2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HARİKA BİLGİ OLMUŞ CANIM İŞTE BÖYLE KONUŞALIM YA BEN CASUAL CADİLLAC İSTİYORUM YA VİDEOSUNUDA İZLEDİM HARİKA GÖRÜNÜYOR. 699-799 FİYATI BU ARALIKTA. BEN ÇATLARIM DİYE ÇOK KORKUYORUM BEKARKEN 2-3 KG DE ÇATLADI KALÇAM DEMEKKİ BEN ÇATLARIM DİYORUM

Aynen kızlar katılıyorum size ben kendimde var sanıyordum efam ama herkezde var demekki annelik duygusu işte çok şükür her an dr gidip görmek şükretmek istiyorum ama birazda olumlu düşünelim rabbim ne eklerse güzel eyler allahın izniyle bebeklerimizi sağlıklı kucamiza almayı nasip eder yaradanımız
ben bi dua duydum iki rekat namaz kalıyormuşsın 152 tespih inşirah duasını okumakmışsın rabbim bütün dileklerimizi kortuklarimizin uzağında tutuyormus sizde yapın kızlar bebislerimize sağlık diliyelim inşallah rabbim duyar sesimizi

Mesela bebe bakım eşyaları bezler falan....olumlu şeyler düşünelim azıcık

GÖĞÜS UCU KREMİDE LANSİNOH DİYE BİR İLAÇ KAÇ KİŞİ TAVSİYE ETMİŞ HARİKAYMIŞ. SAĞMA POMPASODA AVENTS ARKDŞ KULLANIODU BURDA ÇOK MEMNUN BNCEDE İYİDİR AMA ÇOK PAHALILAR YA ATEŞ ÖLÇER BİLE PAHALI TELSİZ İSTİYORUM PAHALI BEN ZATEN ODA YAPMICAM YATAK DOLAP BEYAZ ALCAM OKADAR BİDE BÜYÜK OLARAK BEBEK ARABASI GERİYE KALAN ŞEYLERİDE ÇOK İHTİYAÇ OLANLARI ALCAM ONLARIDA İYİ MARKA ALIRIM AMA İİ TUTUCAK GİBİ GÖRÜNÜYOR MASRAFLAR

kızlar dün bebeğimi gördük bu gün 10 haftalık oldu bi görseniz kolları bacaklarıı kıpır kıpır onu bize veren rabbime şükürler olsun doktor bile maşallah nasıl hareketli dedii
Maşallah canım bebişimize Ben de Cumartesi gidicem kontrole inş ben de hareketlerini görürüm

Ben bulantıdan mahvolmuştum bir haftadır, iki gündür hiç yok.. Bugün gördüm bebeğimi, takılma buna, vücut arada dinlenmeye çekiliyor bence:) Benim 2 gün gidip geri başlıyor mesela
Bnmde dün cok fenaydi gece ne yediysem bişi kalmadi içimde ama sbh cok ii uyandm snr bulanti baslasi öğleden sonra ne doğru düzgün aciktim ne bulantı Sağol cnm içim rahatladı

Mesela bebe bakım eşyaları bezler falan....olumlu şeyler düşünelim azıcık

AYNEN CANIM AYNEN BANA KIZMAMIŞ KİMSE SEVİNDİM İSTİYORUMKİ HEPİMİZ 10 HAFTAYA YAKIN OLDUK ARTIK İYİ ŞEYLER PAYLAŞALIM. NE BİLİYORSAK PAYLAŞALIM HEM KÖTÜ SÜREÇLERİ ATLATIRIZ SAĞLIKLI OLDUKLARI SÜRECE BOŞVERİN HERŞEYİ

Merhabalar,

Ben de kısmetse Ağustor annesi olacağım, merak ettiğim bir konu var doktorumun önerisiyler decavit e başladım ama aynı anda hem balık yağı hapı içiyorum hem de folik asit ama nedense beni bu durum biraz rahatsız etmeye başladı acaba fazla mı yükleniyorum diye aynı durumda olan var mı ? 3 hap fazla mı acaba ?

Bayagi masraflı desene bu is

Ya normalde hiç olmamış ti o yüzden tedirgin oldum dışarı çıkmıştım sanırım soğuktan oldu
Kanlı falan değilse hiç endişelenme canım ne olacak, vücut ne yapsın gebelikle tanıştı:) İçin rahat etsin doktora sor yine..

Şekerim niye kızsınlar ki sana?herkesin morale ihtiyacı var.arada karamsarlığa düşüyoruz sonra kucağımızdayken hayal ediyoruz uçup gidiyor karamsarlık...Tabi tabi bol bol dua.şahsen bebek eşyalarını araştırmaya başlayınca daha bir hamileliğimin farkına vardım.tavsiye ederim.

EVET BEBEKLE İLGİLİ ARAŞTIRDIKÇA HARİKA OLUYOR MESELA OKUDUĞUMUZ İLERDEDE BAKIMIYLA İLGİLİ NE OKUYORSAK PAYLAŞALIM.BİŞEY LER ÖĞRENİRİZ HEM BURASI VERİMLİ HALE GELİR.

Yaşasın bizde hepsi var masrafımız yok denecek kadar az inşallah cinsiyet değişik olur da yeni kıyafetler alırım en azından :)

Bu arada avent göğüs pompası ve braun kulaktan ateş ölçerden çok memnundum, tavsiye ederim

EVET CNIM ONLAR TAVSİYE EDİLİYOR ZATEN FİYATLARIDA GÜZEL :) BEN İLK OLDUĞUNDAN ÇOK MASRF OLCAK. İŞTE SİZİN GİBİ TECRUBELİLER BAŞLASIN KONUŞMAYA

3-4 YAŞINA KADAR YATABİLECEĞİ BYAZ ÇITALILAR OLUYOR YA HANİ BÜYÜMEYEN AMA YATA ODASINA DA SIĞACAK KADAR ONLARDAN ALICAM OKADAR.Bİ BÜYÜK YATAK BİRDE YANMDA YATSIN DİYE YATAK ALMICAM YANİ.4 YIL BENİ İDARE ETSİN YETER SONRA GÜZEL BİŞELER OLUR
SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…