- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Canım o kadar attılar mı? Bizde 5 dk attılarNormalde zaten 12 de yatar o gün bi bucukta zor uyuttum. Çünkü bi buçuk saat pencere önüne oturup havai fişek izledi.çok sevdi pencereyi açmak ne istedi. Lamba sandi lamba açıldı dedi süreli
Haha arabaları istemesine güldüm. Bazen gormezlikten gelmek gerekiyor çünkü bizimki de kendini yere atıyor. Çok ağlayınca pes edip yaparsam bakıyorum ağlayarak halletmeye çalışıyor. Ben de artık bırakıyorum atsın kendini yere. Kardeşi olacak 4 ay sonra . O zaman hiç başedememBizde bu ne sormak yerine biktirircasina herseyi ver diyo artık cinnet geciriyom.herseymi istenir.Hayır olmaz veremem etki etmiyo..bagiriyo dakikalarca agliyo.kendini yere atiyo..gittiğimiz evlerde de yapiyo malesef.apar topar çıkıyoruz bizde.mağaza Markette de aynini yapiyo.herseyi ver diyo.gezme den çıkıyoruz.bizde sendrom aylardır vardı ama su an anlatılmaz derecede. Bide araba hastalığı başladı.oyuncakları geçtik yoldaki koca arabaları istiyo. Baya zor durumdayiz
Fotograf cok guzel de, bu arkadaslarin nikleri neydi bizim grupta ? Taniyoruzdur herhaldeGünaydın ,
2016 yılı ile başladık çalışmaya herkese hayırlı olsun kk iyi ki var sayesinde şubat annelerinden harika dostlarım oldu.
Blog sayfama girin bakın 3 şubat bebesi bir harika bunlar maşallah iyi ki varlar :)
Bende merak ettim kim bunlar yahu taniyormuyuzFotograf cok guzel de, bu arkadaslarin nikleri neydi bizim grupta ? Taniyoruzdur herhalde
Fotograf cok guzel de, bu arkadaslarin nikleri neydi bizim grupta ? Taniyoruzdur herhalde
pınar üzülme yanlışlık olabiliyor arkadaşımın başına geldi 2. sonuç gayet sağlıklı çıktı sen içini ferah tut olur mu geçmiş olsun.yeni yildan dilegim hep boyle kalmakti ama sanirim olmayacak. saglik ocagindan aradilar topuk kanini tekrar alacaklar. kistik fibriozis diye bir gen hasyaligindan supheleniyorlar. cok zor bir hastalikmis. ALLAH dusmanima vermesin. dua edin kizlar kizim icin. omur boyu hasta olmasin ve ilac kullanmasin. cok zor aglamaktan helak oldum
geçmiş olsun canım.pınar üzülme yanlışlık olabiliyor arkadaşımın başına geldi 2. sonuç gayet sağlıklı çıktı sen içini ferah tut olur mu geçmiş olsun.
kızlar muhammed çok hasta siz de bebelerinize dikkat edin acayip salgın var bu ara hepinizi öpüyorum.
Geçmiş olsun muhammedepınar üzülme yanlışlık olabiliyor arkadaşımın başına geldi 2. sonuç gayet sağlıklı çıktı sen içini ferah tut olur mu geçmiş olsun.
kızlar muhammed çok hasta siz de bebelerinize dikkat edin acayip salgın var bu ara hepinizi öpüyorum.
pınar üzülme yanlışlık olabiliyor arkadaşımın başına geldi 2. sonuç gayet sağlıklı çıktı sen içini ferah tut olur mu geçmiş olsun.
cok şükür mina iyidir..artik büyüdüler..bizim tatli kuzucuk nasildir..buarada istanbula tasindinmi?
Sanirim tanismadik ismini hatirlayamadim. Karen iyi buyuyor pesinde kosturuyoruzMerhaba canım, ben sanırım senden sonra gelmişim. Kuzu nasıl?
benim oğllumda iyi maşallah. peşinde koşturmaca. şu sıralar 2-3 günde bir inatlaşıyor ama 30 dakika-1 saat durmadan ağlıyor. sakinleştirene kadar canım çıkıyor.Ben bayadir girmiyormusum ya. Evet fasindik canim Karen yasina istanbulda girdi. Gecen sene subat tatilinde gelmistik. Karende iyi legolariyla oyniyor simdiozlemisim seni
Sanirim tanismadik ismini hatirlayamadim. Karen iyi buyuyor pesinde kosturuyoruzsen nasilsin senin kuzu nasil...
Kızlarrrr Günaydın Nasılsıniz ?hasta olan bebislere acil şifalar diliyorum.hasanpınar merakla bekliyorum haberini bişey çıkmak inşallah.
Kızlar bu soru için konuda açtım ama sağolsun kimse yazmadı ne varsa benim kızlarda var dedim sorum şu :biliyosun benim cadı aramızda yatiyo ve artık kafasını kaldırıp sirtima falan koyuyo yani geceleri çok zor geciyo hiç dinlenemiyorum özel hayat 0 madem odasındaki park yatakta yatmiyo oraya yatak alalim ilk günler beraber yatariz odasında sonra uyudukca tuyerim diyorum. Nasıl bi yatak almalı ölçüler kaç olmalı sağlam olmalı bende yatcam benim bekarlik yatağım var 90×200 sağlam işbir yatak ona göre karyola alıp korkuluk mu takalım gelin olana kadar yatsin yoksa daha küçük bişeymi ama açık olmalı yani bende yatcam kalkcam çünkü 1mt lik korkuluk olur baş tarafında yani napiyim bana akıl .git odada yat rahat değiliz diyoruz ııı diyo
Kızlarrrr Günaydın Nasılsıniz ?hasta olan bebislere acil şifalar diliyorum.hasanpınar merakla bekliyorum haberini bişey çıkmak inşallah.
Kızlar bu soru için konuda açtım ama sağolsun kimse yazmadı ne varsa benim kızlarda var dedim sorum şu :biliyosun benim cadı aramızda yatiyo ve artık kafasını kaldırıp sirtima falan koyuyo yani geceleri çok zor geciyo hiç dinlenemiyorum özel hayat 0 madem odasındaki park yatakta yatmiyo oraya yatak alalim ilk günler beraber yatariz odasında sonra uyudukca tuyerim diyorum. Nasıl bi yatak almalı ölçüler kaç olmalı sağlam olmalı bende yatcam benim bekarlik yatağım var 90×200 sağlam işbir yatak ona göre karyola alıp korkuluk mu takalım gelin olana kadar yatsin yoksa daha küçük bişeymi ama açık olmalı yani bende yatcam kalkcam çünkü 1mt lik korkuluk olur baş tarafında yani napiyim bana akıl .git odada yat rahat değiliz diyoruz ııı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?