- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.921
Ahahahaha :) sevindim canım senin adına hadi gözün aydın inşallah hep böyle devam ederÖzel bi laboratuvar da çalışıyorum 4 yıldır. Zaten burası da 5 yıllık. Ve işin kötüsü mü iyisi mi desem bugün çağırdı beni o kadar güzel konıştuki yol parası vermeye başladı bi de prim verdi doğum izni mi konuştuk :)) falan şaşırdım kaldım aradaki dedikoducular yapıyo birazda ya. Yalnız paraları alınca patroncu oldum![]()
Kızlar kürtaj oldum ben bugün inş hepiniz sağlıklı alırsınız Bebişlerinizi kucağınıza
canım çok geçmiş olsun bende 22 eylülde kürtaj olmuştum seni çok iyi anlıyorum o yüzden ama dua et Rabbine sığın bu bir imtihandı. Senin için hayırlı olan zamanda Rabbim mucizesini verecektir.
kızlar dün akşam eşimin üniden arkadaşı geldi eşiyle adam lohusalıkla ilgili bişeler dedi kadında dedi bebekleri var. eşim onlar gidince diyorki aşkım nolur oku eşler nası davranmalı öyle davranayım yardım edeyim sana depresyona girersen kötü olurum kırarım bende birini diyo. ne istersen uyarırız diyo. :)) kıyamam anlayışlı eş güzel.benim lohusa depresyonum şimdiden başlamış zatenkızlar ya bu arada 14.02.15 de cinsiyetimiz belli olurmu sizce 14+ olcaz
Ya kocalarmız olmasa napcez biz acaba Allah yokluklarını göstermesin :)
Belli olabilir canım en azından tahminde bulunur doktor