- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.701
Canim devam edebilirde, kapanabilirde. Bu buguk bir fark degil belki gec dollenme olmustur. Anne ve baba minyon tipli ise cocugunda boyutu ufak gorunebilir. Doktor bebek gelisimi icin normal dediyse korkma.kızlar bi şey daha soracağım.. bilen vardır inş..
ben doktora gittiğimde SATa göre 7+6 ydım.. ama usg 7+2 gösterdi.. arada 4 günlük bi fark vardı.. bu fark hep devam mı eder yoksa aradaki bu 4 günlük fark zamanla eşitlenir mi?(umarım anlatabilmişimdir )
Kızlar doktordan geliyorum, ikili testi yaptırdım, kararsızdım ama dedim yaptırayım gitsin..
Buda bebeğim teyzeleri, haydi cinsiyet tahmini yapıverin
Eki Görüntüle 1391453 [/QUOT
canım takma ya boşver. millet bayılır moral bozamaya. ben böyle insanlara mutsuz insan diyorum. kendi içlerinde öyle mutsuzlar ki fesatlıklarından başkalarını da mutsuz etmeye çalışıyorlar. Al bitane kilo boşver, bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsin veririz biz o kiloları. Senin yerinde olsam birdahakine " oh valla ne güzel yenge hamileleiğin de güzel tarafı bu de :)dün akşam hamile kaldığımdan beri ailemiz ananem dayılar ilk kez toplandık bitane yengem aaa şimdiden böyle kilo almışsa sonu ne olur demiş kardeşime ben zayıftım ve 4 kg aldım evet ama bunu söylemesinin alemi nedir anlayamadım.hamileyim alıyorum napayım moral bozmak için birebirler kendi de hamile ve yarma gibi afedersiniz. sinir oldum ne dicemi şaşıyorum ve kendi bebek yokkende çok iri.
3 aydan sonra başlanmalı deniyor. okuduğum bilgilere göre çoğu lierac ve mustellayı öneriyor. Bir de bol bol su içilecekmiş.kızlar çatlak için krem kullanan varmı şimdiden ne kullanıyorsunuz
Canim boşver şu milleti.bbende 4 kilo verdim beni gören ay çok zayiflamissin bebek gelişmez çok zayıf doğar nasıl bakicaksin sen onu diyip duyuyorlar.bbende dogsunda görün nasıl bakiliyormus deyince susuyorlar.o yüzden hiç takmiyorum yeter ki bebisim iyi olsundün akşam hamile kaldığımdan beri ailemiz ananem dayılar ilk kez toplandık bitane yengem aaa şimdiden böyle kilo almışsa sonu ne olur demiş kardeşime ben zayıftım ve 4 kg aldım evet ama bunu söylemesinin alemi nedir anlayamadım.hamileyim alıyorum napayım moral bozmak için birebirler kendi de hamile ve yarma gibi afedersiniz. sinir oldum ne dicemi şaşıyorum ve kendi bebek yokkende çok iri.
Canim bebegin hayirli olsun. Daha once temmuz 2011 annesiydim . Simdide Agustos olacak gibi gorunuyor.Herkese selamlar :)
Açıkcası Temmuz topiği yerine Yanlışlıkla Ağustos'a tıklamışım yazmadan Geçmek istemedim :)
Hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikler dilerim Allahtan.
Mide bulantısı geçmemiş olanlar çok az kaldı inanın ki, 14. Hafta dediniz mi bu iş bitmiştir . Bende öyle oldu ki gerçekten çok ağır geçirmiştimsonrasında kendinizi müthiş hissedeceksiniz.
Allah'ım hepimize bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sevgiler
Canim hiç bişey yiyemiyorsan mutlaka aciktikca marul ye doktor bana tavsiye etti.hem bebek zeki oluyormuş hemde bol c vitamini varmış.dene bi istersenValla kizlar ben bu dediklerinizin hicbirini tuketemiyorum bulantidan benim durumum en vahimi cok kotuyum cokkk
bnmde öyle cnm aclıktan bulantım oluyo 2 saatte ni tıka basa yersem bi sorun olmuyoKızlar biliyorum hepiniz bulantı ile uğraşıyorsunuz ve bir çoğunuz haline şükret daha ne istiyorsun dicek ama doymak bilmiyorum ne yicemi sapıttım artık
bnde et yiyorm da balık kuruyemiş yiyemiyormbenim de süt peynir de sıkıntım yok et, balık, fındık, ceviz badem yiyemiyorum. ben daha vahimim.
Bende de dun oldu ama zannetmiorum bole acaip acaip bi hareket degisik biseydi
cnm bnm 2 bebeğim var ilk gittiğimizde aralarında 4 gün vardı snr fark kapandı dün 6 gün olmuş fark yine değişiyo yani süreklikızlar bi şey daha soracağım.. bilen vardır inş..
ben doktora gittiğimde SATa göre 7+6 ydım.. ama usg 7+2 gösterdi.. arada 4 günlük bi fark vardı.. bu fark hep devam mı eder yoksa aradaki bu 4 günlük fark zamanla eşitlenir mi?(umarım anlatabilmişimdir )
Sagol canim yaa birseyler yiyorum ama geri cikariyorum tavsiyeni de deneyecegimCanim hiç bişey yiyemiyorsan mutlaka aciktikca marul ye doktor bana tavsiye etti.hem bebek zeki oluyormuş hemde bol c vitamini varmış.dene bi istersen
hep de yememiz gerekenlere karşı bi tiksinti var. kış mevsiminde canım deli gibi domates çekiyo.bnde et yiyorm da balık kuruyemiş yiyemiyorm
Ben çok zayıfım 43 kiloydum, 46 kilo olmuşum çok şükür:)Kızlar kilo konusunu konuşmuşsunuz da benümde boyum 1.70 ve 57 kiloyla hamile kaldım. Sabah tartıldım 59,9 olmuşum. Ben bundan önce hiç kilo alıp vermezdim ama şimdi 3 kilo çok geldi bana, sizlerden çogunuz kilo vermişsiniz, ilerde çok fazla şişeceğimden korkuyorum, birde sigara içiyordum onu bırakınca da kilo farkediyor diyorlar, belki o da hızlı almamı etkilemiştir. Yediklerimede hiç dikkat edemiyorum canım ne isterse yiyorum, sadece cola ve fastfood tüketmiyorum. İlk üç ay bir kilo alınmalı yazıyor ben şimdiden üçe katladımdaha önce hamilelik yaşayanlar daha iyibilir heralde, gidişatım çok mu vahim
Kızlar kilo konusunu konuşmuşsunuz da benümde boyum 1.70 ve 57 kiloyla hamile kaldım. Sabah tartıldım 59,9 olmuşum. Ben bundan önce hiç kilo alıp vermezdim ama şimdi 3 kilo çok geldi bana, sizlerden çogunuz kilo vermişsiniz, ilerde çok fazla şişeceğimden korkuyorum, birde sigara içiyordum onu bırakınca da kilo farkediyor diyorlar, belki o da hızlı almamı etkilemiştir. Yediklerimede hiç dikkat edemiyorum canım ne isterse yiyorum, sadece cola ve fastfood tüketmiyorum. İlk üç ay bir kilo alınmalı yazıyor ben şimdiden üçe katladımdaha önce hamilelik yaşayanlar daha iyibilir heralde, gidişatım çok mu vahim
Canm bn özel Keçiören Hastanesine gidiyorum hastane cok aman Aman özel gibi değil ama bn doktorumdn cok memnunm bide fiyati gyt uygun sen nereye gidiyosunBenim ara ara ağrıyor canım, normal.. Sevtan bu arada Ankaradaydın sen hangi hastaneyi tercih ettinn..
Bende oyleydim 52 kg dum 54 olmusum ki kepekli,tam tahilli yiyorum ekmei. Acikinca ara ogun ya corba ya da galeta ayran yapiorum,galeta kepekli ama.bazen midem bulaniyor ama kusacak kadar degil.Allah insallah kusan arkadaslarinkinide ttez vakitte gecirsin.benim 2 -3 gun bulandi ki kusmadim ama bittim yani kafam kalkmadi
Kızlar kilo konusunu konuşmuşsunuz da benümde boyum 1.70 ve 57 kiloyla hamile kaldım. Sabah tartıldım 59,9 olmuşum. Ben bundan önce hiç kilo alıp vermezdim ama şimdi 3 kilo çok geldi bana, sizlerden çogunuz kilo vermişsiniz, ilerde çok fazla şişeceğimden korkuyorum, birde sigara içiyordum onu bırakınca da kilo farkediyor diyorlar, belki o da hızlı almamı etkilemiştir. Yediklerimede hiç dikkat edemiyorum canım ne isterse yiyorum, sadece cola ve fastfood tüketmiyorum. İlk üç ay bir kilo alınmalı yazıyor ben şimdiden üçe katladımdaha önce hamilelik yaşayanlar daha iyibilir heralde, gidişatım çok mu vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?