- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.741
geçmiş olsun cnmvalla takılcak halim yok bu ara :)
evhamlıyız evet sakn olalım yazık bebelere.
bi bitse işlerimiz paramızda bitti eksiklerimi nası alcam bilmem
ananem yattı canm kanser tedavisine başladı
annemde ona bana ikimize nası yetcek bilmem
bende okuması için alışveişi sonraya bıraktım
bi beşik bide ifonyer aldım.
yerleşcek düzene koyulcak
kafamda hastane odasının süsleri alındı nası yapılcağına bakılcak
öyle var daha anca biter.
valla takılcak halim yok bu ara :)
evhamlıyız evet sakn olalım yazık bebelere.
bi bitse işlerimiz paramızda bitti eksiklerimi nası alcam bilmem
ananem yattı canm kanser tedavisine başladı
annemde ona bana ikimize nası yetcek bilmem
bende okuması için alışveişi sonraya bıraktım
bi beşik bide ifonyer aldım.
yerleşcek düzene koyulcak
kafamda hastane odasının süsleri alındı nası yapılcağına bakılcak
öyle var daha anca biter.
port bebe takımı nasıl bişey canım ?? bende nette gördüm bebeği içine koyuyomussun birde ihtiyac cantası var o dimi ?? bende sipariş verdim de aynı şey mi acaba merak ettim..Canım bebişler ağırlıştıkça çok çabuk yoruluyoruz dikkat et annen neden hastaneye yatacak ? ben bebeğin odasını kırkından sonra almayı düşünüyorum ben kırkım çıkıncaya kadar annemde kalacağım ben kıyafet türü herşeyini aldım abartmadım 2-3 tane aldım çünkü ağustosda olduğu için kısa aldım ama kırkından sonra kışlık alışverişini yaparım diye düşünüyorum port bebe takımı, arabası, puset, banyo seti, kundağı, banyo havlusu aldım emzik seti bebek şekerleri, lohusa takımları eksik halen
bugün öğrenince hemen yazarım canım
bebeği içine koyduğun çanta, ihtiyaç çantası, alt açma, anadizi, kanguru olarak 5li takım halinde aldım canım senin dediğin 2 li takım oluyorport bebe takımı nasıl bişey canım ?? bende nette gördüm bebeği içine koyuyomussun birde ihtiyac cantası var o dimi ?? bende sipariş verdim de aynı şey mi acaba merak ettim..
ne konusu açtın acaba canımkonu actim ama yazan olmadi..
hımmmmmm anladım canımm.. ben 2li verdim siparişi ewet. o dediklerinide gördüm. ama benim düşündüğüm anadizi farklıydı gerek duymadım ona. alt açmada eksik bak onu alıcam agız mendilleri var dahaa..bebeği içine koyduğun çanta, ihtiyaç çantası, alt açma, anadizi, kanguru olarak 5li takım halinde aldım canım senin dediğin 2 li takım oluyor
DÜN BEN AĞIZ MEDİLİNİ ALDIM 12'Lİ Mİ 15'Lİ Mİ HATIRLAMIYORUM benimde emzik seti bebek şekerleri, lohusa takımları eksik halenhımmmmmm anladım canımm.. ben 2li verdim siparişi ewet. o dediklerinide gördüm. ama benim düşündüğüm anadizi farklıydı gerek duymadım ona. alt açmada eksik bak onu alıcam agız mendilleri var dahaa..
GunaydinGunaydin kizlar
bende bugun cıkıcam dısarı bı bakınayımm. anacım küçücük ilçe hiçbişeyde yokkii.. buradaki magazalara girip elini süremiyorsun hiçbişeyee. artık doktor kontrollerine gittikçe başka il ilçelerden devamm..DÜN BEN AĞIZ MEDİLİNİ ALDIM 12'Lİ Mİ 15'Lİ Mİ HATIRLAMIYORUM benimde emzik seti bebek şekerleri, lohusa takımları eksik halen
üç beş kıyafet aldım port bebe takımı aldım kundak aldım 385 lira verdim nerede oturuyorsunbende bugun cıkıcam dısarı bı bakınayımm. anacım küçücük ilçe hiçbişeyde yokkii.. buradaki magazalara girip elini süremiyorsun hiçbişeyee. artık doktor kontrollerine gittikçe başka il ilçelerden devamm..
ne konusu açtın acaba canım
ANLADIMdogum sata gore mu ultrasona gore mi olur die canim..
bizim 2 hafta onde de erken dollenme oldugu icin..
ooooo bayagı vermişsin. paranın hükmü de yokki. ben artvindeyim canım.. bende 6 takım kıyafeti bezi portbebesi camasır detarjanları temizleme mendilleri penye yelek 3lü corap şampuanına 200 lira verdim uygun almışım demekki netten getirtiyorum anlayacagın..üç beş kıyafet aldım port bebe takımı aldım kundak aldım 385 lira verdim nerede oturuyorsun
bende sata göre diye biliyorum. doktor öyle demişti canım.dogum sata gore mu ultrasona gore mi olur die canim..
bizim 2 hafta onde de erken dollenme oldugu icin..
bende sata göre diye biliyorum. doktor öyle demişti canım.
oooooo tosuncuk olcaak :) masallahh kızınaa. benimkide 3ü gecer insallah biraz tombik olsun..sata gore olursa 4 kilo ustu dogacak ondan korkuyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi
oooooo tosuncuk olcaak :) masallahh kızınaa. benimkide 3ü gecer insallah biraz tombik olsun..
4 kiloda normal dogumda zor olur herhalde ama doguranlarda var. sende de o kapasiteyi görüyorum. insallah kolaylıkla atlatırsın/atlatırız canım.. benimkide kafayı dayamış aşagıyaa.
bakalım 2 hafta sonraki doktor ne dicek dogum konusunda. her doktor kabul etmiyormus benim durumda olanları normal dogurtmayı...merakla beklooooorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?