- 16 Ocak 2015
- 464
- 738
- 123
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.781
zeyna51-artvin-30/08/2015-3.bebişim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
Aynen kizlar benim de öyle gaza bagliyorum ileri ki aylarda geceleri yatarken yandik benceBenimde.öyle ya sabah kalkınca hamile.olduğumu unutuyorum ama yatarken davul gibi oluyo karnım :)
Korse konusunda çok haklısın ama sezeryan olacaklar için tehlikeli olabilir. belki dikişler iyice düzeldikten sonra plates falan da yapılabilir.
bence hissediyordur. ben buna inanıyorum kalben. ben bebişimle sürekli konuşuyorum. hatta babaını bile alıştırdım o da konuşuyor :) evet belki bilimsel olarak henüz duymuyor olabilirler bizi ama ben yinede hissetiklerine ve duyduklarına inanıyorum.Ben merak ediyorum kızlar, bazen karnıma dokunup bebeğimi seviyorum canım bebeğim falan diye, bunu hissediyormudur çok merak ediyorum..
Canim oyle bi topic acilmisti diye hatiliyorum ben bi kontrol et istersen
Yaşını da yaz canımzeyna51-artvin-30/08/2015-3.bebişim :)
Sedita 27/08/2015 ilk bebeğim yaşım 34Yaşını da yaz canım
Canım bende aynı, seninle tarihimiz çok yakın,gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :) bak şimdi heyecanlandım bizimde 7 şubatta kontrolumuz var sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bana![]()
![]()
Aynen kizlar benim de öyle gaza bagliyorum ileri ki aylarda geceleri yatarken yandik bence![]()
Sedita 27/08/2015 ilk bebeğim yaşım 34
Lale (elalmami)-yaş 29-istanbul-21.08.2015-1.bebekHanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
İstanbul pardon atlamışımSen de şehrini yaz canım :)
Yani hissetmese de evhamlandığımda konuştuğum zaman iyi hissediyorum ben kendimi, sevdiğimi söylüyorum falan iyi oluyor:)bence hissediyordur. ben buna inanıyorum kalben. ben bebişimle sürekli konuşuyorum. hatta babaını bile alıştırdım o da konuşuyor :) evet belki bilimsel olarak henüz duymuyor olabilirler bizi ama ben yinede hissetiklerine ve duyduklarına inanıyorum.
O zaman cnm soylenecek birsey kalmadi.maasallahin var:))can bogazdan gelir derdi eskiler fakat surekli hareket halindelerdi bu kadar makinalasmamisti hersey.gercekten iyi bile almissin Kg, daha fazlada olabilirdi. Bunlari birden kesemezsin,kesmem gerek kesmem gerek diyede kendini pparalama,daha cok canin ceker.mesela 1 boregin yerine begenecegin tarzda 1 galeta koy yada selanik gevregi var ondan koy.istedigin meyveleri al birazda yarim yagli yogurT gecir blendirdan.yaptigin tatlilarda coreklerde seker olarak stevia var dogal islenmemis seker onu kullan unuda beyaz kullanma.cayi sekersiz icmeye calis yaninda seker niyetine hurma ye...boyle uzayip gidiyorr...:)bu arada beyaz pirinc yerinede bulgur yap cnmÖnceden çok cips yerdim şimdi eksikliğini gidermek için daha az sağlıksız diye patlamış mısır yiyorum ve ekmek çok tüketmesemde öğün aralarında börek, poğaça çok tüketiyorum. Birde akşam çayları, beni asıl mahveden çayın yanına koyduklarım. Kuruyemişe çevirmeyi düşünüyorum ama tek tiksindiğim şey de kuruyemiş, paketini bile görmeye dayanamıyorum.
Hanımlarrr
Biraz rahatsız ediyordu ama arkadaş normal oldyğunu söyledi,iyi bak dr herşey yolunda demişse çok iyi,peki özellikle sordun mu akıntı durumunu doktoraCnm o bendede var ya neden acaba yol yürüdügümde ayakta kaldığımda geliyor cnm bugün dr gittim herşey yolunda dedi hatta hep küçük bebek diyordu çok şükür haftasına ulaşmış
Aynen canım birden kesmeye çalıştım, bunu bir hafta denedim ama depresyona girdim resmen hergün ağladım, çıldırdım :) yavaş yavaş kısarak bi ayar tutturucam artık, tavsiyelerin içün çok sağol :)O zaman cnm soylenecek birsey kalmadi.maasallahin var:))can bogazdan gelir derdi eskiler fakat surekli hareket halindelerdi bu kadar makinalasmamisti hersey.gercekten iyi bile almissin Kg, daha fazlada olabilirdi. Bunlari birden kesemezsin,kesmem gerek kesmem gerek diyede kendini pparalama,daha cok canin ceker.mesela 1 boregin yerine begenecegin tarzda 1 galeta koy yada selanik gevregi var ondan koy.istedigin meyveleri al birazda yarim yagli yogurT gecir blendirdan.yaptigin tatlilarda coreklerde seker olarak stevia var dogal islenmemis seker onu kullan unuda beyaz kullanma.cayi sekersiz icmeye calis yaninda seker niyetine hurma ye...boyle uzayip gidiyorr...:)bu arada beyaz pirinc yerinede bulgur yap cnm