- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.621
çatlak kremine doğuma yakın başlamıştım hiç sıkıntı yaşamadım. mustela marka.
bebek arabasını da biz 5 sene evvel 900 tl ye almıştık ama hiç o kadar iyi bi şeye gerek yokmuş. bebeconfort marka. bi de bence bebek arabasında kesinlıkle dikat etmek gereken tutma yeri bir kulplu olmalı iki kulplu olunca bebek biraz buyuyp kucak istediğinde hem bebeği taşıyıp hem arabayı sürmek çok zor oluyo. arabayı hangi kolundan itiriyosan öbür tarafa dönüyo araba. bi de bence bebeğin önünde masası olması gerekiyo. gezerken bebeğin önüne çubuk krakerleri koyabiliyorsun. suluğunu falan koyabiliyorsun. benim arabamda bunlar yoktu çok eksikliğini hissettim. hatta arabayı satmak istedim ama eşim kıyamadı çok para verdik die :)
Mesela bebe bakım eşyaları bezler falan....olumlu şeyler düşünelim azıcıkhahha :) cnm hissetmiyordum 4 haftadır buda normal hissetmek kadar tabiki kendimizi belkide hissedince ii hissediyoruz ama burda 860 sayfaya bulanıyo bulanıo demek bıktırmıyormu senceşöyle iki dakka başka havadisler okudum ufkum açıldı bizim burayıda seviyorum aboneyim sürekli istiyorum bu grup da faydalı konuşsun mesela bebek arabası
Maşallah canım bebişimizekızlar dün bebeğimi gördük bu gün 10 haftalık oldu bi görseniz kolları bacaklarıı kıpır kıpıronu bize veren rabbime şükürler olsun doktor bile maşallah nasıl hareketli dedii
Bnmde dün cok fenaydi gece ne yediysem bişi kalmadi içimde ama sbh cok ii uyandm snr bulanti baslasi öğleden sonra ne doğru düzgün aciktim ne bulantı Sağol cnm içim rahatladıBen bulantıdan mahvolmuştum bir haftadır, iki gündür hiç yok.. Bugün gördüm bebeğimi, takılma buna, vücut arada dinlenmeye çekiliyor bence:) Benim 2 gün gidip geri başlıyor mesela
Mesela bebe bakım eşyaları bezler falan....olumlu şeyler düşünelim azıcık
Bayagi masraflı desene bu isGÖĞÜS UCU KREMİDE LANSİNOH DİYE BİR İLAÇ KAÇ KİŞİ TAVSİYE ETMİŞ HARİKAYMIŞ. SAĞMA POMPASODA AVENTS ARKDŞ KULLANIODU BURDA ÇOK MEMNUN BNCEDE İYİDİR AMA ÇOK PAHALILAR YAATEŞ ÖLÇER BİLE PAHALI TELSİZ İSTİYORUM PAHALI BEN ZATEN ODA YAPMICAM YATAK DOLAP BEYAZ ALCAM OKADAR BİDE BÜYÜK OLARAK BEBEK ARABASI GERİYE KALAN ŞEYLERİDE ÇOK İHTİYAÇ OLANLARI ALCAM ONLARIDA İYİ MARKA ALIRIM AMA İİ TUTUCAK GİBİ GÖRÜNÜYOR MASRAFLAR
Kanlı falan değilse hiç endişelenme canım ne olacak, vücut ne yapsın gebelikle tanıştı:) İçin rahat etsin doktora sor yine..Ya normalde hiç olmamış ti o yüzden tedirgin oldum dışarı çıkmıştım sanırım soğuktan oldu
Şekerim niye kızsınlar ki sana?herkesin morale ihtiyacı var.arada karamsarlığa düşüyoruz sonra kucağımızdayken hayal ediyoruz uçup gidiyor karamsarlık...Tabi tabi bol bol dua.şahsen bebek eşyalarını araştırmaya başlayınca daha bir hamileliğimin farkına vardım.tavsiye ederim.AYNEN CANIM AYNEN BANA KIZMAMIŞ KİMSE SEVİNDİM İSTİYORUMKİ HEPİMİZ 10 HAFTAYA YAKIN OLDUK ARTIK İYİ ŞEYLER PAYLAŞALIM. NE BİLİYORSAK PAYLAŞALIM HEM KÖTÜ SÜREÇLERİ ATLATIRIZ SAĞLIKLI OLDUKLARI SÜRECE BOŞVERİN HERŞEYİ
ben öyle diye hatırlıyorum ama internetten insan anatomisi diye aratır bakarsan daha net olur.Yani vajina kısmı öyle mi?
Şekerim niye kızsınlar ki sana?herkesin morale ihtiyacı var.arada karamsarlığa düşüyoruz sonra kucağımızdayken hayal ediyoruz uçup gidiyor karamsarlık...Tabi tabi bol bol dua.şahsen bebek eşyalarını araştırmaya başlayınca daha bir hamileliğimin farkına vardım.tavsiye ederim.
GÖĞÜS UCU KREMİDE LANSİNOH DİYE BİR İLAÇ KAÇ KİŞİ TAVSİYE ETMİŞ HARİKAYMIŞ. SAĞMA POMPASODA AVENTS ARKDŞ KULLANIODU BURDA ÇOK MEMNUN BNCEDE İYİDİR AMA ÇOK PAHALILAR YAATEŞ ÖLÇER BİLE PAHALI TELSİZ İSTİYORUM PAHALI BEN ZATEN ODA YAPMICAM YATAK DOLAP BEYAZ ALCAM OKADAR BİDE BÜYÜK OLARAK BEBEK ARABASI GERİYE KALAN ŞEYLERİDE ÇOK İHTİYAÇ OLANLARI ALCAM ONLARIDA İYİ MARKA ALIRIM AMA İİ TUTUCAK GİBİ GÖRÜNÜYOR MASRAFLAR
EVET CNIM ONLAR TAVSİYE EDİLİYOR ZATEN FİYATLARIDA GÜZEL :) BEN İLK OLDUĞUNDAN ÇOK MASRF OLCAK. İŞTE SİZİN GİBİ TECRUBELİLER BAŞLASIN KONUŞMAYAYaşasın bizde hepsi var masrafımız yok denecek kadar azinşallah cinsiyet değişik olur da yeni kıyafetler alırım en azından :)
Bu arada avent göğüs pompası ve braun kulaktan ateş ölçerden çok memnundum, tavsiye ederim
AYNEN ÖYLE CANIM ÖYLE KOMPLE BEBEK ODALARINA ABARTMAYA GEREK YOK BENCE HERŞEYDEN AZ İYİSİ GÜZELİ OLSUN YETER.Bayagi masraflı desene bu is
Evet canımm şükürler olsun :)çok şükür halimize. hamile olmayı çok seviyorum ben. hele 7-7.5 aylıkken çok güzel oluyor. büyük lutuf
peki beşiği nasıl almayı planlıyorsun büyüyenlerden mi yoksa normal beşik mi?AYNEN ÖYLE CANIM ÖYLE KOMPLE BEBEK ODALARINA ABARTMAYA GEREK YOK BENCE HERŞEYDEN AZ İYİSİ GÜZELİ OLSUN YETER.
Ben Varım. Bugün 7+0 canım. Senin?Kızlar mide bulantısı olmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?