2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen kan sulandırıcı ıgne yapıyordun bıldıgım kadarı ıle genelde sezeryan yapılıyor böyle durumlarda.

aman sağlıkla dogsunda sezeryan /normal farketmez

evet tosuncuk olacak :)
baskul ailesine donecez esim 115 kilo boy 1.85
ben 94 boy 170.
daha ne olsun :)
amin canim aa sevindim bas asagi olmasina normal der benigm 28den beri bass asagida kizcem
Bizde ayniyiz kiz kari koca tombigiz bir de minyonuz :) aile boyu toparlak oluciiiizzz :)
Benimde 26 dan beri basasagi. Bakalim artikin hayirlisiyla gelsinler insallah vakti zamanlarinda.

Bizde ayniyiz kiz kari koca tombigiz bir de minyonuz :) aile boyu toparlak oluciiiizzz :)
Benimde 26 dan beri basasagi. Bakalim artikin hayirlisiyla gelsinler insallah vakti zamanlarinda.

amin canim benim insallah olsun kiz tombis olsun daha iyi ele avuca gelir

canım sen kan sulandırıcı ıgne yapıyordun bıldıgım kadarı ıle genelde sezeryan yapılıyor böyle durumlarda.

aman sağlıkla dogsunda sezeryan /normal farketmez
ewet şekerim bende öyle duydum hep riske atmamak için sezeryan yapılıyormuş. Ozeldeki doktorun normal olur problem yok dedi.
Bakalım devletteki doktor ne dicek.
Normal olsa bile ebeyle felan
olmayabilirmis doktor olmaliymis. 2
hafta sonra kontrolde belli olur artik
nasil olacağı. Hayırlısı artik.

Bende.kan sulandirici kullaniyorum.benim.doktorum.risk e atamayiz sezeryan dddei 26 temmuz

Bende.kan sulandirici kullaniyorum.benim.doktorum.risk e atamayiz sezeryan dddei 26 temmuz
Ewet canim her doktor farklı söylüyor. Simdi doktor değiştiricem bakalım o ne dicek. Doğumu devlette düşünüyoruz çünkü. Bir doktor önerdiler Çok iyi olduğunu söylediler.İİnşallah ilgilidir. Olmadı sürekli gittiğime gidicez mecburen.

canım zaten dogumlara doktor gırmek zorunda dıye bılıyorum

Kızlar midem agriyo, yaniyo... Boğazıma kadar bir yanma var. Cay bile icemedim. Dun yoktu olsa doktora soylerdim. Nedendir acaba? Birde ben hic mide ağrısı yanması yasamadim inşallah doğru tarif etmisimdir. Bogazima kadar yanma hissi var. Agzimdan ateş çıkacak birazdan..
Ay ne iyi gelir buna???

Maden suyu yada sut iyi geliyo cnm bi sureligine sonra yine devam.ediyo bilirim.aylardir var bende

BEN NETTEN HİÇ ALIVERİŞ ETMEDİM HAYATIMDA :)

AH CNM bebek yokkende ömrüm boyunca yanma çektim iğrençtir hala çekiyorum bundan sonra olur
yediklerinlede alakalıdır bebekde mideyi sıkıştırıyor ondan da oluyor. bazen hiç olmaz bazen olur.
soda beni çomk rahatlattı başından beri hep içtim soda ii geliyor. bana
sende dene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…