2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yoook kız burada gözümle şahit oldum ebeler yaptırıyor. Ben o yüzden burada hastaneye gitmiyorum. Başka ile gidiyorum.. Hic begenmiyorum buradaki dkktorlarida hastaneleride..
ee kuzum napcan o zaman değiştirme doktorunu yaaaa zor olmıcakmı senın ıcın bu zamana kadar gittiğin doktordan vazgecmek

Maden suyu yada sut iyi geliyo cnm bi sureligine sonra yine devam.ediyo bilirim.aylardir var bende
Ayyy yani bu tarif ettiğim şey mide
yanması doğru yani. Allah
yyardımcımızolsun o zaman
hepimizin gerçekten zormus. Simdi soğuk soğuk karpuz yedim az zaman geçsin soda da içerim.
Dışarı çıkınca da sut alayim bari. Ayyy saolun guzellerim benimmmm..

ee kuzum napcan o zaman değiştirme doktorunu yaaaa zor olmıcakmı senın ıcın bu zamana kadar gittiğin doktordan vazgecmek
öyle canim da maddi yönden bize bayağı külfet olmaya başladı bir de kontroller iki haftaya düştü artik aylık git gel muayenesi nstsi 500 lira yi bulacak. Birde bunun doğumu var.
O yüzden git gel gene yol gözümuze değilde devlet olması bizim için avantaj olacak. Eğer doktoru beğenmez içime sinmezse ne işim var.Gene artik mecburen devam ederiz benim kendi doktorcuguma. İrTibati kesmedim sonuçta :)

KUZUM soğuk yağlı sakın diyim yeme klimadan uzak dur yanmaların sebepleri bebek haricinde bunlarda çok etkili.
süt beni dahada ekşitti rahatlatan beni tek şey aade soda
dene derim bebek içinde sağlıklı ben 8 aydır hergün 1-2 tane içtim hiç bırakmadan ayranda acayip rahatlatıyor. ve ılık su içiyorum yandığı gün dün ölüyodum resmen yemek borum acıyodu asitden.
bugün iyiyim değişiyor.
benim yeni başlayan bişey daha var mideme kramplar giriyor biranda kız sıkıştırıyor galiba çözemedim

bn de evlilikten önce lazer5 yaptırmıstm çok rahattm ama doğumda hormonların etkisinden heralde üstte dil de iç bölgede geri çıktı tüyle 1,5 ay önce gitmiştim yrn tekrar gitcm bi de doğum öncesi giderim sanırım snr kendim hallederm
çekiniyorum ya...off...bakalım olmadı bu haftalardan sonra gidicem müsait bir yere :)

Doktor bir ay sonra çatı muayene diyor oy çok korkuyorum vajinismus durumu da var zaten ya baktıramaz sam sezaryenemi alır direk.

bende yaptırıyordum son 2 seansım kalmıştı eskisi kadar olmasa az var bende bugün gitcem

Re
flü canım bende de bazen oluyor ve doktora söyledim şurup verdi.yandığı zaman içiyorum.sık ve hızlı yemekten bide yemek arasında sıvı tüketme.yemekten sonra meyve yeme

BENİM aksine döküldü tüylerim orda yumuşak az çıktı

merhaba kızlar dün kasılma nasıl oluyor diye size sormuştum ki, sanki oğlum duyduda al sana kasılma anne dedi :) dün gece kasıklarıma doğru bir sancı hissettim daha önce hiç bu kadar olmamıştı ama belde ağrı yoktu.sancıyla birlikte artık bebek hareketlerimiydi neydi ama sanki yeri darda itiyormuş gibi her zamankinden farklı hareketini hissettim kuzumun.çok korktum erken doğum kasılmalarımı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…