2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen samsunda misin hangi hastaneye gidiyorsun vajinal ultrason değil değil mi karından bakıyor

Ayneenn bende öyle yapıcam, haklarımı kullanayım ne halt ederlerse etsinler, nankörler ama Allah görür ve eninde sonunda sana hayırlı günler gösterir ben buna eminim canım.

Kızlar ben üçüncü ayımin içindeyim halen bulantim var bide hamile oldumdan beri balgamin var bazen koşuyorum lavaboua kusmuyorm balgam çıkarıyorum acaba balgam kusmayimi tetikliyo umarım midwnizi bulandirmadim

Off off vicdansızlar ya. Benim eşim işe girdiğim ilk günden beri burda çalışma diyo bana. Şimdi de çok diyo ek iş yaparım diyo. Sorun bu değil ama bi kağıt parçasına bakar çıkmak. Yılların emeği var o kadar okudum. Patronu zengin eden adamlardan biriyim ben. Ama çıkar acısı Rabbim büyük. İçini ferah tut kimsenin ahı kimsede kalmıyo çok şükür.

Beterin beteri varmış. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Senin müdür bildiğin kütük odun vb yani. Benimki yine vicdanlı o kadar yapar eder ah alır sonra pişman olur pişkin pişkin muhabbet etmeye çalışır :)))

Canım saolasın. Dertleştik rahatladık diye düşünelim gerilmeyelim buranın en iyi yanıda bu dertleşip derman arıyoruz. Bende susuyorum sabrediyorum dua ediyorum. İnşallah herşey iyi olacak.

Herkese selamlar :)
Açıkcası Temmuz topiği yerine Yanlışlıkla Ağustos'a tıklamışım yazmadan Geçmek istemedim :)
Hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikler dilerim Allahtan.
Mide bulantısı geçmemiş olanlar çok az kaldı inanın ki, 14. Hafta dediniz mi bu iş bitmiştir . Bende öyle oldu ki gerçekten çok ağır geçirmiştim sonrasında kendinizi müthiş hissedeceksiniz.
Allah'ım hepimize bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sevgiler

kızlar herkese iyi akşamlar. bugu dr a gittim. dün sabah cok az kanamam olmuştu. 13. haftadayım bu arada . dr dedıkı plasenta rahım duvarının onunde duruyor. o kanamaya eden olabılır. gerı cekılmesını beklıcez.cekılmezse normal doğum yapamazsın. sezryen de normal bi sezaryen gibi olmaz daha riskli olur bu durumda dedi. başına böyle bişey gelen var mı????

Karnım aç çoğu şey midemi bulandırıyor mutfağa girmemle çıkmam bir eşim ne istiyorsun diyor yemek düşününce de midem bulanıyor İsviçreli bilim adamları gelsin benden paradoksu öğrensin
Ah canım ben de aynı ya sağlıklı beslenmeyi geç beslenemiyorum bile birkaç gündür su da içemiyorum :-( eşim bebeğimiz için beslenmelisin diyor ama olmuyor işte :-( :-(

Canım sen samsunda misin hangi hastaneye gidiyorsun vajinal ultrason değil değil mi karından bakıyor

Evet Samsun'dayim canim. Guzel kentim benim :)
Normalde devlete gidiyorum doktorumdan da sooonnn derece memnunum Allah razi olsun ondan. Ense kalinligini da ilk olarak devlette olcturdum. Ama kan tahlili vermedim orda. Ardindan da Medical Park'ta kan ornegi de vererek tam test yaptirdim.
Vajinal usg normal sartlarda kullanilmiyor ikili testte. Eger bebegin pozisyonu karindan usg'de gerekli veriyi vermeye musait degilse vajinal bakiliyor. Velhasil benimki devlette de ozelde de karindan olculdu.

Güz
Güzel ötesi memleketim bende samsundayım ben Medicana ya gidiyorum tolga beye çalışıyorum hafta içi imkan yok başta Medicalpark a gitmiştim sonra Medicana ya döndüm benimde cumartesi teyzesi bakalım hayırlısı inş

Bebegimle birlikte memnun olduk hemsomcum o kadar keyifli bisey ki o goruntu,muazzam anlatamam. Insallahh hayirli,guzel haberler alirsin da bize de mutlu mutlu duyurursun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…