• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kusura bakmayın biraz sevimsiz bi sorum vardı.bende peynir kesiği gibi bi akıntı oluyor,kokusuz,kaşıntısız,idrar da yanma da yok...ama 1 haftada 2 kez fln gördüm..su tüketimine de ağırlık veriyorum ama neden oluyor acaba,yaşayan var mı ???

Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar ilk çocukta sıkıntı oluyor mu olmuyorsa doktor neden kan testi istiyor kan uyusmazlıgı ıcın ?
Bizde de var canim doktorum her ay kan testini istiyor pozitif olma durumunda mi onu tam bilmiyorum ama ilk gebelikte 28. Haftada iğne yapilacagini söyledi dogumdan sonra yapilmasina gore koruyuculuğu daha da artiyormus senin de mi her ay istiyor testi

Benim var, ilk çocukta vücudumuz pozitif kan grubunu tanımadığı için sorun çıkmıyor doğumda tanıyor ve ikinci çocukta anti d serumu uygulanıyor 72 saat içinde .. o kan testi de vücudnun daha önce tanıyıp tanımadığı çocuğun kan grubunun pozitif olması na bakılıyor indirek coombs çapraz karşılaştırma yapılıyor kısacası ilk çocukta sorun yok tedbir için onuda istiyorlar 5. haftada yaptırdım ben birde 25. haftada yada 28 de yapılacak :)
çok teşekkürler yanıt için :)Allah sağlıklı evlat nasip etsin

O zamanlar bende çocuğuma birşey olacak diye ağlıyordum. tuvalete diye kalkınca bile kanamam oluyordu o yüzden mecbur kalmadan kalkmıyordum yerimden 2 3 hafta kadar sabrettim ve GEÇTİ :KK28::KK28::KK28:Oyüzden sabırlı olmaya çalış ve o seninle annesini bırakmıyor niye bıraksın ki annesi korkma ve mutlu olmaya çalış enerjin onada güç versin.Dualarım seninle canım..
Allah razi olsun cok sagol canim, senin ikinci bebek mi? Hayirlisi ile saglikla kucagima aldigim gunleri gorsem isiricam haylazin heryerini :-)

Bizde de var canim doktorum her ay kan testini istiyor pozitif olma durumunda mi onu tam bilmiyorum ama ilk gebelikte 28. Haftada iğne yapilacagini söyledi dogumdan sonra yapilmasina gore koruyuculuğu daha da artiyormus senin de mi her ay istiyor testi
yok cnm benım 6.cı hafta hamilelik rutinlerine(idrar ve kan tahililerine)ek olarak istedi sonuç pozitif dedi şimdilik sıkıntı yok dedi ilerleyen zamanlarda tekrar test isteyecem dedi.Sürekli istemiyor yani

Bol miktarda şeker içeriyor bu da kilo yapar ve şekeri yükseltir dedi, her acıktığında sağlıklı diye meyveye yüklenme dedi.
Aynen benim doktorumda bu açıklamayı yaptı.meyvenin yerine c vitamini olan marul u ye dedi bende öyle yapıyorum bakalım inş ise yarar

Daha karar veremedim, Dutlukta ki değil mi, bende keçiören Atapark'dayım, annemlerde Dutlukta.. Nasıl ücreti muayene ve doğum..
Birde yeni doğan yoğun bakım falan yoktur ama canım orada
Canim tam yeri ne olarak geçiyor bilmiyorum yeni sayilirm ankarada ama Keçiörende onu biliyorum ;) valla bn doğumu zaten medicanada düşünüyorum o yüzden daha hc dktrumla dogumla ilgili hc bsy konusmadm

Hanımlar merhaba, ben geçtiğimiz cumartesi 12+5 te dr kontrolüne gittim.veeeee bebeğin cinsiyeti erkek dedi dr. çok şaşırdımm aaa bellimi dedim. kordon değilse ... :) dedi. sonra tekrar baktı erkek dedi. bi dahaki ay netleşir artık.
sağlıklı olsun bebişlerimiz. bu arada çin takvimi rus takvimi hepsine göre kız çıkıyodu :KK45: çevremdeki çoğu kişide kızın olcak diyodu. hepsi yanıldı:KK45:

Kızlar kilo konusunu konuşmuşsunuz da benümde boyum 1.70 ve 57 kiloyla hamile kaldım. Sabah tartıldım 59,9 olmuşum. Ben bundan önce hiç kilo alıp vermezdim ama şimdi 3 kilo çok geldi bana, sizlerden çogunuz kilo vermişsiniz, ilerde çok fazla şişeceğimden korkuyorum, birde sigara içiyordum onu bırakınca da kilo farkediyor diyorlar, belki o da hızlı almamı etkilemiştir. Yediklerimede hiç dikkat edemiyorum canım ne isterse yiyorum, sadece cola ve fastfood tüketmiyorum. İlk üç ay bir kilo alınmalı yazıyor ben şimdiden üçe katladım :KK43: daha önce hamilelik yaşayanlar daha iyibilir heralde, gidişatım çok mu vahim :KK43:
Bana 2 ayri dr da her ay 1 kg dediler.ben 52 dim 1.67 boya simdi 54 oldum.yani normal birsey olmaz alman gerekiyor.bende sigarayi birakti istah acildi.ekmegini cavdar tam tahilli ya da kepekli ye ki kiloda alsak saglikli siskolar olalim:))

sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

969090-5f131106f866a2e8bf98b15393e4bc14.jpg

969091-c27d62822be6b78cb8da2f5c74b420b9.jpg

969092-cab5e87e11c1fd25fae73798b2ed242f.jpg

969230-18a394b0ae451f53a3b8b5e5e87a3098.jpg

969229-84a7b4da7d8a1d32197a57a0528845ae.jpg

images
images
images
index.php

960658-088af4a1e63e6c46ca1c223d03be08cf.jpg
960767-d3634156e8f6d274393216cac8119f99.jpg
960775-19b1613a2b457a22caf178ee5ae1b04c.jpg
960780-31d4cecc03870c0e6488a5b4da2d0202.jpg
960785-176fcaa66dd9b803d20f26bb2bd15334.jpg

Hanımlar merhaba, ben geçtiğimiz cumartesi 12+5 te dr kontrolüne gittim.veeeee bebeğin cinsiyeti erkek dedi dr. çok şaşırdımm aaa bellimi dedim. kordon değilse ... :) dedi. sonra tekrar baktı erkek dedi. bi dahaki ay netleşir artık.
sağlıklı olsun bebişlerimiz. bu arada çin takvimi rus takvimi hepsine göre kız çıkıyodu :KK45: çevremdeki çoğu kişide kızın olcak diyodu. hepsi yanıldı:KK45:

Belki dr yanılmıştır :P hayırlı olsun prensin inşallah sağlıkla kucağına alırsın :rolleyes:

Canim tam yeri ne olarak geçiyor bilmiyorum yeni sayilirm ankarada ama Keçiörende onu biliyorum :KK66: valla bn doğumu zaten medicanada düşünüyorum o yüzden daha hc dktrumla dogumla ilgili hc bsy konusmadm
Hımmm.. tamam doğum oaradysa sıkıntı yok canım, haydi hayırlısı:)

Kızlar kusura bakmayın biraz sevimsiz bi sorum vardı.bende peynir kesiği gibi bi akıntı oluyor,kokusuz,kaşıntısız,idrar da yanma da yok...ama 1 haftada 2 kez fln gördüm..su tüketimine de ağırlık veriyorum ama neden oluyor acaba,yaşayan var mı ???
O akinti cok dogal bebisini saglama aliyor.bebege giden yolu tikiyorki bebis mikrop kapmasin:)su icerek vucudun bunu daha rahat yapmasini saglaman onemli

Back
X