- 18 Mart 2016
- 160
- 358
- 35
Herkese merhaba. Eski nickim ile olan sifreyi unuttum girmedim uzun bir sure disardan okuyarak takip ettim. Poyraz mart in 26nda 2 yasini dolduracak masallah yeme sikintimiz herseyi yiyor yediriyorum uyku sorunu var aabaha karsi 3 ile 5 arasi uyaniyor bir daha uyumuyor. Babasida oyleymis kayinbabada genetik bir turlu duzeltemedim ne yaptıysam. Allaha sukur saglik sorunumuz yok. Sunnet yaptirmadim daha havalar isinsin dusunuyorum yaz girmeden. Tuvalet egitimine daha baslamadim. Hala bezini degistirmek istemiyor cok mutlu kakasi ile ☺ adindan etkileniyor galiba arkadaslar cok fena yaramaz soz dinlemez ele avca sigmayan 2 yas sendromuna erken girmis bir koca adam var sanki karsimda yaramaLigi tahmin edeceginiz gibi degil. Allaha sukur ama saglimiz yerinde. Aa bu arada 2014 nisan annesi olarak ansiz bir sekilde 2.ye hamile kaldim. Yeni ogrendim henuz dr gitmedim kan testi yaptirmadim ama idrar testi pozitif cikti. Insallah onunda bir sikintisi olmaz. Ese teyzeleri poyra ellerinizden oper. Saglicakla kalin.