- 15 Temmuz 2013
- 4.363
- 5.595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende farkındayım fazla olduğunun ama mümkün değil az yemio denedim ağlayıp duruo karnı doydumu sakinleşio, bakalım kaç kilo olmuş doktor ne diyecek derdimizi anlatacağız inşallah bi çözüm. BuluruzGözün aydın canım, maşallah. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Ödemin vardir daha gülüm. Bol su iç, 1 hafta 10 güne hepsi gider merak etme
Maşallah tosununa. Inşallah iyi haberler alırsın doktorundan. Sen daha iyi bilirsin ama mama miktarı fazla geldi bana. Açlıktan değil de gaz vs. Sıkıntısından huysuzlanıyordur belki.
Cutemom yazmıştı yanılmıyorsam. Adamolacakkizin babasının vefat ettiğini ve doğumunun nisanın 25 olacağını.
Başı sağolsun üzüldümYakınlarından birini kaybetmişti sanırım canım.
O yüzden girmiyordu.
Öyle hatırlıyorum
Tatlım maşallah size.. Güle güle büyüt bebeğini...
Kuzum memeyi çok çekme çatlarmış.. Bugün doğum yaptığım hastanenin hemşireleri ev ziyaretine geldi onlar söyledi.. Baş ya da serçe parmağını ağzının kenarına koy bırakır memeyi..
Canım bol bol emzir geçer inşallah.. Bizim ki 12 ye kadar yükseldi.. Kuzum ememmiyordu yorulup bırakıyordu,dolayısıyla sınırdan döndük..
Canım bikini çizgisinden kesildi benimki.. Göbeğin çok çok altında...senin ki gibi.. Sezeryan dikişinin çabuk iyileşmesi için yürümek gerekiyormuş.. Hemşireler uyardı beni.. Hiç yatmadım..
Ben dün ağladım eşime sarılıp seni özlüyorum diye... O da sağolsun bebeğe gece gündüz benimle birlikte bakıyor.. Ancak öyle vakit geçirebiliyoruz birlikte..
Gözün Aydın canım.. Sağlıkla büyüsün..
Gözünaydın canım... Sağlıkla büyüsün bebiş..
Canım Sağlıkla büyüsün maşallah...
Canım mama da çok gaz yapar.. Ben de emzik verdim ama hiç gaz yapmadı :44:
Gitcek hepsi gorursun. Sen zaten sivi agirlikli besleniyosun. Nasil gittigini anlamayacaksin bile eski fit halimiz de gelcek insallahHayırlı olsun canım.
Rabbim minigini uzun ömürler versin.
Benim kizimda minicik :)
Dokunmaya korkuyordum şimdi göğsümde yatiriyorum.
Zamanla gözünde büyümüş olacak inan bana.
Ooo sende birsey kalmamis ki benim daha 10 kilo vermem lazım :)
Normal doğum yap eski haline donersin dediler, banaa yalannnnn söylediler
♥ İdil Deniz ♥
gulme komsuna gelir basina ama daha var senin gunun, hayirli zamanda gelsin canim. Beklemek zor biliyorum ama prenses biliyodur gelcegi zamaniSelam güzel anneler
Biz hala beklemedeyiz bizim kız inatçı çıktı
Brujav sana dedim sznırım bende aynı olucam hehe
Canim ben agrikesici ignede bulmustum dernanimi. Karnimi sarmayi denedim, daha cok sanci yapti. Bi de yorma kendini, o da arttiriyor. 17. Gunumuz ama haala uorulunca agtim oluyo. Dinlen bol bolvee bizde doğum yaptıııık
10 nisan da saat 14.00 de kavuştuk canım oğluma 3560 kg ve 50 cm boyumuz var. sadece doğum sürecimz biraz sancılı oldu. normalle başlayıp sezeryanla bitti. tek üzücü yanı buydu ama kavuştuk şükür
sezeryan yapan arkadaşlar bana akıl verin bu dikiş acısı nasıl geçecek ne yapmak lazım ? sadece bi tarafım acıyor dikiş orda birikmiştir dediler ama bi akıl verin yahu
Selam güzel anneler
Biz hala beklemedeyiz bizim kız inatçı çıktı
Brujav sana dedim sznırım bende aynı olucam hehe
kızlar biz eve geldik doktor suyun normale dönmüş dedi bildiğiniz küp gibiyim lıkır lıkır su içiyorum işe yaramasına çok sevndm şimdi akışına bıraktık bekliyoruz..
Selam anneler.biz 3 günlük olduk 2 gün hic uyumadık.bugün de uyanmak bilmiyor. Bugün sütüm geldi ama kızım uyanmıyor ben sadece doğumda 5 kilo ve verdim.kızım çok tatlı bakmaya doyamıyorum.
Doğum yapanlara hayırlı olsun
Slm bende 9.4 .2014 normal doğum yaptım esmer sen sabah ben akşam hastaneye gittim 2.5 saat içinde doğum gerceklesti 1.5 saati suni sancı gerisi doğum Rabbim geride kalanlara kolay doğum nasip etsin
Ayaklarım balon gibi zaten cancağızım inmedi gitti.Gözün aydın canım, maşallah. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Ödemin vardir daha gülüm. Bol su iç, 1 hafta 10 güne hepsi gider merak etme
Maşallah tosununa. Inşallah iyi haberler alırsın doktorundan. Sen daha iyi bilirsin ama mama miktarı fazla geldi bana. Açlıktan değil de gaz vs. Sıkıntısından huysuzlanıyordur belki.
Cutemom yazmıştı yanılmıyorsam. Adamolacakkizin babasının vefat ettiğini ve doğumunun nisanın 25 olacağını.
kasıtlı cekmiyorum canım uyudu sanıp çekiyorum yapışıyor hırsla :)Tatlım maşallah size.. Güle güle büyüt bebeğini...
Kuzum memeyi çok çekme çatlarmış.. Bugün doğum yaptığım hastanenin hemşireleri ev ziyaretine geldi onlar söyledi.. Baş ya da serçe parmağını ağzının kenarına koy bırakır memeyi..
Canım bol bol emzir geçer inşallah.. Bizim ki 12 ye kadar yükseldi.. Kuzum ememmiyordu yorulup bırakıyordu,dolayısıyla sınırdan döndük..
Canım bikini çizgisinden kesildi benimki.. Göbeğin çok çok altında...senin ki gibi.. Sezeryan dikişinin çabuk iyileşmesi için yürümek gerekiyormuş.. Hemşireler uyardı beni.. Hiç yatmadım..
Ben dün ağladım eşime sarılıp seni özlüyorum diye... O da sağolsun bebeğe gece gündüz benimle birlikte bakıyor.. Ancak öyle vakit geçirebiliyoruz birlikte..
Gözün Aydın canım.. Sağlıkla büyüsün..
Gözünaydın canım... Sağlıkla büyüsün bebiş..
Canım Sağlıkla büyüsün maşallah...
Canım mama da çok gaz yapar.. Ben de emzik verdim ama hiç gaz yapmadı :44:
İnşallah canım :)Gitcek hepsi gorursun. Sen zaten sivi agirlikli besleniyosun. Nasil gittigini anlamayacaksin bile eski fit halimiz de gelcek insallah
gulme komsuna gelir basina ama daha var senin gunun, hayirli zamanda gelsin canim. Beklemek zor biliyorum ama prenses biliyodur gelcegi zamani
Canim ben agrikesici ignede bulmustum dernanimi. Karnimi sarmayi denedim, daha cok sanci yapti. Bi de yorma kendini, o da arttiriyor. 17. Gunumuz ama haala uorulunca agtim oluyo. Dinlen bol bol
Benimde sütüm gelmedi ilk 2 gün canım.
Çocuğa mama da vermediler zorla verdirdim açtı yavrum.
3. Gün sütüm geldi ama ucunu tutamadı.
Annem sağolsun göğüs uçlarım kan içinde kaldı istikrarlı bir şekilde denedik yavrum tuttu meme ucunu.
Ama geç emdiği için yakalandık sarılığa.
Şekerli suyu doktor önermiyor sende biliyorsun.
Büyükler de verme diyor ama bugün hastanede hangi doğum yapan kadınla konuşsam ver biz öyle anlattık diyor.
Bugün vereceğim kesin.
Ne zararı var sanki.
Hastaneden gelince banyo yaptırdık uyuyor yavrum şimdi.
Meme vermek için uyandirmaya çalışıyorum ama tık yok uyanmiyor.
Biraz daha uyusun bari kaldırıp meme vereceğim.
Sizede çok ama çok geçmiş olsun.
İnşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsiniz tatlım.
♥ İdil Deniz ♥
Kızlar Gülce ile ugrasmaktan hiçbir seye vakit ayiramiyorum ) bidilik bizi yoruyor gündüz bulduğum ilk fırsatta uyumaya calışıyorum.Digumlar olmuş hayırlı uğurlu olsun.Ayri ayrı tebrik ederim.Bugun tam bir hafta oldu meleğim doğalı.Allah tum bekleyenlere kolaylık versin bebeklerini saglikla kucağına aldırsın.
Kızlar sarılık şüphesiyle kan aldılar meleğimden ellerini parçalamışlar kan gelmemiş ben aglamaktan giremedim içeri annemle kız kardeşim tuttular sonra ayağından almışlar.Topuk kanını iki kez aldılar toplamda simdi saglık ocağından aradılar dogum olunca haber verin diye orda yine mı kab alacaklar??? Öncekinden farklı olarak neye bakıyorlar kanda??? Almayın desem sadece takiplerini yaptırsam olur mu??? Yine ağlatacaklar canını yakacaklar diye şimdiden ağlamaya başladım bilgisi olan varsa nolur yanıt versin ;.(
Bizim bugun 7. Gunümüz sadece 6 kilo gitmiş duba gibi hissediyorum ;(
Canım benim cimcime uyanmak bilmiyor nasıl başarıyorsun uyandırmayı bana da akıl verir mısın???
Tebrikler canım Allah anali babali büyütsün dikişlerin icin suya fazla degdirmemeye ve terlememeye çalış insallah en kisa zamanda geçer
Gunaydınnn kızlar,
15 nisan salı günü saat 22:00 da normal doğum ile kızım Deniz'imi kucağıma aldım.
çok şükür rabbime bu güzel duyguyu tattırdıgı için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
39+5 te dogum yaptım. kızımın boyu 50 cm kilosu 2900 gr.
dogum hikayemi en kısa sürede paylaşıcam inşallah.
hepiniz sevgiyle kalın
benim kızım hastaneden çıktıktan bir hafta sonra 12 ye çıktı sarılığı 2 gün sonra 11 e düştü doktor bol bol emzir sadece dedi ancak gün ışığğından da faydalansın dedi o aralar havalar tam ısınmamıştı camın arkasından gelen gün ışığının faydası yok direk alacak dedi 3 dakika bile olsa yetecektir diye
aklınızda bulunsun diye söylüyorum cam olmayacakmış arada direk gün ışığı dediler
bugün 34 günlüğüz hala var sarılığımız ancak daha azaldı artık
bizde bilmiyorduk altın takın dediler sarılığı alır bir iki gün koyduk birsey almadı sanki
sarı tülbent de koydum oda işe yaramadı hoş onu epey sonra koymuştuk
şekerli su vermedim
ancak iyi geliyormuş herkes öyle söylyor
geçmiş olsun rahat olun hiçbirsey çıkmayacak inşallah düşmeye başlamıştır hiç gerek kalmasın fototerapiye
Amin canım inşallah ...Damar yolu zarar gördüğünden ağızdan ilaç vermeye başlamışlar kalsiyum değeri hala 6.8 ...
Değer 8 olmadan bırakmayız diyorlar zaten ...
Yükselmemesiyle ilgili paratiroid bezi olgunlaşmamış diyorlar ...
İnşallah sağlıkla çıkar en kısa zamana gerçekten çok zor