2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya böyle şeylere takma lütfen ben de 63 kiloydum kusmaktan sırf karbonhidrat yedim hoop 4 kilo aldım. ben de sigarayı bıraktım. ama takmıyorum. Vücudun seni yönlendir merak etme. zaten çok olursa kilo alımı doktorun seni uyarır ve liste verir. üzme tatlı canını hamilelğin keyfini çıkar.

sanırım senin kilo alman hamilelik ile ilgili değilde sigara bıraktınız içindir

Teşekkür ederim hepinize :) birde sabah karnımda minik bir göbüş varken gece sanki bir iki ay daha fazla hamileymişim gibi şiş oluyor, acaba bu ödem mi, şimdiden ödem olur mu?

Teşekkür ederim hepinize :) birde sabah karnımda minik bir göbüş varken gece sanki bir iki ay daha fazla hamileymişim gibi şiş oluyor, acaba bu ödem mi, şimdiden ödem olur mu?
Ödem se tuzu kısıtlamalısın çok tuz kullanma canım benimde öyle şiş oluyor akşam yemeğinden sonra mide bir anda dolunca mı oluyor ne oluyorsa :)

Canm bn özel Keçiören Hastanesine gidiyorum hastane cok aman Aman özel gibi değil ama bn doktorumdn cok memnunm bide fiyati gyt uygun sen nereye gidiyosun
Daha karar veremedim, Dutlukta ki değil mi, bende keçiören Atapark'dayım, annemlerde Dutlukta.. Nasıl ücreti muayene ve doğum..
Birde yeni doğan yoğun bakım falan yoktur ama canım orada

Ödem se tuzu kısıtlamalısın çok tuz kullanma canım benimde öyle şiş oluyor akşam yemeğinden sonra mide bir anda dolunca mı oluyor ne oluyorsa :)
Önceden dümdüz tahta gibi bir karnım vardı, şimdi bu halimi kardeşim görünce vücudun panik yaptı bence birden kilo aldı ve şiştin ama önümüzdeki aylarda kabullenicek durumu diyor. Birde yaşım da 33 yirmili yaşlardakilere göre vücudun verdiği tepkiler daha sert olabilir diye düşünüyorum.

evet olabilir her insanın bünyesi farklı oluyor tabi :)

Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar ilk çocukta sıkıntı oluyor mu olmuyorsa doktor neden kan testi istiyor kan uyusmazlıgı ıcın ?

Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar ilk çocukta sıkıntı oluyor mu olmuyorsa doktor neden kan testi istiyor kan uyusmazlıgı ıcın ?

Benim var, ilk çocukta vücudumuz pozitif kan grubunu tanımadığı için sorun çıkmıyor doğumda tanıyor ve ikinci çocukta anti d serumu uygulanıyor 72 saat içinde .. o kan testi de vücudnun daha önce tanıyıp tanımadığı çocuğun kan grubunun pozitif olması na bakılıyor indirek coombs çapraz karşılaştırma yapılıyor kısacası ilk çocukta sorun yok tedbir için onuda istiyorlar 5. haftada yaptırdım ben birde 25. haftada yada 28 de yapılacak :)

cnm bizim var.o test bebekle kanın çakıştımı diye sorun oluştumu diye.banada 2-3 tane mi ne yapıldı birde iğne vurulcakmışım ama bunu şuanki doktorum demedi. yani nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…