• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm ? :) seninde müdürün normal değil ya kader arkdşım :KK70::KK70::D:KK19:
Özel bi laboratuvar da çalışıyorum 4 yıldır. Zaten burası da 5 yıllık. Ve işin kötüsü mü iyisi mi desem bugün çağırdı beni o kadar güzel konıştuki yol parası vermeye başladı bi de prim verdi doğum izni mi konuştuk :)) falan şaşırdım kaldım aradaki dedikoducular yapıyo birazda ya. Yalnız paraları alınca patroncu oldum :KK53:

Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.

Gala - Samsun - 06.08.2015 - yas 32 - ilk bebegim

Hanımlar merhaba, ben geçtiğimiz cumartesi 12+5 te dr kontrolüne gittim.veeeee bebeğin cinsiyeti erkek dedi dr. çok şaşırdımm aaa bellimi dedim. kordon değilse ... :) dedi. sonra tekrar baktı erkek dedi. bi dahaki ay netleşir artık.
sağlıklı olsun bebişlerimiz. bu arada çin takvimi rus takvimi hepsine göre kız çıkıyodu :KK45: çevremdeki çoğu kişide kızın olcak diyodu. hepsi yanıldı:KK45:
Aaaa bakalim benim tosbikte cin ve ruslari sasirtacakmi :KK49:bu arada gunumuz ayniymis :anneadayı:

Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
Bebeğimbenimle,istanbul,30.08.2015,
Yaş 30,ilk bebek kısmet olursa :)

Evet, tabi, eski kiloma donunce karnim dumduz olmustu, catlak kremini alt kisimlara surmemisim demek ki sadece bikini bolgemde biraz catlak oldu, bu kez daha dikkatli surmelkmeliyim, onun haricinde inan dogum yapmamis gibiydim, zaten o eskidenmis, dogurdum şiştim muhabbeti, emzirirken kilolar oyle bir gidiyor ki Allah' a sukur, bu kez hic korkmuyorum kilodan
Çatlak kreminin markası neydi ?? Genetik de etkiliyor sanırım,anne de var mı

Yok kuzum ya ben dr a gittigimde heycandan herşeyi unutuyorum birşey sormadan eve geliyorum inşallah arkadaşın dedigi gibi normaldir cnm

:))) bende aynıyım yaa herhalde bebeği görünce herşey uçup gidiyo aklımızdan heyecandan :)

Herked ayni dertten muzdaripmus demek ki tek olmadigima sevindim :KK73:
kizlar ben cozumu onceden not almak da buldum. Akliniza gelen sorulari not alin kontrol gunune kadar. Muayeneye gittiginizde bakar sorarsiniz. :KK55:

Hanımlarrr
Fizikci ankara 04 .08.2015 27 ilk bebegim olacak insallah:anneadayı:

Herked ayni dertten muzdaripmus demek ki tek olmadigima sevindim :KK73:
kizlar ben cozumu onceden not almak da buldum. Akliniza gelen sorulari not alin kontrol gunune kadar. Muayeneye gittiginizde bakar sorarsiniz. :KK55:
E artık öyle yapmak şart oldu :)

Benim gibi 27 lik hatunlarda baya varmis guzel guzel:KK49:ben yine havaalanindayim bi r ankara ucusu beni bekler belim koptu hava alanina gidene kadar yaaa:110:neyse rutin ucus duami yapiyorummmmmm
Allahimm tummmm annelerimize hayirli ve kolay dogumlar saglikli evlatlar nasip eyleeeee:anneadayı:bu arada benim cocuk dogunca yeni nesil evliya celebi olacak o kadar cok sehir degistirdimki:KK70:

:))) bende aynıyım yaa herhalde bebeği görünce herşey uçup gidiyo aklımızdan heyecandan :)
Çok güzel bir duygu ya hiç bir şeye benzemiyor rabbim sağlıklı hayırlı hayırlısı ile kucamiza almayı nasip etsin cnm olmayanlarada versin kurban olduğum rabbim çok şükür halimize bin şükür

Kilo konusunda size biraz moral vereyim, ben ilk hamileligimde 18 kg aldim boyum 1.74, 62 ile kaldim 80 ile doguma gittim, ilk 3 ay surekli cikarmama rağmen 4 kilo almistim, ikinci 3 ay istahim oyle bir artti ki ayda 5 kilo aldigi bilirim ☺ ama kilolar hic de korktugum gibi uzerimde kalmadi normal dogum da 7 kilo verdim, dogumdan sonraki ilk hafta cok istahsizdim ve 7 kilo da oyle verdim, kalan 4 kiloyu vermem bi ayi bulmadi, dogumdan 15 gun sonra eski dar kotlarima girebiliyordum, ama dogumdan sonra 3. Gunden itibaren gece gunduz korse taktim tam bir ay boyunca, karnim da dumduz oldu bu sayede, doğum yapinda karin kuculmuyor cunku, en az 5 aylik hamile gibi şiş, yumusak, vicik biseye dönüşüyor, korse sart yani, benim ki cok rahatti, hatta herseyi vermeme ragmen birtek onu saklamisim ☺
Masallah. ☺ bende toplamda 8 kilo alabilmistim dogum sonrasi 1 kilo fazlam vardi ama karnim şişti. Annem hemen karnimi sıkıca sardı. 1 hafta icinde eski halimdeydim. Sonrasinda 1-2 kg anca verdim. Cok kilo alanlar uzulmesin onlar çabik verebiliyor.

kişiye görede değişiyordur dimi kg :KK43: 30 kg alanda verdim diyor.sporda yaparız güzelleşiriz. n kadar taktın korseyi ve kilotsuzmu korsa sadece belinemi taktın karnına

Bir ay gece gunduz taktim, hemde haziran sicaginda :)gobekten baslayarak yarim tayt seklindeydi, isteyene markasini veririm

Çatlak kreminin markası neydi ?? Genetik de etkiliyor sanırım,anne de var mı

Mustela kullandim ama su anda arastiriyorum belki baska marka alabilirim, annem de catlak, varis hersey olmus dogumlarinda maalesef

Hanımlarrr
Bahar12umut - 27.08.2015 - ankara - yaş 29 - ilk bebiş :))))

Back
X