• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Bizde bu ne sormak yerine biktirircasina herseyi ver diyo artık cinnet geciriyom.herseymi istenir.Hayır olmaz veremem etki etmiyo..bagiriyo dakikalarca agliyo.kendini yere atiyo..gittiğimiz evlerde de yapiyo malesef.apar topar çıkıyoruz bizde.mağaza Markette de aynini yapiyo.herseyi ver diyo.gezme den çıkıyoruz.bizde sendrom aylardır vardı ama su an anlatılmaz derecede. Bide araba hastalığı başladı.oyuncakları geçtik yoldaki koca arabaları istiyo. Baya zor durumdayiz:110::eek::KK11:

Normalde zaten 12 de yatar o gün bi bucukta zor uyuttum. Çünkü bi buçuk saat pencere önüne oturup havai fişek izledi.çok sevdi pencereyi açmak ne istedi. Lamba sandi lamba açıldı dedi süreli:KK53:
Canım o kadar attılar mı? Bizde 5 dk attılar

Bizde bu ne sormak yerine biktirircasina herseyi ver diyo artık cinnet geciriyom.herseymi istenir.Hayır olmaz veremem etki etmiyo..bagiriyo dakikalarca agliyo.kendini yere atiyo..gittiğimiz evlerde de yapiyo malesef.apar topar çıkıyoruz bizde.mağaza Markette de aynini yapiyo.herseyi ver diyo.gezme den çıkıyoruz.bizde sendrom aylardır vardı ama su an anlatılmaz derecede. Bide araba hastalığı başladı.oyuncakları geçtik yoldaki koca arabaları istiyo. Baya zor durumdayiz:110::eek::KK11:
Haha arabaları istemesine güldüm. Bazen gormezlikten gelmek gerekiyor çünkü bizimki de kendini yere atıyor. Çok ağlayınca pes edip yaparsam bakıyorum ağlayarak halletmeye çalışıyor. Ben de artık bırakıyorum atsın kendini yere. Kardeşi olacak 4 ay sonra . O zaman hiç başedemem

Günaydın ,

2016 yılı ile başladık çalışmaya herkese hayırlı olsun kk iyi ki var sayesinde şubat annelerinden harika dostlarım oldu.
Blog sayfama girin bakın 3 şubat bebesi bir harika bunlar maşallah iyi ki varlar :)

Günaydın ,

2016 yılı ile başladık çalışmaya herkese hayırlı olsun kk iyi ki var sayesinde şubat annelerinden harika dostlarım oldu.
Blog sayfama girin bakın 3 şubat bebesi bir harika bunlar maşallah iyi ki varlar :)
Fotograf cok guzel de, bu arkadaslarin nikleri neydi bizim grupta ? Taniyoruzdur herhalde ;)

yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
pınar üzülme yanlışlık olabiliyor arkadaşımın başına geldi 2. sonuç gayet sağlıklı çıktı sen içini ferah tut olur mu geçmiş olsun.

kızlar muhammed çok hasta siz de bebelerinize dikkat edin acayip salgın var bu ara hepinizi öpüyorum.

pınar üzülme yanlışlık olabiliyor arkadaşımın başına geldi 2. sonuç gayet sağlıklı çıktı sen içini ferah tut olur mu geçmiş olsun.

kızlar muhammed çok hasta siz de bebelerinize dikkat edin acayip salgın var bu ara hepinizi öpüyorum.
geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun muhammede :KK16:

Canim cok gecmis olsun. Gecen hafta ben de cok hastalandim, ezosa bulasmasin diye cocugu kucagima bile alamadim..
Burdan lip tavsiye etmisti, sambucol adinda bir vitamini. Ben onu kullandim, iyi geldi gibi.. Bebeklerde kullaniliyormu bilmiyorum ama, bir arastir istersen, bagisiklik sistemini guclendiriyor..

Hastalara şifa inşallah.

benim kızımda yine hasta antibiyotik kullanıyoruz zorla içiriyorum valla ama kulakları kızarık hep

cok şükür mina iyidir..artik büyüdüler..bizim tatli kuzucuk nasildir..buarada istanbula tasindinmi?

Ben bayadir girmiyormusum ya. Evet fasindik canim Karen yasina istanbulda girdi. Gecen sene subat tatilinde gelmistik. Karende iyi legolariyla oyniyor simdi :KK55: ozlemisim seni:KK37:

Merhaba canım, ben sanırım senden sonra gelmişim. Kuzu nasıl?
Sanirim tanismadik ismini hatirlayamadim. Karen iyi buyuyor pesinde kosturuyoruz:KK70:sen nasilsin senin kuzu nasil...

Ben bayadir girmiyormusum ya. Evet fasindik canim Karen yasina istanbulda girdi. Gecen sene subat tatilinde gelmistik. Karende iyi legolariyla oyniyor simdi :KK55: ozlemisim seni:KK37:

Sanirim tanismadik ismini hatirlayamadim. Karen iyi buyuyor pesinde kosturuyoruz:KK70:sen nasilsin senin kuzu nasil...
benim oğllumda iyi maşallah. peşinde koşturmaca. şu sıralar 2-3 günde bir inatlaşıyor ama 30 dakika-1 saat durmadan ağlıyor. sakinleştirene kadar canım çıkıyor.

Kızlarrrr Günaydın Nasılsıniz ?hasta olan bebislere acil şifalar diliyorum.hasanpınar merakla bekliyorum haberini bişey çıkmak inşallah.
Kızlar bu soru için konuda açtım ama sağolsun kimse yazmadı ne varsa benim kızlarda var dedim sorum şu :biliyosun benim cadı aramızda yatiyo ve artık kafasını kaldırıp sirtima falan koyuyo yani geceleri çok zor geciyo hiç dinlenemiyorum özel hayat 0 madem odasındaki park yatakta yatmiyo oraya yatak alalim ilk günler beraber yatariz odasında sonra uyudukca tuyerim diyorum. Nasıl bi yatak almalı ölçüler kaç olmalı sağlam olmalı bende yatcam benim bekarlik yatağım var 90×200 sağlam işbir yatak ona göre karyola alıp korkuluk mu takalım gelin olana kadar yatsin yoksa daha küçük bişeymi ama açık olmalı yani bende yatcam kalkcam çünkü 1mt lik korkuluk olur baş tarafında yani napiyim bana akıl .git odada yat rahat değiliz diyoruz ııı diyo

Kızlarrrr Günaydın Nasılsıniz ?hasta olan bebislere acil şifalar diliyorum.hasanpınar merakla bekliyorum haberini bişey çıkmak inşallah.
Kızlar bu soru için konuda açtım ama sağolsun kimse yazmadı ne varsa benim kızlarda var dedim sorum şu :biliyosun benim cadı aramızda yatiyo ve artık kafasını kaldırıp sirtima falan koyuyo yani geceleri çok zor geciyo hiç dinlenemiyorum özel hayat 0 madem odasındaki park yatakta yatmiyo oraya yatak alalim ilk günler beraber yatariz odasında sonra uyudukca tuyerim diyorum. Nasıl bi yatak almalı ölçüler kaç olmalı sağlam olmalı bende yatcam benim bekarlik yatağım var 90×200 sağlam işbir yatak ona göre karyola alıp korkuluk mu takalım gelin olana kadar yatsin yoksa daha küçük bişeymi ama açık olmalı yani bende yatcam kalkcam çünkü 1mt lik korkuluk olur baş tarafında yani napiyim bana akıl .git odada yat rahat değiliz diyoruz ııı diyo

Eklentiler

• wp_ss_20160107_0001.png
    wp_ss_20160107_0001.png
    212,4 KB · Görüntüleme: 141

Bizimki bundan. Çok memnunum. Buyuyor ayak kısmındaki blogu kaldırınca. Hem bebek hem büyük yatağı.

kızlar günaydın,

@hasanpınar gönlünü ferah tut senin çocuğun sağlıklı hiç bir şey çıkmayacak.
annekizaski annekizaski büyük yatak alman mantıklı zaten 2 yaşına geldiler artık küçük yatak olmaz hem sen de yanına arasıra yatmak uyutmak sitiyorsan bence büyük yatağına korkuluk yaptırın ki düşmesin, ona bir çözüm bulur mobilyacılar,

ben de yılbaşının ertesi günü hasta oldum, soğuk algınlığı, hemen doktora gittim antibiyotik başladık çocuğa bulaşmasın diye. antibiyotik kullanmaya başlayınca bulaştırıcılığı kalmıyormuş. ama ne yazık ki 4 gün sonra bile kuzuma bulaştı. burnu akmaya başladı onun da. umca damla (bağışıklığı güçlendirici) kullanıyoruz sadece , ateşli olmadığı için doktora götürmedik ve ilaç vermedik. doktoruyla bağlantıdayız ama telefonla sordum. doğal şeyler pekmez, bal ıhlamur, meyve falan vermeye çalışıyoruz. doktoru öyle dedi.

sambucol özellikle domuz gribi türü hastalıklara karşı etkili, ben de alıcam evde bitmişti. bir de yeni öğrendiğim cistus pastil var, o da çok faydalı, boğazı enfeksiyona karşı koruyor özellikle toplu alanlarda.
bunun haricinde zencefil bal limon türü karışımları hepimizi biliyoruz. ben bunlardan bol bol aldığım ve ilaç da kullandığım halde 5 gündür devam ediyor hastalığım. ama artık bitmek üzere. bunda sonra kefire başlayacağım her gün mayalayıp içicem o da bağışıklığı çok faydalı etkiliyor.
hepimize geçmiş olsun.

canım normal bazalı yatak alıp kenarınada bebekler için çok güzel bariyerler var boy boy bir bak istersen..çok uygun fiyatı ve kullanışlı

Eklentiler

• katlanabilir-yatak-bariyeri_2-z.jpg
    katlanabilir-yatak-bariyeri_2-z.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 286
Back