2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm

ananen için gecmiş olsun canım Allah acil sifasını versin.. bir kolaylık bulunur elbet. yok mu teyzen felan yardımcı olsalar ??

bende fazla bişey almadım aldırtmıyolar hemen büyücek fazla olmasın diye ama illa kirlencek o kıyafetler hemen yıkanıp nasıl kurucak bilemiyorum. ufak ufak netten sipariş veriyorum bişeyler bende..

mevlüt için oyle abartı hediye düşünmüyorum ben buralarda yok cünkü öyle adetler..yani görmedim buradaki cevrede. annem gelirken 50 adet şekerler veya hediyelik havlular oluormuş onlardan getiririm dedi.. olmadı bakıcaz duruma. o gün bi gelsin helee.

bu hafta dolabımız sifonyerimiz gelicek. beşiğimizde hazır.
civilimden sipariş verdim bezine varıncaya kadar ıncık cıncık seyler onlar kargoda bi gelsin.. butik bebe 1 hafta oldu halen kargoya vermedi giysileri bekliyorum. giysilerde gelsin yıkıcam hepsini dolabına yerleştircem..

bitmiyor anamm hiçbişeyy..

port bebe takımı nasıl bişey canım ?? bende nette gördüm bebeği içine koyuyomussun birde ihtiyac cantası var o dimi ?? bende sipariş verdim de aynı şey mi acaba merak ettim..

port bebe takımı nasıl bişey canım ?? bende nette gördüm bebeği içine koyuyomussun birde ihtiyac cantası var o dimi ?? bende sipariş verdim de aynı şey mi acaba merak ettim..
bebeği içine koyduğun çanta, ihtiyaç çantası, alt açma, anadizi, kanguru olarak 5li takım halinde aldım canım senin dediğin 2 li takım oluyor

bebeği içine koyduğun çanta, ihtiyaç çantası, alt açma, anadizi, kanguru olarak 5li takım halinde aldım canım senin dediğin 2 li takım oluyor
hımmmmmm anladım canımm.. ben 2li verdim siparişi ewet. o dediklerinide gördüm. ama benim düşündüğüm anadizi farklıydı gerek duymadım ona. alt açmada eksik bak onu alıcam agız mendilleri var dahaa..

DÜN BEN AĞIZ MEDİLİNİ ALDIM 12'Lİ Mİ 15'Lİ Mİ HATIRLAMIYORUM benimde emzik seti bebek şekerleri, lohusa takımları eksik halen

DÜN BEN AĞIZ MEDİLİNİ ALDIM 12'Lİ Mİ 15'Lİ Mİ HATIRLAMIYORUM benimde emzik seti bebek şekerleri, lohusa takımları eksik halen
bende bugun cıkıcam dısarı bı bakınayımm. anacım küçücük ilçe hiçbişeyde yokkii.. buradaki magazalara girip elini süremiyorsun hiçbişeyee. artık doktor kontrollerine gittikçe başka il ilçelerden devamm..

üç beş kıyafet aldım port bebe takımı aldım kundak aldım 385 lira verdim nerede oturuyorsun

üç beş kıyafet aldım port bebe takımı aldım kundak aldım 385 lira verdim nerede oturuyorsun
ooooo bayagı vermişsin. paranın hükmü de yokki. ben artvindeyim canım.. bende 6 takım kıyafeti bezi portbebesi camasır detarjanları temizleme mendilleri penye yelek 3lü corap şampuanına 200 lira verdim uygun almışım demekki netten getirtiyorum anlayacagın..

sata gore olursa 4 kilo ustu dogacak ondan korkuyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi
oooooo tosuncuk olcaak :) masallahh kızınaa. benimkide 3ü gecer insallah biraz tombik olsun..
4 kiloda normal dogumda zor olur herhalde ama doguranlarda var. sende de o kapasiteyi görüyorum. insallah kolaylıkla atlatırsın/atlatırız canım.. benimkide kafayı dayamış aşagıyaa.
bakalım 2 hafta sonraki doktor ne dicek dogum konusunda. her doktor kabul etmiyormus benim durumda olanları normal dogurtmayı...merakla beklooooorum.

evet tosuncuk olacak :)
baskul ailesine donecez esim 115 kilo boy 1.85
ben 94 boy 170.
daha ne olsun :)
amin canim aa sevindim bas asagi olmasina normal der benigm 28den beri bass asagida kizcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…