Allah kolaylik versin cnm, alistim ben zorluklarina sanirim. Gunde 4 kere cikip geliyorum sadece okullari icin. Calismiyorum artik, seviyorumda ne bileyim Yemek saatlerinde bos bir sandalyemiz kaliyor hep gozume batiyor. Dolacak ins. bebegimiz yolda.ayyy 4 müüü, maşallah subhanallah diyelim ben bir taneyle başedemiyorum, sabah hazırla yedir içir kreşe gönder sen hazırlan işe gel falan pert oluyorum
Sagol cnm, yola cikti bebegimiz. Rabbim hakkiyla yetistirenlerden eylesin bizleri ins. Bende opuyorum seni Allah a emanetsin.Canim maşallah sana ben ikinciyi düşünemezken sen dördüncü.. sadece ayakta alkışlarım seni. Çok öptüm.
2014 nisan annesiydim. şimdi 2017 mayıs annesi olacağım. bir daha çocuk istemem sanıyordum. hayırlısı bakalım.. sağlıkla doğsunlar...çocuk doktoru iyi bir ortopediste gidin dedi. büyük bir çocuk hastanesine gitmemiz lazımmış. size kim söyledi? tedavi ne kadar sürecekmiş? kadın korkuttu bizi. teselli edecek bir şey de söylemedi.
Sagol cnm, bende bilemedim ki vallaSelo86,dimaam sağlıkla doğsun kuzularınız inşallah
Selo86 nasıl bir enerjin var valla helal
Hirsizi snowyy ve diğer arkadaşlar neredeler acaba çocukları nasıl oldu hepsini arada merak ediyorum inş herkes iyidir
çok teşekkür ederim canım iyi olmanıza sevindim işin hayırlı olsun korsanı opuyorumBiz iyiyiz gulum. Korsanla buyukannesi ilgileniyor bu yil. Kreste uyum sorunu yasayinca erteleme karari aldik. Keyfi yerinde kuzunun. Ben yogun calisiyorum, ancak haftasonu ilgilenebiliyorum pasayla.
Hayirli olsun, cok sevindim haberini alinca. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamilelik doneminde olan diger arkadaslarimi da ayrica tebrik ederim. Hayirli olsun, hamileliginiz de dogumunuz da guzel gecer insallah
kizlar merhaba bende hamileligimi öğrenince buraya da bakmak istedim...daha kalp atışını duymadik..
bundan 2 ay önce esime asla baska çocuk istemiyorum diyordum..buyuk konusmusum...ne bilim yasta geçiyor zor olur diye de korkuyorum...hayırlısı insallah
başka hamile olan arkadaslarimiz varmış...allah kurtarsin saglikla sihhatle kucaklarina alsinlar inşallah
sagol canım benim... hem elaya kardes olsun...hem arkamizdan hayir edecek bir evladımız daha oldun...hemde ilerde keske yapsaydik dememek icin...nasipse inşallah hamileyim..allah tamamina erdirirse insallahHeyyy, Ela'ya kardes geliyor:) Gozun aydin guzelim
sagol canım benim... hem elaya kardes olsun...hem arkamizdan hayir edecek bir evladımız daha oldun...hemde ilerde keske yapsaydik dememek icin...nasipse inşallah hamileyim..allah tamamina erdirirse insallah
kizlar merhaba bende hamileligimi öğrenince buraya da bakmak istedim...daha kalp atışını duymadik..
bundan 2 ay önce esime asla baska çocuk istemiyorum diyordum..buyuk konusmusum...ne bilim yasta geçiyor zor olur diye de korkuyorum...hayırlısı insallah
başka hamile olan arkadaslarimiz varmış...allah kurtarsin saglikla sihhatle kucaklarina alsinlar inşallah
Ay cok sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. :)kizlar merhaba bende hamileligimi öğrenince buraya da bakmak istedim...daha kalp atışını duymadik..
canim bende düşünmüyordum...buyuk konusmusum...korkuyorum ama insallah saglikla dogarHırsızııı ayy sen de mi hamilesinnsağlıkla doğsun inşallah,rahat hamilelik olsun
Herkes birer birer hamile,ben düşünemiyorum bile valla hayırlısı
amin canim inşallah senindeAy cok sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. :)
maşallah canım bende ikinciye hamileyim Allah im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinSelam unutulmaz anneler .ilk göz agrilarim.ilk burada acmistim gozumu çok mutlutdum bebeğim olacak diye .ikinci yi de dogurdum ben .5 aylik olacak.ikisi birden zor bakmasi. Ama ilerisi için kardeş için değer diye düşünüyorum.sizin de annelik haberlerini duyunca o kadar mutlu oldum ki .çok duygulandim.saglikla kucaginiza alin.allah Gönlünüze göre versin.hala buraya yazip haberleşmek cok güzel.
Çok sevindim canım sağlıkla kucağımiza alırız inşallahkizlar merhaba bende hamileligimi öğrenince buraya da bakmak istedim...daha kalp atışını duymadik..