2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 4+4 de doktor randevum var kese görünürmü sizce salı günü gidicem çok heycanlıyım :)

Kizlar kasik agriniz oluyo mu

Hayirli olsun benim de hep silik cikmisti

Doktor bana gün vermedi 8. haftanda gel dedi. Şimdi yarın itibarıyle 5+0 oluyoruz.
7+0da mı gitcem 8+0da mı?

7+0 ile 7+6 arasi 8 hafta oluyor cnm.

Kızlar 4+4 de doktor randevum var kese görünürmü sizce salı günü gidicem çok heycanlıyım :)
beta hcg 1500 ustundeyse gorulur degilse gozukmez cnm.

kızlar merhaba Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bende ağustos annesiyimmm benım adetıme 5 gun varken gosterdı tesaduf ogrendık 56,3 kanda cıktı doktorum hamılesın deyınce sevıncten agladım ama cok ufak oldugu ıcın sadece kandan cıkıyor eve geldım idrar yaptım aman allahım cıft cızgı ınanamıyorum kendını bu kadar erken gostermesı bunyeye gore değişiyormuş ve bızde gecen ay sadece 2 gun ılıski oldu tarıhlerı de doktorum verdı yanı doktorum nokta atısı yaptı :)

ancak siz burda son adet tarihinizin ilk günüde itiban hesaplıyorsunuz ya benim dokrum adetten 2 hafta sonra hesaba baslıyor yanı sızın hesaba gore 4 hafta 3 gunluk (4+3) doktorumun hesabına gore 2 haftalık

Gunaydin kizlar
Tonsilit olmusum.atesim cok yukseldi dun acil e gittik.baya kotu dedi ilaclar yazdi.gebelik testm pozitif ckti dr a gtmedm ama dedm.bugn 1er tane ic yrn git mutlaka dedi.antibiyotiksiz olmazmis.yutkunamiyorum bile
Bugune randevu aldm kadin dogumdan.ne diyecek bakalm drum.bilir mi acaba? Kbb mi almak lazimdi?
Ay cok zor.dikkat edinn kendinize kizlar

Geçmiş olsun canim Allah şifa versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…