2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neden onermedi ki. Saglik acisindan bir sıkıntımi var canim. Bazi doktorlar hemen sezeryana aliyorlar. Benim rahim agzi kapakciklarim tersti ben yinede normal yaptim ebe bile iyi cesaret etmisin dedi .:)
Annem beni ve katdeşimi doğururken çok kötü olmuş, ebeler hazırlıklı olun eşiniz kötü diye uyarmışlar babamı. Baba tarafımda da durumlar kötü, halam doğumda bebeği çıkaramadığı için vakumla almak durumunda kalmışlar, bu sırada bebek kafadan darbe almış ve özür durumu var. Kardeşimin muaynesindede çatısının çok dar olduğunu söylemişti ayrıca doktoru. Birde anne tarafımda da baba tarafımda da bebekler hep 4 kilo civarı doğuyor.
İkiside korkunç bana göre hatta epidurel bile olamam ben direk genel anestezi :) epidurele de burda meşhur bir doktor var tanıdık bel fıtığı sebebi diyor. Herkes farklı yorumluyor sanırım doktorumuz ne derse ona kanacağız.
Senin de ilk bebeğin mi?

Insallah canim. Bu sefer hersey yolunda gider insallah. Arkadasim bulent beyde dogum yapti. Cok memnundu.
Benim bir oglum var buda ikinci olacak nasipse.
Allah bağışlasın canım. İnşallah herşey güzel olur bu sefer. Bende güveniyorum doktoruma bide başından beri beni biliyo o yüzden de her seferinde sil baştan olmuyo.

Arkadaslar peki aranizda miyomla gebelik geciren var mi ? Bnm miyomum var zaman zaman cok endişeleniyorum. ..

Isyerinden izin aldim tipi var eve erken gideyim derken gene dustum ya o ksdar dikkst etmeme ragmen sen 11 yil bekle tutsun tup bebegin kar yuzunden karnimdaki bebegine allah korusun sahip cikamazsam ya offff dua ediyorum ALlah rizasi icin birileri daha dua etsin bana bebegime bisi olmasin ya

Allah bebeğini ve seni korusunn canımm ya dün de düştün demii

Kuzum korkma rabbim evladını seni korusun inş olmadı rapor falan al biraz dinlen

inşallah duyarsın canım. ayyy nasıl heyecanlandım anlatamam, seninle muhtemel doğum tarihimizde aynı, sen duyarsan bende duyarım demek gibi birşey oluyor bu merak ederim dr dan gelince haber ver olur mu

ŞuAn hastanedeyim bulantı için serum takıldı zor yazıyorum.. Kalp atışları duydum çok şükür..gümbür gümbür..

Kızlar Merhaba bişe soracağım benim bu aralar karın ağrım ve bel ağrım var neden olabilir ara ara geliyor bazende kasiklarim ağrıyor

Canım endişelenme hiçbir şey olmaz inşallah ...Dualarım seninle.
Sevgiler

İnşallah bebişine hiç bir şey olmaz, Raabim yanınızda olsun hep, Sağlıkla kucağına alacağın günleri görürsün inşallah..
Bu arada sen ikinci kattan bile düşssen Raabbim izin vermediği sürece asla bir şey olmaz.

ŞuAn hastanedeyim bulantı için serum takıldı zor yazıyorum.. Kalp atışları duydum çok şükür..gümbür gümbür..
geçmiş olsun canım inşallah bulantıların biran evvel geçer. gözünaydın o muhteşem sesi duyabildin demekdarısı başıma inşallah

Canim hem seninkini hem bizimkileri korusun allahim insallah

Allah bebeğini ve seni korusunn canımm ya dün de düştün demii
Evet ya karin boyu 1 metreyi geciyo ve hic durmadan gunlerdir yagiyo dunde bugunde dustum ALlahim sen buyuksun yarabbim ya ettihim dualarin yuzu suyu hurmetine bebegime yada bebeklerime busey olmasin daha keseyi bile gormedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…