanliydim
Ve korkuyodum kendimi podyumda bi sanatci sandim hatta topuklu ayakkabilarimi sormusum nerde diye
Ayy sesli güldüm
Ben o sakinlestirici den daha cok korkuyorum sorma fena oluyo insan
Aminnn inş Allah im mübarek günlerde dualarımizi kabul etsin
Seneye bayrama bebislerimize bayramliklar alalım inşşş
Bu arada hepimiz arka arkaya olacak gibi gornuyoruz kismetse
Fenaaaa fenaaaa... Bütün sirlarimi dökebilirim böyle bi ilacla
Ayyyy insallah insallah canim cifter cifter bayramlarimiz olsun innnnsallahhhh
amin canım inşaallahAyY ne kadar heyecanli
Hadi bakalim gelismelerden haber dar et. Bolca kaliteli yumoslarin olsun insallah.
Ay hadi bakalim hamile haberi de yazariz burdan :)Listeye eklenmek isteyenler?
2 ay once ameliyat oldum ve narkozu cok zor attim. Ama acayip kafa yapiyo :)Bende anesteziden korkanlardanim
Ama onsuzda sanirim cok agri olur.
Doktorla görüsmekte her zaman fayda var
Canim ya benim de rahimde darlik var. Onu halletmesi m gerekliymis. Insallah seninki de tekrarlamamistir canim.O korkular hiç bitmiyo ki bazen diyorum duygularımı bi kaç aylığına hiç hissetirmiycek bişey olsa diye ama ne mümkün
Benim rahimde sıkıntı vardı cnm o tekrarlamis mi diye emin olmak için bakacaklar birazda darlık gözüküyor inş onu düzeltmeye çalışacak..
Eet anestezi veriyorlar ama sen yine de Dr una bir sor emin ol
Canim ya benim de rahimde darlik var. Onu halletmesi m gerekliymis. Insallah seninki de tekrarlamamistir canim.
2 ay once ameliyat oldum ve narkozu cok zor attim. Ama acayip kafa yapiyo :)
Ay hadi bakalim hamile haberi de yazariz burdan :)
Ya inanamıyorum benim de ayni. Filmde acik gorunuyordu ama 1 yili gecip olmayinca doktor doktor gezdim hepsi de normal dedi. Doktorum rahimde ve tuplerde sorun var dedi ve oyle de cikti. Tuplerim hapi yutmus rahim de darmis :) ameliyat oldum ama sorunlar hallomadi tabi. Benim ilk tup bebebk olacak. Denizlide tedavi gorecegim. Ya Allahim insallah bu kez guldurur seni. Sen kac kez denemişsin. Ben de cok heyecanlyim. Sen maaddi manevi iyi dayanmissin canim tebrik edoyorum seniÖyle mi sen nerde tedavi görüyorsun..
Benim rahim filmlerinde açık gözüküyor ama 3 tüp bebek tedavim olumsuz olunca merkezi değiştirdim muane de Dr um fark etti yapışıklık olmayabilir bakmam lazım dedi
İnş güzel şeyler duyarız yaa çok heycanliyim
Ya inanamıyorum benim de ayni. Filmde acik gorunuyordu ama 1 yili gecip olmayinca doktor doktor gezdim hepsi de normal dedi. Doktorum rahimde ve tuplerde sorun var dedi ve oyle de cikti. Tuplerim hapi yutmus rahim de darmis :) ameliyat oldum ama sorunlar hallomadi tabi. Benim ilk tup bebebk olacak. Denizlide tedavi gorecegim. Ya Allahim insallah bu kez guldurur seni. Sen kac kez denemişsin. Ben de cok heyecanlyim. Sen maaddi manevi iyi dayanmissin canim tebrik edoyorum seni
Canim ya insallah bu kez hersey cok guzel olur. Allahim yuzunu guldursun. Destek alman cok iyi olur. Destek sart bence de. Ben de c9k heyecanliyim korkuyorum. Zor bir surec tabi ki. Hepimizin yolu acik olsun insallahEet cnm ya biraz zor dayandım Psk im çok ii değil zaten bu süreçte destek alacağım inş
Bide benim şanssizligim Dr dan yana hiç Dr una düşemedim ama inş bu sefer inaniyorum bu konuda Dr um uzman...
Olursa vesile olur olmazsa kısmette Yok derim
Bide bu kadar stresten hormonlarım alt üst e2 yerlerde düştü baya biran önce hem başlamak istiyorum hem korkuyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizi meleklerine kavuştursun sağlıklı sıhhatli inş