Merhaba kizlar, insAllah hepiniz ve yavrulariniz iyidir. Benim Eymen Asaf im cok iyi elhamdülillah. Bu ay 4. Bebege niyet ettik. Hayirlisiyla bi kizimiz olsun istiyoruz. Bu sefer bir metod kullandim, denemekten ne zarar gelir ki Rabbim de nasip ederse, olmazsa 4 oglan hayalide guzel geliyor bana. Hepinizin hakkinda hayırlısı olsun ins. guzel saglikli gunler diliyorum.
Çok sevindim canim Allah kurtardiayyy 4 müüü, maşallah subhanallah diyelim ben bir taneyle başedemiyorum, sabah hazırla yedir içir kreşe gönder sen hazırlan işe gel falan pert oluyorum
Merhaba kızlarr
Ses verelim dedik,bizdeki değişiklik dila kreşe başladı tam gün,ben çalışmadığım için rahat rahat alıştırdım,önce yarım gün kreşte hep bekledim,şimdi çok mutlu,orda çok eğleniyor.inşallah hep iyi olur.
Ben de hangi işi yapıcağımı şaşırdım,habire temizlik yapıyorum
Selo86; 4.çocuk ağzım açık okudumhelal olsun diyorum başka da bişey demiyorum
Hayırlısı olsun, ben hala 2 yıl geçsin en az anca kendimi toplarım diyorum
Uzun zamandır yazmayanlar siz de bir ses verin,öpüyoruz biz kızımla
Merhaba kızlar benim yumurtaliklarimda problem vardı ve ugrasiyordum bir tane daha olsun diye sukur dün test yaptım ve hamileyim inşallah sağ saglim kucagima alırım dua edin
çok teşekkür ederim canım hatırlaman ve düşünmen beni çok mutlu etti .Bende kızına çok sevindim ikisinide sağlıkla buyutursun inşallahMerhaba kizlar
Uzuun bir ara verdik
Oglumla evdeyiz krese başlamadı henuz
+kizim oldu
Özledim sizi
Masallah canim cinsiyeti ne?
Çok sevindim canim Allah kurtardi
Canim dogumdan once calisiyordun yanlis miyim?
Cok cok sevindim canim (fsh testi uzmustu baya beni )
Aktar83
canim merhaba...nasilsin iyi misin....neler yaptin nasil gidiyor....tatlı kizin nasıl...Merhaba kızlar, uzun bir zamandır yazmıyordum. Daha doğrusu siteye girmiyordum. Bazı arkadaşların ikinci bebekleri olmuş, bazılarının ise yeni bebek düşüncesi olduğunu okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versinben ara ara gireceğim umarım denk geliriz de sohbet ederiz.
Kalın sağlıcakla
Hirsiz seni hatirliyorum kizin çok zorluklarla büyüyordu gorumcenin cocuguda vardı ikincide oldu sanırım hayırlı olsuncanim merhaba...nasilsin iyi misin....neler yaptin nasil gidiyor....tatlı kizin nasıl...
sagol canim...2. daha karnimda hayırlısıyla doguma bir kac gun var...Hirsiz seni hatirliyorum kizin çok zorluklarla büyüyordu gorumcenin cocuguda vardı ikincide oldu sanırım hayırlı olsun