2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa canım gözün aydın
ne çabuk öğrenmişsin darısı başımıza
en erken hani hafta öğreniliyor acaba?

cnm benimde geriden gidiyordu şimdi ilerde anlamadım gitti normalmiş.hiç takma

Amin ben 12+5 te öğrendim . 12 haftadan sonra gösterebiliyomuş . inşallah sizde yakın zamanda görürsünüz. tek öğrenen ben miyim acaba Ağustos annelerinde?
var galiba başka da
sağlıklı olsunlarda en önemlisi o tabi bide hayırlı evlat olsunlar :)

Kilo konusunda size biraz moral vereyim, ben ilk hamileligimde 18 kg aldim boyum 1.74, 62 ile kaldim 80 ile doguma gittim, ilk 3 ay surekli cikarmama rağmen 4 kilo almistim, ikinci 3 ay istahim oyle bir artti ki ayda 5 kilo aldigi bilirim ☺ ama kilolar hic de korktugum gibi uzerimde kalmadi normal dogum da 7 kilo verdim, dogumdan sonraki ilk hafta cok istahsizdim ve 7 kilo da oyle verdim, kalan 4 kiloyu vermem bi ayi bulmadi, dogumdan 15 gun sonra eski dar kotlarima girebiliyordum, ama dogumdan sonra 3. Gunden itibaren gece gunduz korse taktim tam bir ay boyunca, karnim da dumduz oldu bu sayede, doğum yapinda karin kuculmuyor cunku, en az 5 aylik hamile gibi şiş, yumusak, vicik biseye dönüşüyor, korse sart yani, benim ki cok rahatti, hatta herseyi vermeme ragmen birtek onu saklamisim ☺

Bana 2 ayri dr da her ay 1 kg dediler.ben 52 dim 1.67 boya simdi 54 oldum.yani normal birsey olmaz alman gerekiyor.bende sigarayi birakti istah acildi.ekmegini cavdar tam tahilli ya da kepekli ye ki kiloda alsak saglikli siskolar olalim:))
Önceden çok cips yerdim şimdi eksikliğini gidermek için daha az sağlıksız diye patlamış mısır yiyorum ve ekmek çok tüketmesemde öğün aralarında börek, poğaça çok tüketiyorum. Birde akşam çayları, beni asıl mahveden çayın yanına koyduklarım. Kuruyemişe çevirmeyi düşünüyorum ama tek tiksindiğim şey de kuruyemiş, paketini bile görmeye dayanamıyorum.

Amin ben 12+5 te öğrendim . 12 haftadan sonra gösterebiliyomuş . inşallah sizde yakın zamanda görürsünüz. tek öğrenen ben miyim acaba Ağustos annelerinde?

Gozunaydin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Topic'te birkac kisi daha ogrendi cinsiyetleri.
Bana da doktorum kiza benziyor dedi ama kizda bu haftalarda yanilabiliyorlarmis. O yuzden ben de hala heyecanla beklemedeyim cinsiyet icin

Ben merak ediyorum kızlar, bazen karnıma dokunup bebeğimi seviyorum canım bebeğim falan diye, bunu hissediyormudur çok merak ediyorum..

peki şimdi karnın nasıl daha doğrusu bidha hamile kalmadan karnın eskisi gibi düzgünleştimi

Korse konusunda çok haklısın ama sezeryan olacaklar için tehlikeli olabilir. belki dikişler iyice düzeldikten sonra plates falan da yapılabilir.

Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.

Bana da bugün doktor tahmin olarak soyluyorumbence erkek dedi. Ama sadece tahmin kemikyapisindan osekilde düşündüm dedi. Hayirlisi bakalim

Canim oyle bi topic acilmisti diye hatiliyorum ben bi kontrol et istersen

Cnm o bendede var ya neden acaba yol yürüdügümde ayakta kaldığımda geliyor cnm bugün dr gittim herşey yolunda dedi hatta hep küçük bebek diyordu çok şükür haftasına ulaşmış

peki şimdi karnın nasıl daha doğrusu bidha hamile kalmadan karnın eskisi gibi düzgünleştimi

Evet, tabi, eski kiloma donunce karnim dumduz olmustu, catlak kremini alt kisimlara surmemisim demek ki sadece bikini bolgemde biraz catlak oldu, bu kez daha dikkatli surmelkmeliyim, onun haricinde inan dogum yapmamis gibiydim, zaten o eskidenmis, dogurdum şiştim muhabbeti, emzirirken kilolar oyle bir gidiyor ki Allah' a sukur, bu kez hic korkmuyorum kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…