2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Herkese merhaba. Eski nickim ile olan sifreyi unuttum girmedim uzun bir sure disardan okuyarak takip ettim. Poyraz mart in 26nda 2 yasini dolduracak masallah yeme sikintimiz herseyi yiyor yediriyorum uyku sorunu var aabaha karsi 3 ile 5 arasi uyaniyor bir daha uyumuyor. Babasida oyleymis kayinbabada genetik bir turlu duzeltemedim ne yaptıysam. Allaha sukur saglik sorunumuz yok. Sunnet yaptirmadim daha havalar isinsin dusunuyorum yaz girmeden. Tuvalet egitimine daha baslamadim. Hala bezini degistirmek istemiyor cok mutlu kakasi ile ☺ adindan etkileniyor galiba arkadaslar cok fena yaramaz soz dinlemez ele avca sigmayan 2 yas sendromuna erken girmis bir koca adam var sanki karsimda yaramaLigi tahmin edeceginiz gibi degil. Allaha sukur ama saglimiz yerinde. Aa bu arada 2014 nisan annesi olarak ansiz bir sekilde 2.ye hamile kaldim. Yeni ogrendim henuz dr gitmedim kan testi yaptirmadim ama idrar testi pozitif cikti. Insallah onunda bir sikintisi olmaz. Ese teyzeleri poyra ellerinizden oper. Saglicakla kalin.

Merhaba kızlar nasılsınız...ne çok oldu gırmeyeli...benim uç oğlanda maaşallahları var..abiler okullu küçük onlardan hevesli...konuşuyo iyice...canımı sıkan en büyük sorun dişlerimiz resmen ufalanıyo.once tartar gibiydi..bugun çarptı dişini bitanesi çatladı gibi ...dr ve diş hekimi yapacak bile yok diyo.biberon almadı hiç..kan ilacı antibiyotıkte çok kullanmadı..yemeside iyi...nasıl çaresi olmaz aklım almıyo..boyle bi sorunla karşılaşan oldumu

Merhaba canım kimsecikler girmiyor artık. Dişler için geçmiş olsun okul zamanı hepsi çıkacak dişlerin düzelir inşallah takma kafana.

Herkese merhaba. Eski nickim ile olan sifreyi unuttum girmedim uzun bir sure disardan okuyarak takip ettim. Poyraz mart in 26nda 2 yasini dolduracak masallah yeme sikintimiz herseyi yiyor yediriyorum uyku sorunu var aabaha karsi 3 ile 5 arasi uyaniyor bir daha uyumuyor. Babasida oyleymis kayinbabada genetik bir turlu duzeltemedim ne yaptıysam. Allaha sukur saglik sorunumuz yok. Sunnet yaptirmadim daha havalar isinsin dusunuyorum yaz girmeden. Tuvalet egitimine daha baslamadim. Hala bezini degistirmek istemiyor cok mutlu kakasi ile ☺ adindan etkileniyor galiba arkadaslar cok fena yaramaz soz dinlemez ele avca sigmayan 2 yas sendromuna erken girmis bir koca adam var sanki karsimda yaramaLigi tahmin edeceginiz gibi degil. Allaha sukur ama saglimiz yerinde. Aa bu arada 2014 nisan annesi olarak ansiz bir sekilde 2.ye hamile kaldim. Yeni ogrendim henuz dr gitmedim kan testi yaptirmadim ama idrar testi pozitif cikti. Insallah onunda bir sikintisi olmaz. Ese teyzeleri poyra ellerinizden oper. Saglicakla kalin.

Canım merhaba maşallah Poyraza. Yeni bebeğin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Günaydın hayırlı Cumalar kızlar..
Bugün 1 Nisan yapılan şakalara dikkat :)
Ve evet 2.Nisan ayımızda geldi nice diğer yılların Nisan aylarına...
Geçen yıl her gün tek tek çocuklarımızın doğum günlerini her gün yazarak kutlamıştım ama bu yıl herkes girmediği için 1 Nisan 2014-30 Nisan 2014 doğan bebişlerimizin 2.yaş doğum günlerini kutluyor, sağlıklı-başarılı bir ömür geçirmelerini diliyorum.
Benim oğlum 9 Nisan 2014 doğumlu:) Nasipse haftaya cumartesi ailecek kutlarız. Nasip bakalım.. Şuan gribi yine tekrarladı göğüs ağrısı olsa gerek göğsünü tutarak ağlıyor. Dün yine acildeydik hava verilince biraz rahatladık.
Benim oğlum 2.yaş sendromunda ne varsa kırıyor, atıyor yapma denileni yapıyor, yap denileni yapmıyor. Bizde durumlar böyle.. Sağlıklı olsunlar da ne yapalım artık:)
Sizde durumlar nasıl? Sizleri ve çocuklarınızı öpüyor, iyi günler diliyorum.

Merhaba 2014 baharin cicekleri, cok oldu yazmayali... Pasam buyudu hala emiyor, konusmada cok aktif degil, iki kelimeli cumlelere yeni basliyor daha ama mimiklerini kullanmada ustune yok bu sene nasipse Turkiye ye gidiyoruz. Eymen Asaf ilk defa gorecek memleketi babanneyi, buyukbabayi .... bu ay icinde 2.yas dogum gunuyle cok sey degisecek memeden kesilecek yataktan ayrilacak bezi birakma isini bilmiyorum henuz ne yapariz. belki onumuzdeki aylarda 4. bebek haberiylede yazabilirim. Guzel, saglik huzur dolu nice seneler diliyorum.kuzulara iyiki dogdular iyiki varlar. Opuyorum hepinizi.

Kızlar nasılsınız ? :) ihmal ettim sizleri biliyorum.
Biz kızımla şükür iyiyiz, benim boşanma davası hala sürüyor. Kasım da son duruşma görülecek artık karara bağlanır herhalde. Özetle bende durum bu. Umarım herkes iyidir.
com uzuldum canim tesaduf eseri gordum allah yardimcin olsun eski konusmalari hatirlayinca . Hakkina hakkimizda hayirlisi ins

Merhaba kızlar herşey çok güzel ama beni en çok tuvalet eğitimi düşündürüyor kızım çok bilmiş ben beze yaparım tuvalete yapmam diyor pepenin cisimiz tuvalete şarkısını söylüyor sonra da ben bezime yaparım diyor şimdilik ustelemiyorum işten gelince kapıda hemen hadi gezelim yemeğimi dışarıda yedir diyor . Kabusum oldu wc eğitimi

Merhaba kızlar herşey çok güzel ama beni en çok tuvalet eğitimi düşündürüyor kızım çok bilmiş ben beze yaparım tuvalete yapmam diyor pepenin cisimiz tuvalete şarkısını söylüyor sonra da ben bezime yaparım diyor şimdilik ustelemiyorum işten gelince kapıda hemen hadi gezelim yemeğimi dışarıda yedir diyor . Kabusum oldu wc eğitimi
Masallah dili bayagi sokulmus bebeginin. Benim oglumda cisini ogrenemez gibime geliyor. Hala bezini degistirirken kiyamet kopuyor 2 saat yalvariyorum hadi oglum diye. Iki kelimeyi yan yanada yeni getirio o da anne bak sadece

Ay ne çok olmuş girmeyeli
bebişler kocaman olmu
ştur maşallah.benim oğlum biraz farklı üstün zekalı olabilir dediler.renkleri tanıyor ingizlizcelerinide biliyor.20ye kadar sayıyoe türkçe ve i ngilizce olarak. Benim yapamadığım yapbozları yapıyor. 200e yakın kelime biliyorr.öğretme çabasına girmedim kendi çok dikkatli. Bakalım işim zor çok.sütten kestim hiç ağlamadı. Muzlu süt içiyor.durumlar böyle inş herkes iyidir.

bebişler kocaman olmu
ştur maşallah.benim oğlum biraz farklı üstün zekalı olabilir dediler.renkleri tanıyor ingizlizcelerinide biliyor.20ye kadar sayıyoe türkçe ve i ngilizce olarak. Benim yapamadığım yapbozları yapıyor. 200e yakın kelime biliyorr.öğretme çabasına girmedim kendi çok dikkatli. Bakalım işim zor çok.sütten kestim hiç ağlamadı. Muzlu süt içiyor.durumlar böyle inş herkes iyidir.
Masallah oglunaa tuvaletinide ogrenmistir o zaman. Egitimi mnde de cok dikmatli olman lazim siradan kreslere okullara gonderemezsin

2.yaşlar hayırlı uğurlu olsun, çocuklarımız sağlıklı ve ömürlü olsunlar inşallah

Tuvalet eğitimi bizim için erken,sinyal yok, yaza başlarım diyodum ama tayinciyiz bu sene ve ortam değişikliği olacağı için başlamamak daha iyi,temelli gittiğimiz yerde yeni oda yeni rutin tuttururuz artık

2.yaşlar hayırlı uğurlu olsun, çocuklarımız sağlıklı ve ömürlü olsunlar inşallah

Tuvalet eğitimi bizim için erken,sinyal yok, yaza başlarım diyodum ama tayinciyiz bu sene ve ortam değişikliği olacağı için başlamamak daha iyi,temelli gittiğimiz yerde yeni oda yeni rutin tuttururuz artık
Gozun aydin dogudan tasiniyor musunuz. Insallah guzel bir il ya da ilce gelir. Tuvalet evet erken simdilik ilerleyen zamanlarda ogrenirler insallahh

bebişler kocaman olmu
Maşallah .

Kızlar selam, 2 yas asisi yaptiran var mi? Internette bir yazi gordum sarilik geciren bebeklerde sakıncali oluyormus. Bilen duyan var mi. Sizler neler yaptiniz

Merhaba kızlar çok oldu girmeyeli:KK43: bugün oğlumun doğum günü bu vesile ile tüm nisan bebelerinin doğum günlerini kutluyorum ve onlara ana-babalarıyla sağlıklı ömürler diliyorum.1 yaşından beri baba ve dedesine bilinçli şekilde hitap eden bebe bana daha 1 ay önce anne demeye başladı. anne dedikten sonra gerisi geldi şuan her söylediğimiz kelimeyi tekrarlıyor. anne gel otur baba git vs gibi kısa ve anlamlı şekilde konuşabiliyor. tamam demesine çıldırıyorum resmen alıp içime sokasım geliyor:) hala meme emiyor bırakmaya pek niyetli değil (daha doğrusu ben pek niyetli değilim) işten eve gelir gelmez bazen meme diye atlıyor üstüme bazen oyuna dalıyor ama gece uyumalarımız memede. bir kaç kez meme yok artık sen büyüdün dedim çok arıza çıkartmadı döne döne uyudu fakat ben hala aramızdaki o eşsiz bağı koparamıyorum. kendi yatağında uyuyor artık. bizim içinde tuvalet eğitimi erken çünkü sinyaller yok kaka yapınca söylüyor fakat beze değil tuvalete yapalım dediğim zaman istemiyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinizi öperimm

Slm arkadaşlar giren pek olmuyor ama yine yazayım. Kızımi sütten kestim çok şükür 1 gün tek sorun oldu unuttu bitti çok şükür henüz konuşmuyor ısı sanırım babası da geç konuşmuş her şeyi anlıyor het gün ablasını okula götürüp geliyoruz aşırı derecede hareketli birde bezini açtım bu gün 5 günümüz gecede baglamiyorum umarım tez zamanda öğrenir diğer arkadaşlar meşk ediyorum Arada yazı verin olmaz mi

Merhaba güzellikler
Arada okuyorum,tam yazıyım diyorum bişey çıkıyor.
Biz de iyiyiz kızımla,2 yaş sendromu oluyor tabi arada,çok fazla hayır demeyi bıraktım,gerçekten tehlikeli durumlarda diyorum,ondan beridir daha güzel anlaşıyoruz hanfendiyle :)
Konuşması birkaç kelime,onlarla derdini anlatıyor,bezi henüz bırakmadı,ben yazın en güzel zaman diye düşünüyorum terletiyor istersen bırakalım diycem,bakalım kendi karar verir artık.
Yemesi değişti bu ara biraz,daha küçükken sebzeleri çok severdi,şimdi seçmeye başladı,seçse bile ona özel bişey yapmamaya çalışıyorum alışmasın diye.
Oyun grubuna devam ediyoruz hala haftada 2 gün,o çok iyi oldu ikimiz için de,o da ben de sakinledik oyun grubunda çocuk gelişim uzmanı benim de yanlışlarımı gösterdi bana,dila da paylaşmayı,sıra beklemeyi öğrendi.
Haftaya aşı için çağırdı sağlık ocağı.
Evden yapılan bir işe başladım ondan da iyice vaktim kalmıyor ama en azından dedim tam zamanlı annelikten gece bari çıkayım,kızım uyuyunca biraz oturayım,kafamı başka yere vereyim dedim,maddi getirisinin dışında tabi.
resmen annelikten beri unutkanlığım arttı.heralde sürekli çocuk odaklı yaşamaktan oluyor.yedi mi içti mi,ay bezi,ay uykusu,oyunu vs diye düşünmekten sanırım.
Doğumdan bu yana 40 kg verdim ama kilolu hamile kaldığım için hala vermem gereken çok kilo var.buna da şükür tabi.

Onun dışında hamileler sağlıkla kucağına alsın inşallah,büyüdüler de 2.ler ,3.ler geliyor şaka gibi.
Ben hiç hazır değilim,hem kg anlamında,hem psikolojik anlamda,o yüzden inşallah doğru zamanda olur.hepimize hayırlısı olsun.

Öpüyorum şimdilik,yine uğrarım ,
Selamlar,:KK200:

X