- 13 Ekim 2010
- 540
- 551
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.861
Ben 9 şubatta gidiyorum, cinsiyetleri de öğreniriz belki:) gitmeden önce çikolata yemeyi unutmayalım :)Canim seninle tarihimiz aynı ben cumartesi gidicem ikili test için peki sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 9 şubatta gidiyorum, cinsiyetleri de öğreniriz belki:) gitmeden önce çikolata yemeyi unutmayalım :)Canim seninle tarihimiz aynı ben cumartesi gidicem ikili test için peki sen
Allah yardimcin olsun canim sabir versin Allah beterinden korusunKızlar kürtaj oldum ben bugün inş hepiniz sağlıklı alırsınız Bebişlerinizi kucağınıza
Hareketleri hissediyorum derken nasıl bir his bu canım? Bir iki kez kesenin olduğu yerde anlık batmalar hissettim ama ne olduğuna anlam veremiyorum. Annem de erkek bebek erken hissedilir diyor bu arada.bebegini hissetmeye baslayan varmi.ben 12. haftadan beri hissediyorum erkek bebek erken hareket eder derler dogru mu.kizimda 16. haftada hissetmistim.haftaya belli olacak cinsiyet
Ilk bebegimi 18 ikincisini 16 da hissettim bakalim bunda ne zaman olacak. Ama hareketler 16 haftadan once hissedilmez dio internette. Muhtemelen hissedenler bagirsak hareketleridir ve siz ona yogunlastiniz ya onu fark ediyosunuzHareketleri hissediyorum derken nasıl bir his bu canım? Bir iki kez kesenin olduğu yerde anlık batmalar hissettim ama ne olduğuna anlam veremiyorum. Annem de erkek bebek erken hissedilir diyor bu arada.
Canim senin biraz daha geç sen öğrenirsin inş ta benim şüpheli ama benim içime oğlan doğuyorBen 9 şubatta gidiyorum, cinsiyetleri de öğreniriz belki:) gitmeden önce çikolata yemeyi unutmayalım :)
Olabilir tabi ama bahsettiğin his nasıl bişey, nerden anlıycaz bebeğin hareketi mi, yoksa rahim kaslarından falan mı veya dediğin gibi bağırsak hareketi mi?Ilk bebegimi 18 ikincisini 16 da hissettim bakalim bunda ne zaman olacak. Ama hareketler 16 haftadan once hissedilmez dio internette. Muhtemelen hissedenler bagirsak hareketleridir ve siz ona yogunlastiniz ya onu fark ediyosunuz![]()
ben de kızımda korse taktım doğumdan sonra aynı gğüs altından diz kapağa kadar olandan. karnım dümdüz oldu. ki ben 25 kilo almıştım. somra oğlumda hiç korse takmadım karnım kaldı biraz. bence korse takmak lazım mutlaka. ben de mustela kullanmıstım çok memnundumBir ay gece gunduz taktim, hemde haziran sicaginda :)gobekten baslayarak yarim tayt seklindeydi, isteyene markasini veririm
Mustela kullandim ama su anda arastiriyorum belki baska marka alabilirim, annem de catlak, varis hersey olmus dogumlarinda maalesef
mesela şuan ben de bağırsak hareketlerimi hissediyorum. ama bebek hareketleri daha belli oluyor. sert ve başka bi şeyden gelen bi hareket olduğu belli oluo. inş hayırlısıyla o günler gelirOlabilir tabi ama bahsettiğin his nasıl bişey, nerden anlıycaz bebeğin hareketi mi, yoksa rahim kaslarından falan mı veya dediğin gibi bağırsak hareketi mi?
Evet sana cinsiyet söyleyemeyebilir, çikolatada muayneye giderken bi parça yiyebilirsin,bebek hareketlenince daha kolay ölçüm alıyorlar demişlerdi.Canim senin biraz daha geç sen öğrenirsin inş ta benim şüpheli ama benim içime oğlan doğuyoreşim kız istiyor çikolata yemek mi gerekirmiş ben herseyden tiksindim bişey yiyemiyorum ki :-(
Boş gebelik tiCanim yaa boyle seyler duyunca cok uzuluyorum gecmis olsun insAllah bundan sonra ki hayatinda hep mutlu olursun yarani desmezsem kac haftalikti agir falan mi kaldirdin hani bize tavsiyelerin vardir belki tekrar gecmis olsun Bundan sonrasi istedigin gibi olsun
Evet sana cinsiyet söyleyemeyebilir, çikolatada muayneye giderken bi parça yiyebilirsin,bebek hareketlenince daha kolay ölçüm alıyorlar demişlerdi.
Bende sanırım daha çok kız istiyorum ama ya olmazsa diye erkek hissettiğimde oluyor bazen. Ama eşimi düşününce bu adamın kesin kızı olur diyorum tam bir kız babası tipi :)
Canim senin biraz daha geç sen öğrenirsin inş ta benim şüpheli ama benim içime oğlan doğuyoreşim kız istiyor çikolata yemek mi gerekirmiş ben herseyden tiksindim bişey yiyemiyorum ki :-([/QUOT canim bende birsey yiyemiyorum ama zorla yemeyi dusunuyorum sirf hareketlerini gormek icin
![]()
Dua edelimde bebişler çabuk göstersin cinsiyetlerini yoksa meraktan çatlıycaz :)ay sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda benimki pek heves kız a erkek deyince suratı asılıyor
![]()
Ya aslında biz bugün 12.Haftaya girdik çok şükür büyüdü bebişlerimiz göstersinler artıkDua edelimde bebişler çabuk göstersin cinsiyetlerini yoksa meraktan çatlıycaz :)