2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ayyy 4 müüü, maşallah subhanallah diyelim ben bir taneyle başedemiyorum, sabah hazırla yedir içir kreşe gönder sen hazırlan işe gel falan pert oluyorum
Allah kolaylik versin cnm, alistim ben zorluklarina sanirim. Gunde 4 kere cikip geliyorum sadece okullari icin. Calismiyorum artik, seviyorumda ne bileyim Yemek saatlerinde bos bir sandalyemiz kaliyor hep gozume batiyor. Dolacak ins. bebegimiz yolda.

çocuk doktoru iyi bir ortopediste gidin dedi. büyük bir çocuk hastanesine gitmemiz lazımmış. size kim söyledi? tedavi ne kadar sürecekmiş? kadın korkuttu bizi. teselli edecek bir şey de söylemedi.
2014 nisan annesiydim. şimdi 2017 mayıs annesi olacağım. bir daha çocuk istemem sanıyordum. hayırlısı bakalım.. sağlıkla doğsunlar...

Hirsizi snowyy ve diğer arkadaşlar neredeler acaba çocukları nasıl oldu hepsini arada merak ediyorum inş herkes iyidir

Biz iyiyiz gulum. Korsanla buyukannesi ilgileniyor bu yil. Kreste uyum sorunu yasayinca erteleme karari aldik. Keyfi yerinde kuzunun. Ben yogun calisiyorum, ancak haftasonu ilgilenebiliyorum pasayla.

Hayirli olsun, cok sevindim haberini alinca. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamilelik doneminde olan diger arkadaslarimi da ayrica tebrik ederim. Hayirli olsun, hamileliginiz de dogumunuz da guzel gecer insallah

Merhaba Tekrar hamilelik dönemi yaşayan arkadaşlar Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin . kızım arkadaşım gibi iş yerine de geliyor bazen benimle beraber onun gönlünce gezip eğleniyoruz iki yaşından beri atlara çokilgili küçük atlara biniyor ayda iki iç kez gidiyoruz hayvanlarla çok ilgili korkmadan hemen sevip kucaklıyor wc alışkanlığını yazın edindi artık bir e gitmek daha kolay. sizde durumlar nasıl ?

çok teşekkür ederim canım iyi olmanıza sevindim işin hayırlı olsun korsanı opuyorum

kizlar merhaba bende hamileligimi öğrenince buraya da bakmak istedim...daha kalp atışını duymadik..

bundan 2 ay önce esime asla baska çocuk istemiyorum diyordum..buyuk konusmusum...ne bilim yasta geçiyor zor olur diye de korkuyorum...hayırlısı insallah

başka hamile olan arkadaslarimiz varmış...allah kurtarsin saglikla sihhatle kucaklarina alsinlar inşallah

Heyyy, Ela'ya kardes geliyor:) Gozun aydin guzelim

sagol canım benim... hem elaya kardes olsun...hem arkamizdan hayir edecek bir evladımız daha oldun...hemde ilerde keske yapsaydik dememek icin...nasipse inşallah hamileyim..allah tamamina erdirirse insallah

Amin gulum. Rabbim kolay bir hamilelik ve dogum nasip etsin, saglikla kucagina al kuzunu insallah

Hırsızııı ayy sen de mi hamilesinn sağlıkla doğsun inşallah,rahat hamilelik olsun
Herkes birer birer hamile,ben düşünemiyorum bile valla hayırlısı

Ay cok sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. :)

Selam unutulmaz anneler .ilk göz agrilarim.ilk burada acmistim gozumu çok mutlutdum bebeğim olacak diye .ikinci yi de dogurdum ben .5 aylik olacak.ikisi birden zor bakmasi. Ama ilerisi için kardeş için değer diye düşünüyorum.sizin de annelik haberlerini duyunca o kadar mutlu oldum ki .çok duygulandim.saglikla kucaginiza alin.allah Gönlünüze göre versin.hala buraya yazip haberleşmek cok güzel.

maşallah canım bende ikinciye hamileyim Allah im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Çok sevindim canım sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…