2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim devam edebilirde, kapanabilirde. Bu buguk bir fark degil belki gec dollenme olmustur. Anne ve baba minyon tipli ise cocugunda boyutu ufak gorunebilir. Doktor bebek gelisimi icin normal dediyse korkma.

Kızlar doktordan geliyorum, ikili testi yaptırdım, kararsızdım ama dedim yaptırayım gitsin..
Buda bebeğim teyzeleri, haydi cinsiyet tahmini yapıverin

Eki Görüntüle 1391453 [/QUOT
canım takma ya boşver. millet bayılır moral bozamaya. ben böyle insanlara mutsuz insan diyorum. kendi içlerinde öyle mutsuzlar ki fesatlıklarından başkalarını da mutsuz etmeye çalışıyorlar. Al bitane kilo boşver, bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsin veririz biz o kiloları. Senin yerinde olsam birdahakine " oh valla ne güzel yenge hamileleiğin de güzel tarafı bu de :)

Canim boşver şu milleti.bbende 4 kilo verdim beni gören ay çok zayiflamissin bebek gelişmez çok zayıf doğar nasıl bakicaksin sen onu diyip duyuyorlar.bbende dogsunda görün nasıl bakiliyormus deyince susuyorlar.o yüzden hiç takmiyorum yeter ki bebisim iyi olsun

Canim
Canim bebegin hayirli olsun. Daha once temmuz 2011 annesiydim . Simdide Agustos olacak gibi gorunuyor.

cnm bnm 2 bebeğim var ilk gittiğimizde aralarında 4 gün vardı snr fark kapandı dün 6 gün olmuş fark yine değişiyo yani sürekli

Kızlar kilo konusunu konuşmuşsunuz da benümde boyum 1.70 ve 57 kiloyla hamile kaldım. Sabah tartıldım 59,9 olmuşum. Ben bundan önce hiç kilo alıp vermezdim ama şimdi 3 kilo çok geldi bana, sizlerden çogunuz kilo vermişsiniz, ilerde çok fazla şişeceğimden korkuyorum, birde sigara içiyordum onu bırakınca da kilo farkediyor diyorlar, belki o da hızlı almamı etkilemiştir. Yediklerimede hiç dikkat edemiyorum canım ne isterse yiyorum, sadece cola ve fastfood tüketmiyorum. İlk üç ay bir kilo alınmalı yazıyor ben şimdiden üçe katladım daha önce hamilelik yaşayanlar daha iyibilir heralde, gidişatım çok mu vahim

Ben çok zayıfım 43 kiloydum, 46 kilo olmuşum çok şükür:)
İllaki kilo alacağız, bakma sen o yazılanlara..
Normalde kilo alımın yoksa doğumdan sonra çok rahat verirsin emin ol..

Benimde ilk hamileliğim sigara yı bırakmak etkiliyor diye biliyorum bende abur cubur yeme her insanın bünyesi farklı yararlı şeyleri yedikten sonra biraz kilo alman lazım zaten her insnaın aldığı kilo oranı farklı kafanı takma zararlı şeylerden uzak dur :)

Benim ara ara ağrıyor canım, normal.. Sevtan bu arada Ankaradaydın sen hangi hastaneyi tercih ettinn..
Canm bn özel Keçiören Hastanesine gidiyorum hastane cok aman Aman özel gibi değil ama bn doktorumdn cok memnunm bide fiyati gyt uygun sen nereye gidiyosun

amin inşallah 12 . hafta bitse sanırım o kusmalar da biter tüm umudum 12. haftanın bitmesi insanı hayattan bezdiriyor o kusmalar Allahım inşallah geçer de rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz

Hicc moralini bozma gidişatinda vahim değil. Boyumuz ayni. yenilenlere dikkat ettikten sonra kilo al noolcak. Ben oglumda 19 kilo aldim doğumda 6 kilo gitmisti bile.kalanını da alti ayda verdim. Oglumda 3.600 dogdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…