- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.781
ee kuzum napcan o zaman değiştirme doktorunu yaaaa zor olmıcakmı senın ıcın bu zamana kadar gittiğin doktordan vazgecmekyoook kız burada gözümle şahit oldum ebeler yaptırıyor. Ben o yüzden burada hastaneye gitmiyorum. Başka ile gidiyorum.. Hic begenmiyorum buradaki dkktorlarida hastaneleride..
AH CNM bebek yokkende ömrüm boyunca yanma çektim iğrençtir hala çekiyorum bundan sonra olur
yediklerinlede alakalıdır bebekde mideyi sıkıştırıyor ondan da oluyor. bazen hiç olmaz bazen olur.
soda beni çomk rahatlattı başından beri hep içtim soda ii geliyor. bana
sende dene bi
Ayyy yani bu tarif ettiğim şey mideMaden suyu yada sut iyi geliyo cnm bi sureligine sonra yine devam.ediyo bilirim.aylardir var bende
Buralarda cok çeşit olmayinca mecbur kalıyoruz canim napalim. Nereydese donuma kadar alıyorum ben ayol.BEN NETTEN HİÇ ALIVERİŞ ETMEDİM HAYATIMDA :)
öyle canim da maddi yönden bize bayağı külfet olmaya başladı bir de kontroller iki haftaya düştü artik aylık git gel muayenesi nstsi 500 lira yi bulacak. Birde bunun doğumu var.ee kuzum napcan o zaman değiştirme doktorunu yaaaa zor olmıcakmı senın ıcın bu zamana kadar gittiğin doktordan vazgecmek
KUZUM soğuk yağlı sakın diyim yeme klimadan uzak dur yanmaların sebepleri bebek haricinde bunlarda çok etkili.Ayyy yani bu tarif ettiğim şey mide
yanması doğru yani. Allah
yyardımcımızolsun o zaman
hepimizin gerçekten zormus. Simdi soğuk soğuk karpuz yedim az zaman geçsin soda da içerim.
Dışarı çıkınca da sut alayim bari. Ayyy saolun guzellerim benimmmm..
çekiniyorum ya...off...bakalım olmadı bu haftalardan sonra gidicem müsait bir yere :)
Yok canım hiç ilaç kullanmıyorumMagnezyum calsiyum ilacı kullanıyormusun ??
bende yaptırıyordum son 2 seansım kalmıştı eskisi kadar olmasa az var bende bugün gitcembn de evlilikten önce lazer5 yaptırmıstm çok rahattm ama doğumda hormonların etkisinden heralde üstte dil de iç bölgede geri çıktı tüyle 1,5 ay önce gitmiştim yrn tekrar gitcm bi de doğum öncesi giderim sanırım snr kendim hallederm
inşallah az alırız gerçi bn gecen 2 hft zayıflamışım bile bnm muhtemelen 1,5 ay kaldı sezeryan olucak ya su ana kadar 18kg aldm keske 20yi geçmesekızlar iki ay içinde kaç kilo alırız
flü canım bende de bazen oluyor ve doktora söyledim şurup verdi.yandığı zaman içiyorum.sık ve hızlı yemekten bide yemek arasında sıvı tüketme.yemekten sonra meyve yemeKızlar midem agriyo, yaniyo... Boğazıma kadar bir yanma var. Cay bile icemedim. Dun yoktu olsa doktora soylerdim. Nedendir acaba? Birde ben hic mide ağrısı yanması yasamadim inşallah doğru tarif etmisimdir. Bogazima kadar yanma hissi var. Agzimdan ateş çıkacak birazdan..
Ay ne iyi gelir buna???
BENİM aksine döküldü tüylerim orda yumuşak az çıktıbn de evlilikten önce lazer5 yaptırmıstm çok rahattm ama doğumda hormonların etkisinden heralde üstte dil de iç bölgede geri çıktı tüyle 1,5 ay önce gitmiştim yrn tekrar gitcm bi de doğum öncesi giderim sanırım snr kendim hallederm
burasıda aşırı yağıyor şuan fenamerhabaa kızlarrr...çokk sıcak buralarrr 3 gündür fenayımm 2 hafta nasıl geçicekkkkkkkkkkkk
ben hacı şakir sabunu rendeleyip kullanıcam en aızndan katkı maddesş yok arkadaşlarımda öyle yaptıCanım bende bahar çiçeklisini aldım tamamen doğal bitkisel dedi aldığım yer
BENDE 60 İLE HAMİLE KALDIM 55 E DÜŞTÜM ŞUAN 65 KİLOYOMinşallah az alırız gerçi bn gecen 2 hft zayıflamışım bile bnm muhtemelen 1,5 ay kaldı sezeryan olucak ya su ana kadar 18kg aldm keske 20yi geçmese
SEN İZİNDESİN DEMİmerhabaa kızlarrr...çokk sıcak buralarrr 3 gündür fenayımm 2 hafta nasıl geçicekkkkkkkkkkkk
ben kızım için almıştım ama memnun kalmadım her yıkamada çamaşırların üzerinde deterjan kalıntıları bırakıyordu en iyisi dalin markalı deterjanEki Görüntüle 1558405
Aldigim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?