- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.301
Evet cnm aynen öyle de ya bu dr ndn beni korkuttu içerde cok şükür kanama yok hatta jel kullanmasam bu akintida olmicak gibi ama bilemedmYapma bosver minnaklarin iyi olsun buyusunler sonra yaparsin
devlete gidiyorum şuan devlette bedavaymış canım.Özele mi gidiyorsun normalde, bende devlette yaptırmayı düşünüyıorum, napalım çok pahalı.. 3lü 170 lira falanmış, zaten kesin sonuçta yok..
Cok guzel bebeginin kalp sesini duyŞuan bi problem yok Allah'a çok şükür yarında doktora gidicem inş kalp atışını duymaya gittiğim zaman sorcam teşekkr ederim canım içim rahatladı
Bulantilarin kesildiyse kendini yemeye zorlamalisin oyle olmaz artik cocugun kanindan daha fazla kordonundan beslenmeye baslicakKızlar benim bulantım yok ama iştahım da yok nasıl desem akşam yemeğim yarım elma kahvaltım 1 bardak süt 1 dilim ekmek acıkmıyorum geçer mi bu durum
Ins duyar mutluluguna mutluk katarsin yazacaktim teknoloji kurbani olmusumŞuan bi problem yok Allah'a çok şükür yarında doktora gidicem inş kalp atışını duymaya gittiğim zaman sorcam teşekkr ederim canım içim rahatladı
Vuaaahhh cok guzel olmus yaaaa nasil yapiliyo bende ormek istedimMerhaba güzel annisler :) ilk patik deneyimimiz nasıl olmuş:) üzerine pon pon mu yapsam ne yapsam düşünmekteyim daha :)Eki Görüntüle 1371337
eline sağlık canım çok güzel olmuş içine mi doğdu maviş maviş :)Merhaba güzel annisler :) ilk patik deneyimimiz nasıl olmuş:) üzerine pon pon mu yapsam ne yapsam düşünmekteyim daha :)Eki Görüntüle 1371337
Net den baktim yapılış asamsi var :)atayım hemenVuaaahhh cok guzel olmus yaaaa nasil yapiliyo bende ormek istedimama becerebilirmiyim bilmiyorum
İÇİME öyle doğuyor ama turkuaz kızlara da olur dedim ikisini düşünerek ten :)eline sağlık canım çok güzel olmuş içine mi doğdu maviş maviş :)
ben hiç beceremem ya
İnşallah zararı olmaz alayımmı ne diyorsun ?Zofran piyasada bulursan 2 kutu al ben koca Ankara da 1 tane bulabildim
Yaaa mutlu olurum gercektenNet den baktim yapılış asamsi var :)atayım hemen
canım sonuçta doktorun önermiş iç ilerlemesinKIZLAR DOKTOR BANA İDRARINDA AZ İLTİHAP VAR DEDİ BİR İÇİMLİK BİR TOZ İLAÇ İLAÇ VERDİ. ÜSTÜNDE HAMİLEYKEN DOKTORA DANIŞIN İÇİLMEMELİDİR DİYO.NAPCAMI BİLEMEDİM İÇSEM Mİ İÇMESEMMİ?BİDE ANNENİN CİDDİ SORUNU OLDUĞUNDA ALINABİLİR DAHA DA İLERLEMESİN DİYE DİYO PROSPEKTÜSÜNDE.
canım sonuçta doktorun önermiş iç ilerlemesin
elbette canım biz doz demiş zatenYA İLK BU AYLARDA SANA İLAÇ VEREMEM DİKKAT ET SİSTİT ENFEKSİYON FALAN DEDİ. SONRA BİDAHA SONUÇLARA BAKINCA AZ İLTİHABIN VAR İÇ Bİ DOZ DEDİ. SANIRIM ANTİBİYOTİK DOKTOR ELBET BİLİYORDUR DEĞİLMİ YANİ YOKSA NEDEN VERSİN.
Evett Çok güzel modeller var :) kolaylari orebiliyorum ancak :))bende bunu beğeniyorum
Paylaştım yukarıda canım eğer başlayacak olursan söylerim kaç ilmek filan yapılışı çok pratik bir şey :)Yaaa mutlu olurum gercekten
Bende nur topuma kendi elimle bisiler yapmak istiyorum cok amator olsam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?