- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.501
Canım hayırlısı tabii, sağlıklı olsunlar yeterDediğin belirtilerin hepsi ilk gebeliğimde bende vardı. Acayip çirkinleşmiştim, yüzüm sivilce doluydu çok asabiydim. Ama oğlum oldu. Kısmet tabi ama belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor.
Günaydın kızlar..
Dün acile gittim minnacık bir kahvemsi akıntı için, tabi iki gündürde kasık ağrım vardı, anormal gelmemişti kasuk ağrısı ama önemliymiş
Düşük tehlikem var, tam ne güzel gidiyo hamileliğim diye düşünüyordum, yanılmışım..
Progestan ilaç verdiler, çok korkuyorum, bana dua eder misniz? Buna çok ihtiyacım var
Gunaydin canim sagda ve solda oluyor yumurtalik olan yerlerdeKızlar sorması ayıp bu kasık tam olarak neresi oluyor?
Yani nasıl anlatsam benim vajina kısmımda ağrı oluyor, yumurtalık kısmında değil, her ikiside kasık mı sayılıyor, bugün doktora soracağım ama çok merak ediyorum
YAPMA CANM EV İŞİ BOŞVER BEL AĞRISI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM RAHİM BÜYÜYOR BAŞKA DEĞİŞİKLİKLER KAN GİBİ MESELA ONLARI ÖNEMSE.TAKMA İŞ YAPMA BNCE
Benimkide yemek yapmaz
Ben iki hafta once aldim temizlife kadin. Haftasonuda esim supurge tuttu sildi ben toz aldim. Annelwrimiz sagolsun benimkide gelirim tenizlige fln diyoda kıyamıyorum ben. Cocuk dogunca o bakacak zaten simdiden yormayayim :)
SANA DOKTOR TAM KAÇ GÜNLÜK HAMİLESİN DEDİ ACABA BENDEN ÖNCEMİSİN BANA 14 ŞUBATTA BELLİ OLMAZ DEDİ SİNİR OLDUM
lajoie iki gündür içimde sıkıntı vardı zatenCanım hayırlısı tabii, sağlıklı olsunlar yeterKız-erkek hiç farketmez, evlat sonuçta Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu...
Canım çok geçmiş olsunGeçen gün de konuşmuştuk seninle hatta güzel düşün demiştim, şimdi çok daha güzel düşün ki sonu güzel olsun. Umarım sağlıkla atlatıcaksınız bu günleri Dualarım sizinle
Kızlar günaydın herkese
Lütfen ev işlerini biraz eşlerinizle paylaşın, hatta çoğunluğu onlara verin. Sonuçta ortak bi hayat yaşıyoruz ve onlarda yardımcı olup ödün vermek zorundalar.
Ben evde şuan hiç iş yapmıyorum diyebilirim, gerçekten eşime her konuda minnettarım ki bu paylaşımımız daha bebekten önce başlamıştı.Allah bin kere razı olsun...
Hımm.. yani vajina kısmında ki kemiğin oaradki ağrı ne olabilir bir fikrin var mıGunaydin canim sagda ve solda oluyor yumurtalik olan yerlerde
Günaydın size tavsiyem ekşi ve tuzlu yemeniz. Tam zamanı bol limonlu ıhlamur ve turşu ben yiyorum bulandı hiç yaşamadım. Birde yere eğilince hafif oluyor ayakkabı falan giyerken dikkat edinGunaydin guzel anneler benim bulantim geri dondu gecmemis sizler nasilsiniz
Yapmıycam canım sağolsun annem ben gelirim dedi. Hem bel hem kasık ağrısı tehlikeli sakın yapma dedi. Uzattım ayaklarımı oturuyorum.
Ben de kıyamıyorum ama çocuğuma zaten annem bakıyor, yarın gelip senin evinde bakarım ben toparlarım dedi. Çok derin yaptırmam zaten temizliğe kadın gelcek ya. İdare ederiz artık :)
Bana geçen salı 15 ağustosta doğum, bebek son adetinle uyumlu görünüyor dedi. Son adetim 8 kasım. Bu durumda şimdi 9+4 günlük oluyorum canım. Senin son adetin ne zamandı?
Valla canım bizim seneler sonra tüp bebek yöntemi ile olduğu için bu aylar ilişki mi cıısss korkuyoz bişi olur diye sabrediyoruz bebişimiz içinAminn canım, hepimize sağlık versin Rabbim, bebeklerimzile imtahan etmesin Allah'ım..
İlişki olmuştu geçen gün etkisi varmıdır bilmiyorum ama sizlerde dikkat edin bence, acilde ki doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi. Kendi doktorumda haftada bir normal demişti, kime inanacaksak
Benimde dün oldu ve progestan hap verdi aynı durumdayız çok minnacıktı leke..kızlar merhaba bendende hafta sonu bir iki damla koyu kahve leke geldi dr progestana başladı benim durumunda olan var mı
al benden de o kadar hemen hemen hiçbir işe elimi sürmüyorum zaten eşim sürdürtmüyo biz senelerdir bu bebişi bekliyoz diyo temizliği yemeği herşeyi o yapıyo ben işe gidiyorum akşamları da mümkün olduğunca uzanıyorum Rabbim hamileliğimizin sağlıkla devam etmesni nasip etsin inşallahGünaydın herkesleree..sağlıklı mutlu bir gün olması dileği ile:) Rabbim inşallah hayir li doğumlar yapmayı hepimize nasib eder ...bebeklerimiz sagliklica sıkı sıkı tutunur bize inşallah .şahsen ben deli.gibi ev işi yapardım eşim fazlası ile dağınık beni deli eder ama hamile olduğumdan beri yapmıyorum çok nadir yapıyorum.ve yatıyorum yani fırsatı olanlar bu dönemde kendinizi yormayın bence .inşallah tevekkül ettikten sonrası Allaha kalmıştır .... :)
Benim hiç umrumda değil ilişki ama eşimi düşündüm, ama bu bana ders oldu bebek öncelik..Valla canım bizim seneler sonra tüp bebek yöntemi ile olduğu için bu aylar ilişki mi cıısss korkuyoz bişi olur diye sabrediyoruz bebişimiz için
Bende de oluyor canim adetken sanci oluyordu bugunde oldu hatta usutuyoruz galiba ondandirHımm.. yani vajina kısmında ki kemiğin oaradki ağrı ne olabilir bir fikrin var mıBen adetkende olurdu bazen, sizde olmadı mı hiç anlatabildim dimi..
Tesekkur ederim canim korkumdan hic tatli bisey yiyemiyorum hep eksi tuzlu yiyorum yinede oluyor bulantiGünaydın size tavsiyem ekşi ve tuzlu yemeniz. Tam zamanı bol limonlu ıhlamur ve turşu ben yiyorum bulandı hiç yaşamadım. Birde yere eğilince hafif oluyor ayakkabı falan giyerken dikkat edin
11 yıldır bekliyoruz canım hatta 11,5 oldu:) çok zordu ama inan şu anki mutluluğumuz unutturuyo o günleri: ne yapalım kaderde beklemek varmış. Amin canım Allahım hayırlı sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin anne baba olduğumuz günleri göstersin inşallahBenim hiç umrumda değil ilişki ama eşimi düşündüm, ama bu bana ders oldu bebek öncelik..
Bu arada kaç yıldır bekliyordun bilmiyorum ama inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine, eminim çok zordur o tedavile ve yıllar süren bekleyiş..
Rabbim bebeğinle imtahan etmesin, hayırlarla imtahan etsin senide, hepimizi de..
Amin amin ..:)al benden de o kadar hemen hemen hiçbir işe elimi sürmüyorum zaten eşim sürdürtmüyo biz senelerdir bu bebişi bekliyoz diyo temizliği yemeği herşeyi o yapıyo ben işe gidiyorum akşamları da mümkün olduğunca uzanıyorum Rabbim hamileliğimizin sağlıkla devam etmesni nasip etsin inşallah
KUZUM BENCE KIZMA BANA SEN DAHA TECRÜBELİSİN GERÇİ BENCE 7 ŞUBATTA SENİNKİDE BELLİ OLMAZ BEN SENDEN 2 GÜN ÖNCEYİM GERÇİ YUMURTLAMAYA GÖREDE DEĞİŞİYORDA YİNEDE İKİMİZDE KESİN ŞUBAT SONUNU BULURUZ. GEÇEN TANIDIĞIM DOKTORA GİTTİ ERKEK DEMİŞ ŞİMDİ GİTTİ KIZ DEMİŞ. HALAMIN KIZI ERKEK BİLİYORDU KIZZ DOĞURDUBana 7 şubat gibi gel cinsiyet belli olur dedi canım. Ama ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı 13. Haftada erkek gibi duruyor ama hazırlık yapma demişti, 16. Haftada kesin erkek artık hazırlık yapabilirsin demişti. Yine öyle tahmini söyleyecek herhalde. Bakalım yine konuşuruz zaten belli olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?