- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.761
başlıcam üşeniyorumkızlar çatlak için krem kullanan varmı şimdiden ne kullanıyorsunuz
aa canım gözün aydınHanımlar merhaba, ben geçtiğimiz cumartesi 12+5 te dr kontrolüne gittim.veeeee bebeğin cinsiyeti erkek dedi dr. çok şaşırdımm aaa bellimi dedim. kordon değilse ... :) dedi. sonra tekrar baktı erkek dedi. bi dahaki ay netleşir artık.
sağlıklı olsun bebişlerimiz. bu arada çin takvimi rus takvimi hepsine göre kız çıkıyoduçevremdeki çoğu kişide kızın olcak diyodu. hepsi yanıldı
teşekkür ederim. amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Belki dr yanılmıştırhayırlı olsun prensin inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Aminaa canım gözün aydın
ne çabuk öğrenmişsin darısı başımıza
en erken hani hafta öğreniliyor acaba?
cnm benimde geriden gidiyordu şimdi ilerde anlamadım gitti normalmiş.hiç takmakızlar bi şey daha soracağım.. bilen vardır inş..
ben doktora gittiğimde SATa göre 7+6 ydım.. ama usg 7+2 gösterdi.. arada 4 günlük bi fark vardı.. bu fark hep devam mı eder yoksa aradaki bu 4 günlük fark zamanla eşitlenir mi?(umarım anlatabilmişimdir )
var galiba başka daAminben 12+5 te öğrendim . 12 haftadan sonra gösterebiliyomuş . inşallah sizde yakın zamanda görürsünüz. tek öğrenen ben miyim acaba Ağustos annelerinde?
Önceden çok cips yerdim şimdi eksikliğini gidermek için daha az sağlıksız diye patlamış mısır yiyorum ve ekmek çok tüketmesemde öğün aralarında börek, poğaça çok tüketiyorum. Birde akşam çayları, beni asıl mahveden çayın yanına koyduklarım. Kuruyemişe çevirmeyi düşünüyorum ama tek tiksindiğim şey de kuruyemiş, paketini bile görmeye dayanamıyorum.Bana 2 ayri dr da her ay 1 kg dediler.ben 52 dim 1.67 boya simdi 54 oldum.yani normal birsey olmaz alman gerekiyor.bende sigarayi birakti istah acildi.ekmegini cavdar tam tahilli ya da kepekli ye ki kiloda alsak saglikli siskolar olalim:))
Aminben 12+5 te öğrendim . 12 haftadan sonra gösterebiliyomuş . inşallah sizde yakın zamanda görürsünüz. tek öğrenen ben miyim acaba Ağustos annelerinde?
peki şimdi karnın nasıl daha doğrusu bidha hamile kalmadan karnın eskisi gibi düzgünleştimiKilo konusunda size biraz moral vereyim, ben ilk hamileligimde 18 kg aldim boyum 1.74, 62 ile kaldim 80 ile doguma gittim, ilk 3 ay surekli cikarmama rağmen 4 kilo almistim, ikinci 3 ay istahim oyle bir artti ki ayda 5 kilo aldigi bilirim ☺ ama kilolar hic de korktugum gibi uzerimde kalmadi normal dogum da 7 kilo verdim, dogumdan sonraki ilk hafta cok istahsizdim ve 7 kilo da oyle verdim, kalan 4 kiloyu vermem bi ayi bulmadi, dogumdan 15 gun sonra eski dar kotlarima girebiliyordum, ama dogumdan sonra 3. Gunden itibaren gece gunduz korse taktim tam bir ay boyunca, karnim da dumduz oldu bu sayede, doğum yapinda karin kuculmuyor cunku, en az 5 aylik hamile gibi şiş, yumusak, vicik biseye dönüşüyor, korse sart yani, benim ki cok rahatti, hatta herseyi vermeme ragmen birtek onu saklamisim ☺
Ah canım çok sağol,korkuyorum mantar enfeksiyondan fln ... Teşekkür ederim canım içim rahatladıO akinti cok dogal bebisini saglama aliyor.bebege giden yolu tikiyorki bebis mikrop kapmasin:)su icerek vucudun bunu daha rahat yapmasini saglaman onemli
Korse konusunda çok haklısın ama sezeryan olacaklar için tehlikeli olabilir. belki dikişler iyice düzeldikten sonra plates falan da yapılabilir.Kilo konusunda size biraz moral vereyim, ben ilk hamileligimde 18 kg aldim boyum 1.74, 62 ile kaldim 80 ile doguma gittim, ilk 3 ay surekli cikarmama rağmen 4 kilo almistim, ikinci 3 ay istahim oyle bir artti ki ayda 5 kilo aldigi bilirim ☺ ama kilolar hic de korktugum gibi uzerimde kalmadi normal dogum da 7 kilo verdim, dogumdan sonraki ilk hafta cok istahsizdim ve 7 kilo da oyle verdim, kalan 4 kiloyu vermem bi ayi bulmadi, dogumdan 15 gun sonra eski dar kotlarima girebiliyordum, ama dogumdan sonra 3. Gunden itibaren gece gunduz korse taktim tam bir ay boyunca, karnim da dumduz oldu bu sayede, doğum yapinda karin kuculmuyor cunku, en az 5 aylik hamile gibi şiş, yumusak, vicik biseye dönüşüyor, korse sart yani, benim ki cok rahatti, hatta herseyi vermeme ragmen birtek onu saklamisim ☺
Bana da bugün doktor tahmin olarak soyluyorumbence erkek dedi. Ama sadece tahmin kemikyapisindan osekilde düşündüm dedi. Hayirlisi bakalimAminben 12+5 te öğrendim . 12 haftadan sonra gösterebiliyomuş . inşallah sizde yakın zamanda görürsünüz. tek öğrenen ben miyim acaba Ağustos annelerinde?
Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
Cnm o bendede var ya neden acaba yol yürüdügümde ayakta kaldığımda geliyor cnm bugün dr gittim herşey yolunda dedi hatta hep küçük bebek diyordu çok şükür haftasına ulaşmışKızlar kusura bakmayın biraz sevimsiz bi sorum vardı.bende peynir kesiği gibi bi akıntı oluyor,kokusuz,kaşıntısız,idrar da yanma da yok...ama 1 haftada 2 kez fln gördüm..su tüketimine de ağırlık veriyorum ama neden oluyor acaba,yaşayan var mı ???
peki şimdi karnın nasıl daha doğrusu bidha hamile kalmadan karnın eskisi gibi düzgünleştimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?