- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.761
canım sen kan sulandırıcı ıgne yapıyordun bıldıgım kadarı ıle genelde sezeryan yapılıyor böyle durumlarda.oooooo tosuncuk olcaak :) masallahh kızınaa. benimkide 3ü gecer insallah biraz tombik olsun..
4 kiloda normal dogumda zor olur herhalde ama doguranlarda var. sende de o kapasiteyi görüyorum. insallah kolaylıkla atlatırsın/atlatırız canım.. benimkide kafayı dayamış aşagıyaa.
bakalım 2 hafta sonraki doktor ne dicek dogum konusunda. her doktor kabul etmiyormus benim durumda olanları normal dogurtmayı...merakla beklooooorum.
Bizde ayniyiz kiz kari koca tombigiz bir de minyonuz :) aile boyu toparlak oluciiiizzz :)evet tosuncuk olacak :)
baskul ailesine donecezesim 115 kilo boy 1.85
ben 94 boy 170.
daha ne olsun :)
amin canim aa sevindim bas asagi olmasina normal der benigm 28den beri bass asagida kizcem
Bizde ayniyiz kiz kari koca tombigiz bir de minyonuz :) aile boyu toparlak oluciiiizzz :)
Benimde 26 dan beri basasagi. Bakalim artikin hayirlisiyla gelsinler insallah vakti zamanlarinda.
ewet şekerim bende öyle duydum hep riske atmamak için sezeryan yapılıyormuş. Ozeldeki doktorun normal olur problem yok dedi.canım sen kan sulandırıcı ıgne yapıyordun bıldıgım kadarı ıle genelde sezeryan yapılıyor böyle durumlarda.
aman sağlıkla dogsunda sezeryan /normal farketmez
Yorulmadim cnm hep evdeyim biraz yurudum.ondan olabilir mi acabaYoruldun mu sen bugün canım? Eğer yorgun stresli birgün geçirdiysen o yüzden de olabilir.
ewet şekerim bende öyle duydum hep riske atmamak için sezeryan yapılıyormuş. Ozeldeki doktorun normal olur problem yok dedi.
Bakalım devletteki doktor ne dicek.
Normal olsa bile ebeyle felan
olmayabilirmis doktor olmaliymis. 2
hafta sonra kontrolde belli olur artik
nasil olacağı. Hayırlısı artik.
ewet bende ele avuca gelsin en azinda 3 u biraz gecsin istiyorum. Bakalim sagliklariyla gelsinler insallah.amin canim benim insallah olsun kiz tombis olsun daha iyi ele avuca gelir
Ewet canim her doktor farklı söylüyor. Simdi doktor değiştiricem bakalım o ne dicek. Doğumu devlette düşünüyoruz çünkü. Bir doktor önerdiler Çok iyi olduğunu söylediler.İİnşallah ilgilidir. Olmadı sürekli gittiğime gidicez mecburen.Bende.kan sulandirici kullaniyorum.benim.doktorum.risk e atamayiz sezeryan dddei 26 temmuz
Bende.kan sulandirici kullaniyorum.benim.doktorum.risk e atamayiz sezeryan dddei 26 temmuz
38.haftada olucam.cnm.sata gore ama biraz onde gidiyor ultrasonda
canım zaten dogumlara doktor gırmek zorunda dıye bılıyorumewet şekerim bende öyle duydum hep riske atmamak için sezeryan yapılıyormuş. Ozeldeki doktorun normal olur problem yok dedi.
Bakalım devletteki doktor ne dicek.
Normal olsa bile ebeyle felan
olmayabilirmis doktor olmaliymis. 2
hafta sonra kontrolde belli olur artik
nasil olacağı. Hayırlısı artik.
yoook kız burada gözümle şahit oldum ebeler yaptırıyor. Ben o yüzden burada hastaneye gitmiyorum. Başka ile gidiyorum.. Hic begenmiyorum buradaki dkktorlarida hastaneleride..canım zaten dogumlara doktor gırmek zorunda dıye bılıyorum
Heralde cunku sata gore 7 agustos dogumpeki ultrasonu mu baz aldi doktor tarih verirken?
Maden suyu yada sut iyi geliyo cnm bi sureligine sonra yine devam.ediyo bilirim.aylardir var bendeKızlar midem agriyo, yaniyo... Boğazıma kadar bir yanma var. Cay bile icemedim. Dun yoktu olsa doktora soylerdim. Nedendir acaba? Birde ben hic mide ağrısı yanması yasamadim inşallah doğru tarif etmisimdir. Bogazima kadar yanma hissi var. Agzimdan ateş çıkacak birazdan..
Ay ne iyi gelir buna???
Heralde cunku sata gore 7 agustos dogum
BEN NETTEN HİÇ ALIVERİŞ ETMEDİM HAYATIMDA :)ooooo bayagı vermişsin. paranın hükmü de yokki. ben artvindeyim canım.. bende 6 takım kıyafeti bezi portbebesi camasır detarjanları temizleme mendilleri penye yelek 3lü corap şampuanına 200 lira verdim uygun almışım demekki netten getirtiyorum anlayacagın..
Sicakta falan yuruduysen olabilir. Sen de kontrole gittiginde dr'una danis istersen sikayetlerini o bilir.Yorulmadim cnm hep evdeyim biraz yurudum.ondan olabilir mi acaba
AH CNM bebek yokkende ömrüm boyunca yanma çektim iğrençtir hala çekiyorum bundan sonra olurKızlar midem agriyo, yaniyo... Boğazıma kadar bir yanma var. Cay bile icemedim. Dun yoktu olsa doktora soylerdim. Nedendir acaba? Birde ben hic mide ağrısı yanması yasamadim inşallah doğru tarif etmisimdir. Bogazima kadar yanma hissi var. Agzimdan ateş çıkacak birazdan..
Ay ne iyi gelir buna???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?