- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.541
Canım sen samsunda misin hangi hastaneye gidiyorsun vajinal ultrason değil değil mi karından bakıyorIstanbul sartlarini gordukce yasadigim yere sukrediyorum :)
canim ikili test icin usg ile ense kalinligi,plesentanim yeri ve burun kemigine bakiliyor. Ardindan anneden kan tahlili aliniyor. Usg olcumu ve kan tahlili birlikte degerlendirilip bir risk tayini yapiliyor.
Ayneenn bende öyle yapıcam, haklarımı kullanayım ne halt ederlerse etsinler, nankörler ama Allah görür ve eninde sonunda sana hayırlı günler gösterir ben buna eminim canım.Evet özel sektördeyim. Zor günler geçirdim belli bi noktaya geldim sonra ne olduysa iki günde sıfıra indim dediğin gibi Bebeğimi düşünüyorum çoğu olayda. Allaha havale ettim artık. Yine mail yazıp çizmiş benim hamile olduğumu yoksayıyo resmen. Günde 7.5 saat hakkım yok ve hamile olduğumu için yapamıyacağım işler var ama bunları hiç düşünmüyo. Aman ya en kötü bebeğim i doğurup tüm izinleri kullanıp çıkarım.
Off off vicdansızlar ya. Benim eşim işe girdiğim ilk günden beri burda çalışma diyo bana. Şimdi de çok diyo ek iş yaparım diyo. Sorun bu değil ama bi kağıt parçasına bakar çıkmak. Yılların emeği var o kadar okudum. Patronu zengin eden adamlardan biriyim ben. Ama çıkar acısı Rabbim büyük. İçini ferah tut kimsenin ahı kimsede kalmıyo çok şükür.Ccnım dün başıma geleni bilsen inan benim yaşadığım acıyı müdür geçen hafta söylediği şeyi yaptım 3 kişiye söyledi odasında dediğini yaptım ben öyle demedim dedi o kişilerde evet demedi dedi. dün bayılıyordum akşamı nasıl ettim bilemedim insanlar o yokken dedi diyip o varken demedi dediler filmelerde görürüz ya aynen onu yaşadım. ve 6 ya 5 kala telefon açıyor hataq yaptın bidaha diyor bi bakıyorum müşteriye dikkate almayın onu dğrusunu yarın atıcam diyor başka bir müşteriye. acımak yok yeminler ettim yok demedim diyoreşim öldürücekti zor tutdum akşam fenalaşmışım eve gidince bebeğe bişey olcak diye ödüm patladı eşimde sağlığın gidicekse çık evi satarız napalım dedi dahada canım yandı beddua ettim ses kaydı olsaydı keşke dedim
Beterin beteri varmış. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Senin müdür bildiğin kütük odun vb yani. Benimki yine vicdanlı o kadar yapar eder ah alır sonra pişman olur pişkin pişkin muhabbet etmeye çalışır :)))ve bu adam bana 4 yıldır hiç bir işe yaramıyormuşum gibi davranıyor anlatsam delirirsin sabır taşıymışım.tek başıma tüm işleri yapıyorum odasına çağırıyor biraz daha işe ver kendini diyor delirmemek elde değil ya.milletin içinde laf sokuyor sus ya tamam diyor gidiyor.durun dinleyin diyosun kapı duvar gülermisin ağlarmısın.
Canım saolasın. Dertleştik rahatladık diye düşünelim gerilmeyelimaminnn canım benimda 6 ay oldu aynıyızmobbing araştırdım kesin zaten ama kabul asla etmiyorlar ne yönetim ediyor nede o. ev olmasa mobbing dicektim zate davacı olcaktım.ahh ahhh her türlü sömürü. kurtulamıyorumda nedendir bilmem burda hiç anlatmıcaktım kimseyide germek istemiyorum şimdi arkadaş kötü oldum diyince ona teselli anlattım yoksa alıştım ben susmaya artık anlatsamda rahatlamıyorum çünki RABBİM çok büyük elbet bildiği var bugünlerimizi aratmasın inşallah.
Ah canım ben de aynı ya sağlıklı beslenmeyi geç beslenemiyorum bile birkaç gündür su da içemiyorum :-( eşim bebeğimiz için beslenmelisin diyor ama olmuyor işte :-( :-(Karnım aç çoğu şey midemi bulandırıyor mutfağa girmemle çıkmam bir eşim ne istiyorsun diyor yemek düşününce de midem bulanıyor İsviçreli bilim adamları gelsin benden paradoksu öğrensin
Canım sen samsunda misin hangi hastaneye gidiyorsun vajinal ultrason değil değil mi karından bakıyor
kuzular sizce biberon ısıtıcılara gerek varmı?çalışan süt sağmayı düşünen anne olacağım inş. sütüm olursa.
eskişehirdeyz cnm acıbademe gidiyorm.nerede oturuyorsun tatlım vee Istanbul kucukcekmece tarafinda isen hastane :)
eskişehirdeyz cnm acıbademe gidiyorm.
Güzel ötesi memleketimEvet Samsun'dayim canim. Guzel kentim benim :)
Normalde devlete gidiyorum doktorumdan da sooonnn derece memnunum Allah razi olsun ondan. Ense kalinligini da ilk olarak devlette olcturdum. Ama kan tahlili vermedim orda. Ardindan da Medical Park'ta kan ornegi de vererek tam test yaptirdim.
Vajinal usg normal sartlarda kullanilmiyor ikili testte. Eger bebegin pozisyonu karindan usg'de gerekli veriyi vermeye musait degilse vajinal bakiliyor. Velhasil benimki devlette de ozelde de karindan olculdu.
Hayırli haberler alirsin inşaallah canim bebişlerindenSlm kızlar bebişlerimizi gördüm bugün hftya cmts ikili test var 46 tl miş inş güzel cikar sonucum
Canım çocuğa bişi olmuyor merak etme ALLAH koruyor onu sen kendine bak acıkmıyorsan takmaAh canım ben de aynı ya sağlıklı beslenmeyi geç beslenemiyorum bile birkaç gündür su da içemiyorum :-( eşim bebeğimiz için beslenmelisin diyor ama olmuyor işte :-( :-(
Mama ve biberon isiticilar var ikisi bir arada ben ondan almai dusunuorum.pratik birseykuzular sizce biberon ısıtıcılara gerek varmı?çalışan süt sağmayı düşünen anne olacağım inş. sütüm olursa.
amin inş cnm eskdeyiz acıbademde ceren hanıma gidiyormHayırli haberler alirsin inşaallah canim bebişlerindensen eskişehirdeydin galiba hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun
Güz
Güzel ötesi memleketimbende samsundayım ben Medicana ya gidiyorum tolga beye çalışıyorum hafta içi imkan yok başta Medicalpark a gitmiştim sonra Medicana ya döndüm benimde cumartesi teyzesi bakalım hayırlısı inş
Sagol canim bende doktor ve hastane arayışındayim simdi devlete gidiyorum bakalim neye karar vereceğimamin inş cnm eskdeyiz acıbademde ceren hanıma gidiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?