- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.681
çikolatayı 10dk önce yemek lazım
sağolun kızlar.. inş bende hareketlerini görürüm..Ben evden çıkarken yemeye başladım arabamiza bindim 10 dk sonra doktorun yanindaydim.doktor cinsiyeti ne bilmiyoruz ama şimdiden çok hareketli ve yaramaz dedi.çikolataya gördüm hareketi
Ahh galiba gelin kızının biraz da hizmetini görmek istiyor senede iki üç kez gorusebiliyoruz ..gorumcem sağolsun yardım ediyor :) oda lise iki ye gidiyor kucuk daha :) idare ediyoruz
Benim de ilk gittiğimde öyle dört gün geride idi bir ay sonra gittiğimde dört gün önde idi:) kafalarına göre takılıyor bebisler sıkıntı yok :)kızlar bi şey daha soracağım.. bilen vardır inş..
ben doktora gittiğimde SATa göre 7+6 ydım.. ama usg 7+2 gösterdi.. arada 4 günlük bi fark vardı.. bu fark hep devam mı eder yoksa aradaki bu 4 günlük fark zamanla eşitlenir mi?(umarım anlatabilmişimdir )
Bende oyleydim 52 kg dum 54 olmusum ki kepekli,tam tahilli yiyorum ekmei. Acikinca ara ogun ya corba ya da galeta ayran yapiorum,galeta kepekli ama.bazen midem bulaniyor ama kusacak kadar degil.Allah insallah kusan arkadaslarinkinide ttez vakitte gecirsin.benim 2 -3 gun bulandi ki kusmadim ama bittim yani kafam kalkmadiKızlar biliyorum hepiniz bulantı ile uğraşıyorsunuz ve bir çoğunuz haline şükret daha ne istiyorsun dicek ama doymak bilmiyorum ne yicemi sapıttım artık
Bende de dun oldu ama zannetmiorum bole acaip acaip bi hareket degisik biseydiKızlar benım karnım gurulduyor gibi sesler geliyor içerden karnımda aç değil anlamadım acaba bebek içerde hareket mi ediyor bu sesın anlamı ne acaba
Ay ben ne yumurta ne tavuk yiyebiliyorum tiksindim resmen Allah gunah yazmasingınaydın kızlar,
sut içebiliyor musunuz ben kokusundan fena tıksındım içemiyorum ve üzülüyorum içimediğim için
Bana da işyerinde diyolar ama zaten bugün iştahım da kapalı sabah sabah hem uykusuzum hemde patron arkamdan konuşmuş yine hemen yetiştirdiler bana. Kameradan beni izliyomuş akşama kadar oturuyomuşum bundan sonra benden sonra işe girenlerden emir alcakmışım falan. Ah etmemek için zor tutuyorum kendimi bi bebiş gelseydi de kurtulsaydım şuradandün akşam hamile kaldığımdan beri ailemiz ananem dayılar ilk kez toplandık bitane yengem aaa şimdiden böyle kilo almışsa sonu ne olur demiş kardeşime ben zayıftım ve 4 kg aldım evet ama bunu söylemesinin alemi nedir anlayamadım.hamileyim alıyorum napayım moral bozmak için birebirler kendi de hamile ve yarma gibi afedersiniz. sinir oldum ne dicemi şaşıyorum ve kendi bebek yokkende çok iri.
Darısı başımıza artık,gözünüz aydın,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsiniyi geceler kızlar.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik ve bizim aileye de bir paşa daha geliyormuş öğrendik....Çok garip olduk ailece gitmeden önce çikolata yedim yerinde duramıyordu.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.Şimdi daha cinsiyeti belli olmamış arkadaşların haberlerini dört gözle bekliyorum ve hepimizin evlatlarının sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmasını diliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.Hepinize iyi geceler...
Ne insanlar var yaa,rabbim sabır versin bu dönemde çalışmak zorunda olanlara,o stresi o kadar iyi bilirim ki,çok şükür bu dönemlerimi evde,sakin geçiriyorum,allah size de yardım etsinBana da işyerinde diyolar ama zaten bugün iştahım da kapalı sabah sabah hem uykusuzum hemde patron arkamdan konuşmuş yine hemen yetiştirdiler bana. Kameradan beni izliyomuş akşama kadar oturuyomuşum bundan sonra benden sonra işe girenlerden emir alcakmışım falan. Ah etmemek için zor tutuyorum kendimi bi bebiş gelseydi de kurtulsaydım şuradan
hyr belli olmadı içime erkek gibi doğuyor herkes yememe göre kız diyor ben de kız istiyorum ama çin takvimine göre erkeksenin belli oldumu yada tahminin ne
Ben yarım saat önce yedim.. Hareket ediyordu ama daha önce mi yemek gerekir bilemiyorum..kızlarr.. doktora gitmeden önce çikolata yenirse bebek hareketli gözüküyor demiş ya arkadaşlar..randevudan ne kadar önce yemek lazım.. haftaya bende gideceğim de merak içindeyim
bu arada saçlarını boyatan var mı ?
canım boşver Allah'a havale et ne biçim insanlar bunlar nasıl bir yer orası. Bende özelde çalışıyorum ama binlerce kez şükürler olsun. Allah yardımcınız olsunBana da işyerinde diyolar ama zaten bugün iştahım da kapalı sabah sabah hem uykusuzum hemde patron arkamdan konuşmuş yine hemen yetiştirdiler bana. Kameradan beni izliyomuş akşama kadar oturuyomuşum bundan sonra benden sonra işe girenlerden emir alcakmışım falan. Ah etmemek için zor tutuyorum kendimi bi bebiş gelseydi de kurtulsaydım şuradan
hyr belli olmadı içime erkek gibi doğuyor herkes yememe göre kız diyor ben de kız istiyorum ama çin takvimine göre erkek
13+3 te mi öğrendiniz cinsiyetini hayırlı olsun paşanız :))iyi geceler kızlar.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik ve bizim aileye de bir paşa daha geliyormuş öğrendik....Çok garip olduk ailece gitmeden önce çikolata yedim yerinde duramıyordu.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.Şimdi daha cinsiyeti belli olmamış arkadaşların haberlerini dört gözle bekliyorum ve hepimizin evlatlarının sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmasını diliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.Hepinize iyi geceler...
ewet haklıısın sağlıklı olsun tüm bebişlerimizdebenimde çin takvimine göre kız ama bence sen onlara takılma bunlar sadece eğlence amaçlı düşünsene çin takvimine göre herkes hamile kalsa isteyen istediğini doğursa dünyanın düzeni bozulur Allahtan başka kimse bilemez gönlüne göre versin rabbim
kızlar bi şey daha soracağım.. bilen vardır inş..
ben doktora gittiğimde SATa göre 7+6 ydım.. ama usg 7+2 gösterdi.. arada 4 günlük bi fark vardı.. bu fark hep devam mı eder yoksa aradaki bu 4 günlük fark zamanla eşitlenir mi?(umarım anlatabilmişimdir )
süt bile içemez oldummMerhaba kizlar cumartesi kontrolüm var benim de heyecan dorukta :)
Beslenme konusunda ise bende bu hamileligimde iyi beslenmediği m hissine kapilıyorum ama ilk aylar normal. İlk hamilelikte dr um haftada iki kere balık eğer organik tavuk bulursam haftada iki organik değilse 10 günde bir tüket demişti. Diğer günler protein ve sebze. Elbette hazır olan hersey yasak bulyon tabletler meyve suları salam sosis ilk aklıma gelenler. Herkese sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?