- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
canım histeroskopiyi ilk tedavide genelde istemezler ve tedavi 2 ya da 3. gün başlar ama senin doktorun 5 gün önce gel dediyse git tabi herkeste farklı uygulama olabiliyor inşallah heyecanın sonsuz mutluluğa dönüşür.Arkadaslar merhaba.yeni baslayanlarin tedavileri hayirli olur insallah. Merak ettigim seyler var. Histereskopi cektirdiniz mi. Adetten 5 gun once gel dedi doktorum. Daha oncesinden doktora gitmeme gerek var mi var mi acaba. Tahliller hepsi de adetin 3.gunu mu yapiliyor. Ya simdiden heyecan basti beni :)
evet canım yapıldı. Hsg de çekilmişti benim temiz çıkmıştı bakalım ne olacak hayırlı olur inşaallah.Canim hayirli olsun insallah. Tahlillerin yapildi mi. 3. Gunu igneye mi baslaniyor. Igne tedavisi ne kadar surecekmis
canım 3 tedavi geçirdim hiç öyle bişey yok yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak sitedeyim hiç kimsede öyle bişey okumadım rahat olKızlar birşey sorcam tüp bebek tedavisinde saçlar çok dökülüyormuş az önce okudum doğrumu bu?Benim zaten çok aşırı seyrek sürekli dökülen bi saçım var.
valla canım ben daha yeni başşladım bakalım dökülürse yazarım size :)canım 3 tedavi geçirdim hiç öyle bişey yok yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak sitedeyim hiç kimsede öyle bişey okumadım rahat ol
İçimi ferahlattın canım çok sağol. Forumda okudum 2008 lerde yazmışlar ilaçların yan etkisiymiş. Çok çektim saçlarımdan o Yüzden korkuya kapıldım.canım 3 tedavi geçirdim hiç öyle bişey yok yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak sitedeyim hiç kimsede öyle bişey okumadım rahat ol
Ay çok Sağol cnm senin zaten her yazdığının takibindeyim:)valla canım ben daha yeni başşladım bakalım dökülürse yazarım size :)
Sen her yazdiginda heyecan basiyovalla canım ben daha yeni başşladım bakalım dökülürse yazarım size :)
tamam canım yazıcam valla çok heyecan yapıyorum anlatamam :)Ay çok Sağol cnm senin zaten her yazdığının takibindeyim:)
evet canım bakalım kısmet artık bana basan heyecanı görsen iğneyi eşim yapıyor o yaparken bile dalıp gidiyorum o derece :) insan çok istiyor ya inşaallah olur hepimizin inşaallah bakalım günler geçsin hakkımızda hayırlısı.Sen her yazdiginda heyecan basiyo
Suanda bu topigin pür dikkati sende
Arkadaslar merhaba.yeni baslayanlarin tedavileri hayirli olur insallah. Merak ettigim seyler var. Histereskopi cektirdiniz mi. Adetten 5 gun once gel dedi doktorum. Daha oncesinden doktora gitmeme gerek var mi var mi acaba. Tahliller hepsi de adetin 3.gunu mu yapiliyor. Ya simdiden heyecan basti beni :)
evet canım bakalım kısmet artık bana basan heyecanı görsen iğneyi eşim yapıyor o yaparken bile dalıp gidiyorum o derece :) insan çok istiyor ya inşaallah olur hepimizin inşaallah bakalım günler geçsin hakkımızda hayırlısı.
Doktorum rahmi gormemiz icin yaparsak iyi olur dedi. Amin canim insalah Allah razi olsuncanım histeroskopiyi ilk tedavide genelde istemezler ve tedavi 2 ya da 3. gün başlar ama senin doktorun 5 gün önce gel dediyse git tabi herkeste farklı uygulama olabiliyor inşallah heyecanın sonsuz mutluluğa dönüşür.
şuan puregon 300 iğnesi vuruluyorum cuma günü son cuma günü tekrardan ne kullanıcamı söyleyecekler bakalımAmin canim amin.
Suanda hangi igne ve ilaclari aliyorsun?
Anladim canim sagol. Insallah hersey guzel olur :) takipteyimevet canım yapıldı. Hsg de çekilmişti benim temiz çıkmıştı bakalım ne olacak hayırlı olur inşaallah.
Biraz korkuyorum ne yalan soyliyeyim :) inşallah sonuc da iyi cikar canım. Peki daha once olduysan niye tekrar oluyorsun. Anestezi veriyorlar degil miCnm benim önümüzdeki ay çekilecek kismetse... adetin 8. Günü sonra duruma göre tedavi planım yapılacak. ...
Ben daha öncede oldum hiç korkulacak bişey degil ama beni sonucu ne olacak diye düşünmek heycanlandiriyor
Biraz korkuyorum ne yalan soyliyeyim :) inşallah sonuc da iyi cikar canım. Peki daha once olduysan niye tekrar oluyorsun. Anestezi veriyorlar degil mi
AyY ne kadar heyecanlişuan puregon 300 iğnesi vuruluyorum cuma günü son cuma günü tekrardan ne kullanıcamı söyleyecekler bakalım
Bende anesteziden hep korkarim ama sonra uyaninca birde bakmissin hersey bitmisO korkular hiç bitmiyo ki bazen diyorum duygularımı bi kaç aylığına hiç hissetirmiycek bişey olsa diye ama ne mümkün
Benim rahimde sıkıntı vardı cnm o tekrarlamis mi diye emin olmak için bakacaklar birazda darlık gözüküyor inş onu düzeltmeye çalışacak..
Eet anestezi veriyorlar ama sen yine de Dr una bir sor emin ol
Bende anesteziden korkanlardanimBiraz korkuyorum ne yalan soyliyeyim :) inşallah sonuc da iyi cikar canım. Peki daha once olduysan niye tekrar oluyorsun. Anestezi veriyorlar degil mi