2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tıp dilinde panaris diye geçiyor...tırnak dibi iltihabı.ev hanımlarında çok olur sürekli su içinde olduğu için elleri...sendede olmuştur belki ...yaralanmış yer iltihaplanırsa şişer..mikrop kapan yer zonklar...
dediğine göre olmamış galiba yoksa dokunduğunda canı yanar dı... bende çok olur
surekli dolama olur bende demişsiniz ya nasıl tedavi ediyosunuz.zaman gecmis bunu yazalı ama?bende de cıktı krem almayı duşunuyorum.doktora gitmeye vakit yok

surekli dolama olur bende demişsiniz ya nasıl tedavi ediyosunuz.zaman gecmis bunu yazalı ama?bende de cıktı krem almayı duşunuyorum.doktora gitmeye vakit yok
geçmiş olsun... canım benim kendimi tedavi çeşidim koca karı ilacı mahiyetinde...sana da önermem yanlış olur... ama nasıl olduğunu anlatayım.... bir soğanı ocakta közleriz kabuğuyla içi biraz yumuşayınca orta kısmını (cücük dediğimiz bölümü yani) çıkarır dolama olmuş parmağı içine sokarız ama elinin dayanabileceği bir sıcaklıkta olacak... yarım saat bekletiriz...eskilerin bunu böyle yapmasının nedeninin soğanın antibiyotik özelliği olduğundan dolayı böyle yaptıklarını düşünüyorum... ve sıcakta iyi geliyormuş...ama sen yinede doktora git lütfen... bu bana iyi geldi diye sana da iyi gelecek diye bir kaide yok ... sonuçta orada bir iltihap oluşuyor...ve bu soğan uygulaması açıkça söylemek gerekirse koca karı yöntemi benim gözlemlerime dayanarak belirteyim ki şıppp diye geçirmiyor oradaki enfeksiyonu azdırıp patlatıyor ve zonklama ağrıyı dindiriyor böylelikle ,geçme iyileşme sürecini hızlandırıyor ...yoksa öyle birden mucize bir şekilde dolamayı bitirmiyor bir haftada geçecekse bu bir haftada olacak safhaları hızlandırıyor ...tekrar geçmiş olsun... ama doktora git

geçmiş olsun... canım benim kendimi tedavi çeşidim koca karı ilacı mahiyetinde...sana da önermem yanlış olur... ama nasıl olduğunu anlatayım.... bir soğanı ocakta közleriz kabuğuyla içi biraz yumuşayınca orta kısmını (cücük dediğimiz bölümü yani) çıkarır dolama olmuş parmağı içine sokarız ama elinin dayanabileceği bir sıcaklıkta olacak... yarım saat bekletiriz...eskilerin bunu böyle yapmasının nedeninin soğanın antibiyotik özelliği olduğundan dolayı böyle yaptıklarını düşünüyorum... ve sıcakta iyi geliyormuş...ama sen yinede doktora git lütfen... bu bana iyi geldi diye sana da iyi gelecek diye bir kaide yok ... sonuçta orada bir iltihap oluşuyor...ve bu soğan uygulaması açıkça söylemek gerekirse koca karı yöntemi benim gözlemlerime dayanarak belirteyim ki şıppp diye geçirmiyor oradaki enfeksiyonu azdırıp patlatıyor ve zonklama ağrıyı dindiriyor böylelikle ,geçme iyileşme sürecini hızlandırıyor ...yoksa öyle birden mucize bir şekilde dolamayı bitirmiyor bir haftada geçecekse bu bir haftada olacak safhaları hızlandırıyor ...tekrar geçmiş olsun... ama doktora git
Tesekkur ederim ilginiz icin.soganı denedim ama evet şıp diye kesmiyor ve benim ikinci parmagımda da basladı.doktor kara merhemle antibiyotik krem verdi.cözuldu iltihap 2güne

Kızlar selam, 2 yas asisi yaptiran var mi? Internette bir yazi gordum sarilik geciren bebeklerde sakıncali oluyormus. Bilen duyan var mi. Sizler neler yaptiniz
Merhaba canim artik giren yok nisan 2014 annelerinden kimi ikinciye hamis kimi de benkm gibi is ev cocuk arasi mekik dokudugumuzdan giremiyoruz. Biz 2.yil asisini yaptirdik ama bebek.sariligi olmamistik sen ne yaptin canim

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinirli:

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinirli:
Yok yahu bisey olmaz da biraz dokunarak uyandırsa daha iyi olurmuş tabi

Merhabalar. Hayırlı Cumalar. 17.haftamızı bitirdik biz haftaya kontrolümüz var. Cinsiyeti öğrenemeyen bir ben mi kaldım? :KK43:
Kızlar konu çoook eski ama yeni üye olduğum için nereye yazacağımı bilemedim .. Kızlar ovulasyom testim on gndr koyu çift kırmızıyı görüyorum ve hcg
Testin negatif kızlar ben gebe olduğumu hssedyrdm sizce nede bunun anlamı

Merhaba kizlar, insAllah hepiniz ve yavrulariniz iyidir. Benim Eymen Asaf im cok iyi elhamdülillah. Bu ay 4. Bebege niyet ettik. Hayirlisiyla bi kizimiz olsun istiyoruz. Bu sefer bir metod kullandim, denemekten ne zarar gelir ki Rabbim de nasip ederse, olmazsa 4 oglan hayalide guzel geliyor bana. Hepinizin hakkinda hayırlısı olsun ins. guzel saglikli gunler diliyorum.

Merhaba kizlar, insAllah hepiniz ve yavrulariniz iyidir. Benim Eymen Asaf im cok iyi elhamdülillah. Bu ay 4. Bebege niyet ettik. Hayirlisiyla bi kizimiz olsun istiyoruz. Bu sefer bir metod kullandim, denemekten ne zarar gelir ki Rabbim de nasip ederse, olmazsa 4 oglan hayalide guzel geliyor bana. Hepinizin hakkinda hayırlısı olsun ins. guzel saglikli gunler diliyorum.
Yorum yapamıcam 4.demek:KK66:allah niyetinizi kabul etsin

Canim maşallah sana ben ikinciyi düşünemezken sen dördüncü.. sadece ayakta alkışlarım seni. Çok öptüm.

ayyy 4 müüü, maşallah subhanallah diyelim ben bir taneyle başedemiyorum, sabah hazırla yedir içir kreşe gönder sen hazırlan işe gel falan pert oluyorum

:-)Merhaba kızlarr

Ses verelim dedik,bizdeki değişiklik dila kreşe başladı tam gün,ben çalışmadığım için rahat rahat alıştırdım,önce yarım gün,sonra tam gün,birkaç gün kreşte hep bekledim,şimdi çok mutlu,orda çok eğleniyor.inşallah hep iyi olur.

Ben de hangi işi yapıcağımı şaşırdım,habire temizlik yapıyorum:KK70:

Selo86; 4.çocuk ağzım açık okudum :-) helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum

Hayırlısı olsun, ben hala 2 yıl geçsin en az anca kendimi toplarım diyorum:-)

Uzun zamandır yazmayanlar siz de bir ses verin,öpüyoruz biz kızımla:KK68:

Merhaba kızlar benim yumurtaliklarimda problem vardı ve ugrasiyordum bir tane daha olsun diye sukur dün test yaptım ve hamileyim inşallah sağ saglim kucagima alırım dua edin

Batman faslı bitti 2.5 aydır ankaradayız oğlumda 2 aydır tam gün krese gidiyor, mutlu uyumlu, inşallah böyle devam eder

2.çocuk hala ütopik benim için, hem sağlık sorunları hem ev kredisi derken bi 6 ay daha beklerim, ama kardeş lazım

Hirsizi snowyy ve diğer arkadaşlar neredeler acaba çocukları nasıl oldu hepsini arada merak ediyorum inş herkes iyidir

Merhaba kızlar benim yumurtaliklarimda problem vardı ve ugrasiyordum bir tane daha olsun diye sukur dün test yaptım ve hamileyim inşallah sağ saglim kucagima alırım dua edin

Süperrr,inşallah sağlıkla doğsun :KK200:

[QsUOTE="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 48340883, member: 503612"]Batman faslı bitti 2.5 aydır ankaradayız oğlumda 2 aydır tam gün krese gidiyor, mutlu uyumlu, inşallah böyle devam eder

2.çocuk hala ütopik benim için, hem sağlık sorunları hem ev kredisi derken bi 6 ay daha beklerim, ama kardeş lazım[/QUOTE]

Canım sevindim valla Batman'ın bitmesine,oğluş da mutluymuş ne güzel,2.çocukta aynı fikirdeyiz,ben de düşünemiyorum,tek bakınca baya zorlandım,ancak kendime geliyorum kreşe gittiği için,ama aynen vicdanen kardeşi olmalı diyorum,tek olmasın,bakalım hayırlısı

Süperrr,inşallah sağlıkla doğsun :KK200:

[QsUOTE="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 48340883, member: 503612"]Batman faslı bitti 2.5 aydır ankaradayız oğlumda 2 aydır tam gün krese gidiyor, mutlu uyumlu, inşallah böyle devam eder

2.çocuk hala ütopik benim için, hem sağlık sorunları hem ev kredisi derken bi 6 ay daha beklerim, ama kardeş lazım

Canım sevindim valla Batman'ın bitmesine,oğluş da mutluymuş ne güzel,2.çocukta aynı fikirdeyiz,ben de düşünemiyorum,tek bakınca baya zorlandım,ancak kendime geliyorum kreşe gittiği için,ama aynen vicdanen kardeşi olmalı diyorum,tek olmasın,bakalım hayırlısı[/QUOTE]
Çok saol canim

X