2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar size bisi sorcam soda icebiliyor muyuz? Ben sabah 1 tane meyeli soda ictim ondan mi bilmem acayip gazim var bebise de gecer mi bilemedim bilen var mi?

👨❤👶

Soda süt yapıyormuş canım.
Gönül rahatlığıyla içebilirsin.
Bebeğe geçmiyor gazı =)
K.validem sağolsun tv programlarından dinleyip beni bilgilendiriyor

evet kızlarr yukardada yazdıgım gıbı dogurdum bende sonunda 39+0 da sabah 5:52 de normal dogumla dunyaya geldı kızım..darısı tum bekleyenlerın basına :KK16:

eveeeet nihayet cumartesi akşam 22. 45 te kızım acil sezeryanla dünyaya geldi. çok tatlı teyzeleri kusura bakmayın ama en güzel kız benim kızım :KK9: tabi herkeslerin:KK16: bebeği dünyanın en güzel bebeği

evet kızlarr yukardada yazdıgım gıbı dogurdum bende sonunda 39+0 da sabah 5:52 de normal dogumla dunyaya geldı kızım..darısı tum bekleyenlerın basına :KK16:

eveeeet nihayet cumartesi akşam 22. 45 te kızım acil sezeryanla dünyaya geldi. çok tatlı teyzeleri kusura bakmayın ama en güzel kız benim kızım :KK9: tabi herkeslerin:KK16: bebeği dünyanın en güzel bebeği

Gözünüz aydın kızlar.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

♥ İdil Deniz ♥

2 tatlı kaşığı humana koyacaksin fincana ya da kupaya canım.
Şekerli gibi zaten.
Güzelde tadı var.

♥ İdil Deniz ♥
gün gün farkediyor :) 2 gün içmiyorum bi bakmışım sütçükler azalmış :KK52:
günde 2 fincan 2 tatlı kaşığı mükemmel oluyor, tadı kuşburnu gibi miiss :KK53:

Havalar ısınıyor şansımıza =)
Böyle gitsin de şu 40 ımızdan sonra çıkıp gezelim.
Yahu annemler beni oda da tek bile bırakmıyorlar.
Markete gittim 40 ı çıkmamış lohusanın dışarıda ne işi var diyor ablama :KK1:
Eşimde aynı şekil.
Evde hapis kaldık.
Arada hastaneye gidiyoruzda gün yüzü görüyorum :KK1:

Incirden hiç hoslanmiyorum ama hurma yiyorum zorla..
bisküvi sütü bnde yapayım..
ya bn mama vermiyorum..
versem mi ki acaba?
kaç günlükken mamaya başlandı?

İncir yerine dut kurusu da kullanabilirsin.
Biz 2. Gun mama vermeye baslamistik 30 cc kadar. Sonra 60 a cikti. Hem de gunde 4 defa. Simdi sukur sadece yatmadan once veriyorum 60 cc kadar. O da bitcek onsallah, sadece sutumle besleyebilmeyi istiyorum.

Eşimde aynı şekil.
Evde hapis kaldık.

al birine vur ötekine bizimkilerde öle valla :KK52:
Annem pazar gitti tek kaldım biraz zorlanıyorum ama tek bakmak da ayrı bir güzellik gerçekten, annem varken yaa wc ye girince tıklatıyordu iyi misin diye, ya bırak da iyi olayım :KK53:

gün gün farkediyor :) 2 gün içmiyorum bi bakmışım sütçükler azalmış :KK52:
günde 2 fincan 2 tatlı kaşığı mükemmel oluyor, tadı kuşburnu gibi miiss :KK53:

Bak sende dikkat etmişsin =)
İçmediğim zaman ciddi azalma oluyor sütümde.
Şükür kızıma sadece ilk 3 gün mama verdim o da meme tutmuyordu ve sütüm 3. geldiği için.
Şimdi sadece emziriyorum doyuyor kuzum.

al birine vur ötekine bizimkilerde öle valla :KK52:
Annem pazar gitti tek kaldım biraz zorlanıyorum ama tek bakmak da ayrı bir güzellik gerçekten, annem varken yaa wc ye girince tıklatıyordu iyi misin diye, ya bırak da iyi olayım :KK53:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Annem çalışıyor k.validem yanımdaydı o da cuma günü gitti.
Şimdi ablam var yanımda o da sağolsun yemek ve ev işini yapıyor.
İnan bebekle tek başıma daha iyi ilgileniyorum.
Anne olduğumu kuzumla baş başa kalınca anladım =)

Son düzenleme:
günaydın herkese!
bugün annemler gidiyor artık evlerine... bebeğimle ben başbaşa kalacağız. bi hüzün çöktü bakalım inş giderlerken ağlamam.
sürekli ağlak oldum çıktım zaten. sütüm yetmiyor ona da üzülüyorum hem anne sütü hem mama bakalım ne kadar devam edecek...
humana still tea ben de içiyorum ama aynı durum. geçmişe bakamıyorum herkes ve bebişler iyidir umarım!
Canim Allah kavustursun. İlk gunler biraz korkuyosun ama bebeginle basbasa olmanin ayri bi guzelligi var:) sut icin 3-4 inciti dograyip bi cezveye uzerini ortecek kadr suyla koyup kaynsttim. Sonra da suyu tanesi ne varsa yedim :) faydasini gordm tavvsiye ederim. Kuru dutla da yapabilirsin ayni sekilde. Bi de ilik balli sutle bebe biskuvisi yiyorum. O da fayda adiyor aklinda olsun.
kizlar qec oldu ama anca yaziyorum.. bende 12 gun once 39+2 de normal dogumla oglumu kuvagima aldim darisi herkesin basina:)

Kizlar gozunuz aydin. Saglikla anali babali buyusun bebisleriniz.

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Annem çalışıyorum k.validem yanımdaydı o da cuma günü gitti.
Şimdi ablam var yanımda o da sağolsun yemek ve ev işini yapıyor.
İnan bebekle tek başıma daha iyi ilgileniyorum.
Anne olduğumu kuzumla baş başa kalınca anladım =)
bizim herif akşamlar pek bişiy yemiyo, yemek konusunda rahatım, akşam işten gelince adama veriyom çocuğu 2 saat pışpışlıyo bende yemek işini hallediyorum, bol bol pişiyorum ki hergün uğraşmayayım güzel oluyor, gündüz de ara ara temizlik vb hallediyorum artık yarımşar saatlik aralarla :KK52:

ya evde sadece ev işlerini yapacak biri olacak ya da tek olacaksın bence daha iyi anlıyorsun anneliği dediğin gibi :emir_bebek:

bu gece ilk defa 3 saate yakın deliksiz uyudum çok mutluyum :KK53:
kırkımız çıksa da dışarı çıksak güneşi görünce yaaa :KK35:

daha ben bebek arabası almadım yaaa, bakalım aybaşı alırız muhtemelen..
tavsiye ettiğiniz var mı kızlar bebek arabalarından..

SELAM GÜZEL ANNELER İZMİR ÖZEL HAYAT HASTANESİNE GİDEN VAR MI? ORDAKİ OP. DR. MURAT POLAT a MUAYENE OLUP MEMNUN KALAN VE MURAT BEYİN SEZERYANLA DOĞUMUNDAN MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRKLER..:KK49:

bizim herif akşamlar pek bişiy yemiyo, yemek konusunda rahatım, akşam işten gelince adama veriyom çocuğu 2 saat pışpışlıyo bende yemek işini hallediyorum, bol bol pişiyorum ki hergün uğraşmayayım güzel oluyor, gündüz de ara ara temizlik vb hallediyorum artık yarımşar saatlik aralarla :KK52:

ya evde sadece ev işlerini yapacak biri olacak ya da tek olacaksın bence daha iyi anlıyorsun anneliği dediğin gibi :emir_bebek:

bu gece ilk defa 3 saate yakın deliksiz uyudum çok mutluyum :KK53:
kırkımız çıksa da dışarı çıksak güneşi görünce yaaa :KK35:

Eşim bana yardımcı oluyor seninki gibi =)
Maşallah diyeyim :nazar::KK1:
Geç geldiği ve biraz göbeklendiği için yemek derdim yok =)
Pek yemiyor.
Eşimle sadece kızım ağlayıp uyandırmıyor diye 3-4 saat aralıksız uyuyorum.
sabah kalkıp laf yapıyor neden kalkıp gece emzirmiyorsun diye =)
Uykusuzluktan gözümü açacak halim kalmıyor yine de laf yiyorum.
Madem beni gözlüyorsun saat kur sen kaldır beni emzireyim diye savunmaya geçiyorum :KK1:

Gözünüz aydin arkadaşlar hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Eşimde aynı şekil.
Evde hapis kaldık.

Seninkiler de çok katı imiş:KK70::KK70: Benim annem sürekli yolluyor beni dışarı, bebeği de balkona çıkartıyorum :KK66::KK66:

daha ben bebek arabası almadım yaaa, bakalım aybaşı alırız muhtemelen..
tavsiye ettiğiniz var mı kızlar bebek arabalarından..

Çok araştırdım ve en iyi ileriye dönük güzel kullanışlı bir araba arıyorsan.
chicco lite way al tatlım.

Canim Allah kavustursun. İlk gunler biraz korkuyosun ama bebeginle basbasa olmanin ayri bi guzelligi var:) sut icin 3-4 inciti dograyip bi cezveye uzerini ortecek kadr suyla koyup kaynsttim. Sonra da suyu tanesi ne varsa yedim :) faydasini gordm tavvsiye ederim. Kuru dutla da yapabilirsin ayni sekilde. Bi de ilik balli sutle bebe biskuvisi yiyorum. O da fayda adiyor aklinda olsun.

Kizlar gozunuz aydin. Saglikla anali babali buyusun bebisleriniz.

saol cnm! tariflerini deniyim inş sütü arttırır. bi de çok çabuk da acıkıyorum. açlığa hiç dayanamam zaten sürekli de yiyorum aslında. inş artar sütümüz:)

Gözünüz aydin arkadaşlar hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Seninkiler de çok katı imiş:KK70::KK70: Benim annem sürekli yolluyor beni dışarı, bebeği de balkona çıkartıyorum :KK66::KK66:

Hiç sorma cancağızım.
Dedim bebeği güneşli havada sitenin bahçesine çıkartayım.
Sarılık için güneş ışığı iyi geliyormuş =)
Eşim ateş püskürdü.
40 ı çıkmadan bebek dışarımı çıkarmış.

Birde beni kandırıyor =)
Dün gece dedi ömrüm kalk al kızımızı sahile gidelim hava iyi.
Gözlerimin içi parlayarak eşime baktım :KK1:
Ağzımı açmama fırsat kalmadan yine 40 olayını önüme attı :KK37::KK1::KK1::KK1::KK1:

X